Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Úterý26.7.2005 10:05:37
Aduško, nám se Laila také různě kroutí v postýlce, ale jde jí to i stím pytlem, nijak jí neomezoval, zase jsem jí našla v noci hlavou dolu :o)
Jani díky :o) Kolikrát myslím na to jak bude vypadat jako starší. Vůbec to nedokážu nějak vymyslet :o)) Ségry Nikolce je teď 6 let a zněnila se tak strašně moc, že tomu nemohu ani uvěřit. Jani a ostatní, já vám tak strašně závidím, že bydlíte v domku. Přímo nám nad hlavou bydlí sousedi s nevychovaným 6-ti letým klukem, který je naprosto neovladatelný, šíleně lítá po bytě, dupe, řve apod. Pak mají asi 15-ti měsíčního kluka, který vůbec neumluví ta-ta, ma-ma, ale jen šíleně piští ííííííííííí, éééééééééé, áááááááááá a strašně nahlas, snad by mu to ani více nešlo. No, když dám Lailu spát v kočárku do pracovny, tak jí budí drnčící lustr a dunění stropu jak nad námi lítá ten starší, když jí dám do ložnice (je to blíž vstupním dveřím), tak jí vzbudí, jak ten starší lítá po schodech dolů a řve a ten mladší, který šíleně piští od bytu až do té doby než vylezou ven. Jsem z toho na nervy! Vžycky mi jí vzbudí, snad jen z 10% se doma vzbudí sama. Pěkně mě to s... píp!!! Já bych si tak přála domek, ale manžel se nechce nějak moc zadlužit, takže ještě musím pár let počkat. Snad se dočkám :o/ |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Úterý26.7.2005 9:26:32
Lenny, díky za pochvalu. Laile culíčky mooooc sluší, je to nepřehlédnutelná holčička, budete brzy pořizovat vzduchovku.
|
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Úterý26.7.2005 9:03:50
Ahojky,
Lenny - u nas je to zase opacne,nedavno sme pytel zrusili :-).Spavala v nom od februara,nemohla som si to vynachvalit,ale posledny mesiac sa v noci dost nespokojne mrvila,hadzala,vykrikovala zo sna.A aj sa dost budila,proste mala nepokojny spanok - tak mi napadlo,ci to nie je tym spacakom,ona sa teraz uz vselijako v noci otaca a spacak jej prekazal.Dali sme spacak prec a zase vsetci pokojne spime :o).Teda ak nas nezobudi rano o 6 tatov budik,tak ako dnes :-(.A davam Miske radsej 2 pyzamka,tak nam to vyhovuje. Misa,nemam ta za "chytru",myslim,ze s najvacsou pravdepodobnostou je to tak,ako pises. :-( Dnes dojde kamoska s malou - tak si budeme moct "porovnat" nase rovnako stare ratolesti,uz sa tesim.Len aby som potom zase nebola nestastna,ked uvidim ako Adrianka poslucha :-). |
|
|
Úterý26.7.2005 8:05:56
Bré ráno :o)
Tak spaní v pytli bylo super, Laila spala mnohem klidněji, takže jsme moc spokojení. Jen nevím jak to bude až budou teď ty vedra. Dáme jí tam možná jen v plínce, uvidíme. Jani, viděla jsem fotky Bětušky, super!! V kšiltovce vypadá jako pěkná rošťanda no a to se potvrzuje na té krámovací fotce :o)) Já jsem přidala culíčkové fotky. Bohužel to sem nelze vložit, takže kdo chce, musí na listopadky. Dnes nám taťka na tři dny odjíždí do Anglie :o(( |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Drskopad :o(26.7.2005 1:34:03
Cacando to mas teda moc peknej zazitek:(.Jesteze se nic nestalo.
Danielo drzim palce.Tohle jsem si prozila pred dvemi lety,ale tady jsou k tobe trochu vstricnejsi.Je jim celkem jedno,jestli jsi amik nebo cizinec,hlavne,ze platis. Adusko nechci byt zase za chytrou,ale Misce bude za chvilku devet mesicu,a v tomhle veku klesa produkce mleka i u deti,ktery byli kojeny od zacatku.... Muzes byt vyjitmka,ale vetsina "rozkojenych" pripadu byla u deti daleko mensich.Jestli se preci jen rozhodnes,tak ti moc drzim palce.Mam nejaky odkazy na takovy stranky v anglictine,tak napis,jestli by ti to bylo neco platne (nevim,jak dobre jsi na to s AJ). Gothic vitej zpet.A co fotky? Mas? Jak jsi psala o te kamosce a flasce v noci,tak to je asi ten nejhorsi zlozvyk....hlavne to dite nesmi mit nic nez vodu,kvuli zubum;jsou z toho pak casto a hodne kazy. Homeopatika si taky nemuzu vynachvalit!A to jsem k nim byla vzdycky skepticka.Zacali jsme je uzivat az nedavno a ono to vazne zabira:). Nado Natalka taky usina pravidelne pri kojeni....ja ji proste nedokazu nechat plakat v postylce,asi jsem moc mekka.Nekdy usne do tuha,a nekdy jenom do polospanku...odnesu ji tak,koukne na me,zavre oci a spi...Vim,ze toho budu pozdeji litovat,ale ja si zase rikam,ze kdyby treba tak hezky v klidu laskyplne neusinala u maminky,tak by mi pak treba nespala celou noc bez probuzeni jako spi ted:).Jesteze se mam na co vymluvit.Ja si obcas pripadam dost provinile,ze Naty jako jedna z mala spi celou noc bez buzeni,ale pak si vzdycky rikam,ze mne omlouva to,ze mam dve:),a ze bych se pak nemohla pres den poradne starat o tu starsi:)). Jinak nove je u nas vstavani o nabytek,pomalu,ale jiste.Tento tyden jsem zacala davat maso a velky hit!Teda ona sni porad tak 70-100g cehokoliv,ale rozmaniteho jidla ma vic nez dost. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 23:04:16
Zdravím při večeru,jen v rychlosti .. nestíhám
ZTRACENÁ vstáváme v 6 a jako sova jsem úplně vyřízená,dríve vstával v 7:30,posunutí odchodu do postýlky z 20 na 21 nhepomohlo,kaše nepomáhá .. někdy jsem zoufalá držím moc palečky s domečkem CACANDO ještě,že to dobře dopadlo,musel to být pořádný šok ANDREO chtěla jsem také zkusit úvaz na záda ale nenašla jsem odvahu :-))) NAĎO Mates také ve většině případů usíná u kojení a také si to užívám,uspávání až přestanu kojit budu řešit až to přijde JANO ať se to rychle zlepší a je Ti líp,moc moc přeji GOTHIC vítej z dovolené u nás pokroky:stříme nožičky i ručičky při lezení,když dělá máma figuranta tak si stoupáme(nemáme doma moc nábytku u kterého by dosáhl nahoru a mohl se přitáhnout) dnes jsme zacinkali o první zoubek (už je tam asi déle ale nechtěla jsem ho trápit ) .... no a to že je k neuhlídání není žádná novinka,jen mě docházejí síly tak mi přijde,že je to čím dál tím horší přeji všem hezkou klidnou noc,marůdkům rychlé uzdravení |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 22:07:55
Ahoj Lenny, teda Laila to berie hopom, gratulujeme k pokrokom!! :-) Valerik bol presne taky isty, sediet vedel sam uz veeelmi dlho, ale vobec o to nejavil zaujem, hned skakal na brusko :-) Za chvilku budes mat doma maleho prieskumnika :-)
Som zvedava co Laila a pytel. Valerijko v nom celkom spinkal a bol v teplucku, len bol problem, ked sa zacal stavat.Teraz ho nim zakrivam. Culik musi byt super ked si predstavim to mnozstvo moznych variacii gumiciek tak ticho zavidim :-) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:50:38
Gothic!!! Vítej zpět! Budu si pak muset zalistovat zpátky pořádně a pročíst si zážitky z dovolené!!!
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:35:57
Ahoj!
Tak nám Laila dnes udělala první posuny na kolínkách. Bylo to hrozně srandovní jak to bylo takové nekoordinované :o) Vypadala trochu jako pavouk nebo tak nějak. Jinak máme kromě těch kolínek hned několik dalších premiér - zjistila jsem, že umí sedět. Venku jsem jí posadila v kočárku - nejdříve s opěrkou a pak bez ní a jela jsem tak asi 15 min a ona se ani neopírala a hrála si s přeskama. Pak jsem to zkusila doma a vůbec o to neměla zájem, hned šup na zem. Takže ono jí to vůbec nebaví sedět, nevydrží chvilku v klidu. No další premiéra byla, že dnes nosila Laila culík :o) Stráááášně jí to slušelo. Už jí ho musím dávat každý den, protože jí vlasy hrozně lezou do očí. A poslední premiéra je, že dnes bude spát poprvé v pytli. Nechali jsme jí v něm usnout, že byl rozepnutý, měla tam jen prostrčené rukávy, protože dříve jsme jí tam zapli a to byl horor. No a když usnula tak jsme jí zapli. No jsem na to zvědavá. Ztracena, to je síla s tím domkem! Pevné nervy a hlavně - ať to vyjde!!!!!!!!!! Cáco - naprosto otřesný zážitek. Já bych asi umřela strachy. To je super, že se nic nestalo! Musela jsi mít hrozný strach! |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:35:09
este som zabudla Jani ja som bola pred tehu na antibiotikach tak min. 4x do roka a odkedy som tehu, tak beriem len homeopatika, moc som im neverila, ale zaberaju na mna super. Mala som Grip heel je na chripku a je super, tak skus. Ja maleho liecim len tak, a vzdy to pomoze. Prajem skore uzdravenie.
Verisek-a ty si pekne zabezpec nejake masaze, hodinku bez teba doma vydrzia a ty sa zrelaxujes. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.