Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:26:52
Ahojky, vratila som sa z masaze, muz strazil, maly mu odmietal jest kasicku, tak pekne cakal hladny na mna 2 hodky. Prezili, maly sa okamzite pricucol a uz spi.
Andilek-hororovych pribehov uspavania do 4 rokov by som sa nebala, kazde dieta je ine, mna kazdy strasil ako mi maly nebude sam zaspavat, ked ho uspavam ako malinkeho a teraz v podstate zaspi sam. Je normalna ze deti aj v predskolskom veku sa uspavaju rozpravkami, tak co je na drzani za rucicku? Neskor jej k tomu mozes citat prave tie rozpravky. Ja neviem, ja tiez radsej zaspavam pritulena, tak co by som chcela od maleho mimca? Ako Jana to zatial neriesim a verim, ze casom sa to nejak vyvrbi, kojit dlhsie mi nevadi. Horsie by bolo, keby som ho chcela odstavit, to by som to riesit musela. Nada ono v principe nevadi ked mimco zaspava pri kojeni, ale mala by si uvedomovat, ze ju prekladas do postielky, skus ju mierne prebudit, a hladkat, pripadne drzat za rucku, u nas zabera ked ho dam na bok. a hladkam a hra dost nahlas hudba. Jasne ze to nemusi fungovat u vas, kazde mimco je original. Neviem mne sa zda, ze su teraz v blbom obdobi, maly sa zacina dost viazat na mna, sepracana uzkost uz sa tiez prejavuje. Ja zas mam kamosku do roka kojila, maly zaspaval pri kojeni, spal s nou (je s nim sama), no a teraz zaspava sam, spi v postielke, ma tam flasu a obcas sa sam napije a spi celu noc. Taze su aj dobre konce. :-) Verisek-mne maly odmieta jest pravidelne, ale ked sa snazim to do neho napchat, je to este horsie. :-( Nejaku tazku hlavu si z toho nerobim, Dr. ma prirastakmi nestresuje, tucny je rozhodne dost, rastie, zivy je tiez tak asi nedostatkom netrpi :-)) Ovocie tiez neznasa, zje len banan a hrusku do Sunarka, a este cuca melonovu stavu, inak nic. Asi je po mne, ja ovocie nemusim. |
| Naďa+Esterka+Valinka | 23187 |
|
|
Vedro25.7.2005 21:22:03
Pomoooc, právě jsem si přečetla předpověď počasí, ve čtvrtek má být 36!!!!! stupňů, já asi umřu...
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:12:57
Páni, tak to tě docela lituju (v dobrém :o))
U manži a kamarádů šlo spíš o recesi a tužení kolektivu... |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:06:22
Tak to jooooo. Manžel běžel firemní běh loni a musím se pochlubit, protože ho úplně vyhrál. No a tak ho letos firma sponzorovala pro hlavní maraton. Jen se děsím, až bude chtít běžet rodinný :-)
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:06:14
Přihodila bych fotky, ale hlásí mi to špatnou velikost, tak později
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 21:02:22
Já néééé, manža! Běželi firmení běh a já taktéž čekala u cíle, no a pak jsem šli všichni na zahrádku to oslavit :o)
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 20:53:52
Naďo, ty jsi běžela maraton????? Já bych ho neběžela ani náhodou, jen jsem čekala v cíli. U nás jen manža - za 3:10
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 20:46:52
Ahojky,
teda brrr, při představě drškopádů bětušky i fildy se úplně osypávám... Jano skoukla jsem vaše fotky-bětuška je moc hezká a mmch taky jsem běželi maraton :o) Gothic,Verísku díky, já vcelku sleduju diskusi, takže si ještě vzpomínám jak jste to řešily s tím tričkem apod., ale u nás tohle bohužel nefunguje, zabírá jen to prso. Jsem ráda, že v tom nejsem sama tak tomu dám ještě čas. Je fakt, že má sísa poslední dobou nějaké blbé období, snad to budou ty zuby (i když to si říkám už snad dva měsíce...) |
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 19:54:41
Cacando - teda to musel být hororový zážitek :o( Fakt nezávidím... Ani tobě Jani. A tu blbou chřipajznu pořádně vylež !
Ztracená - držím palečky, aby to s tím bydlením vyšlo. Přidávám se k těm, co si na tebe vzpomenou, když se v Londýně něco děje. Co se týká uspávání, tak my jsme se vrátily k držení za ručičku :o( Začínám z toho mít strach, že to Verunce vydrží a budu jí takhle uspávat jako jedna moje známá dceru až do 4 let. To bych fakt nechtěla. Jenže ručička vždycky 100%ně zabere, jinak se Veru děsně mele a podvědomě ručičkou šátrá a hledá tu mojí v lepším případě nebo řve v tom horším... Nevím, co s tím. Ale jinak spinká pěkně, budí se potom až tak v 7,30 - 8 hodin. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Drskopad :o(25.7.2005 19:50:09
Verísku, já nevím, já skoro vždycky po sváče ještě dokojím, říkala mi to tak doktorka a nemáme s tím problém. Když nechtěla vůbec příkrmy, tak se mi dokonce osvědčilo nejprve trošku nakojit a pak dát příkrm, ale asi na to musíš přijít, u každého mimča to bude jiné.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.