Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Nelisek | 20887 |
|
|
Re: Drskopad :o(25.7.2005 17:34:49
Tak se po delší době hlásím. Vždycky vás stihnu přečíst, ale když chci něco napsat, tak malá je vzhůru (malé čidlo). Cacando, docela mě při čtení tvého příspěvku zamrazilo. Ještě, že to takhle dopadlo.
Jinak koukám, jaké jsou vaše miminka šikulky (spaní do 9:45 si opravdu můžeme nechat zdát, my vstáváme v 6:30 a víc ani ránu). Jinak poslední týden nějak špatně usíná, takže i když usne tak v 8 (samozřejmě u prsa - jinak se u nás ani neusíná a to jsem taky zkoušela všechno možné - tak jsem chtěla povzbudit maminku, která si na to taky stěžovala), tak do 22:30 se budí po 15 minutách a musím ji znovu uspat, potom se už budí tak po 2 až 2,5 hodinách. Jinak hlásím, že patříme do klubu vstávačů (sice hodně vratce, ale postaví se už u všeho, kde se může po něčem přitáhnout. A vůbec nesedíme (a to jsme měli včera 8 měsíců), vůbec nechápe, co to sezení je. Když ji posadím, tak jde okamžitě na čtyři a honem pryč. Jinak jsme koupili jídelní židličku a konečně malá začala trochu papkat (už sní půl malé skleničky). Židlička je u nás k nezaplacení. A taky jsme začali vázat šátek na záda a super. Ven bych si ještě netroufla, tam nosíme pořád vepředu, ale doma paráda. Ještě jsem chtěla poprosit maminku z Nuslí, zda bychom nezašly na to kafíčko? A maminky, nemáte některá zkušenost s www.materstvi.cz? Ráda bych se šla podívat na tu jejich angličtinu a kurz vázání šátku. A taky jsme se přihlásili na plavání do "lázní Relax", tak jsem zvědavá. Zatím se mějte krásně Andrea rodina.cz/holky |
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Zas jednou25.7.2005 17:21:08
ahoj
tak jsme se dnes vrátili od kamarádky bylo to docela dobrý.dnes jsem ještě měli výlet do ZOO ráno jsme ještě nevěděli jestli půjdem protože pršelo ale přešlo to a šli jsme.Zoo byla super Adélka si hledila opici a jedna nam skočila na kočár a nechtěla se pustit a adélka byla v sedmim nebi strašně se řechtala.ze Zoo jsem přišla úplně vyčerpaná dom a manža spal tak jsem ho příchodem vzbudili tak jsem mu dala malou at jí přebalíé a dá mlíko, že se jdu vykoupat. zachvíli přilítl i z malou že mu spadla z postele.no nikam jsme nejeli vypadá v pohodě tak snad to bude dobrý cítil se dost provinile, držela jsem se abych mu nenadávala.no myslím že mu to už bude stačit aby pochopil že malá prostě nevydrží na místě.snad bude v pohodě zlatíčko moje.Ted šli na procházku snad poprvé sami tak doufám že jí přiveze v pořádku. Zpatky jsem nečetla je Cáco doufám že je filda v pohodě.jo bezbarierový autobusy k čemu sou už se mi to takly kolikrát stalo že my musel i někdo pomoct. Adélce už roste stolička tak že před minulou noc jsem skoro nespali. Přijde mi že Adélka strašně zlobí přijdu si že už to prostě nezvládnu asi taková krize ale je to moje zlato ale fakt zlobí a všude padá se divim že to vše vydrží.jenže jí prostě nezabránim aby si nestoupala a ještě se k tomu pouští. to jsem se rozepsala. aso jdu vysát než přijdou i když jsem fakt zničená ale zase je tu klid.tak holt odpočívat nebudu. |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Poradna25.7.2005 17:03:45
Ztracena,ja som teda blbec! Vobec som si neuvedomila ako to vyzneje :-(.Prepac,mrzi ma to. Ale u nas to nie je az take idealne,ako to vyzera,teraz u nasich 2 tyzdne vstavala o 5-6,uz som myslela ze skapem,k tomu som cele noci nespavala.Teraz spinka slusne,ale to sa moze otocit.Dva mesiace dozadu sme vstavali o 4-5 rano,aj skor,spat sme chodili okolo 1.Takze vstavanie skoro rano doverne poznam,nemalo to byt ako nejaka hlupa provokacia.
A tie vase problemy s byvanim.....Zazila som nieco,ked sme nevedeli kde budeme najblizsiu noc :-(,velmi na vas myslim,aby to vyslo!!!! Cacanda,des-tvoj zazitok znie priserne.Nastastie sa lepsie skoncil,ako to vyzeralo.Ved Filda je riadny chlapak :-). Nada,urcite nie si neschopna!Ale poradit ti mozu skor ine baby,ja nie som ta prava. Jana,stokrat dakujem za krasne prianie,zatial to vyzera tak,ze Miska zuri-prsnik uz nechce-tak neviem ci ma vyznam este "to rozbiehat". :-( |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Poradna25.7.2005 16:14:08
Jo, jinak jsem zapomnela...byli jsme na osmimesicni. Filipek ma 9kg a 75cm (ja teda myslim, ze o neco vic, tu nozicku mu sestricka moc nenatahla) :o)
A dneska zacinkal dalsi zoubek, tak uz mame 4. |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Drskopad :o(25.7.2005 16:11:11
Teda holky, nebudete mi verit, co se nam dneska stalo...
Jela jsem nizkopodlaznim autobusem 2 stanice k obchodu nakupovat. Samozrejme s kocarkem. Kdyz jsem vystupovala, tak mezi okrajem autobusu a obrubnikem byla asi 20 cm mezera. Jela jsem normalne popredu, chtela jsem tu diru jakoby prejet (samozrejme jsem chtela nadlehcovat ty predni kolecka), ale nejak se mi tam ty predni kola zasekly a ja jak byla uz rozejita, tak jsem normalne celej kocarek i s Fifou preklopila a jeste spadla na nej. No vypadalo to fakt asi silene, protoze hned se k nam prihnalo z te zastavky par lidi nam pomoct. Proste uplne regulerne jsem Fifu vyklopila (zustal pripoutanej v kocarku), kocar mel na hlave a ja spadla na ne. Snazila jsem se trochu bokem, abych ho nerozmackla. Byla jsem uplne v soku, zacala jsem uplne hystericky rvat "jezisi, jezisi", zvedala kocar, odpoutavala dite, ktery rvalo jako tur. No zkratim to, snad to vypadalo hur, nez to bylo, vlastne se nam nic nestalo. Jen ja si narazila zapesti a Fifa mam malinko odreny celo, ale fakt jen trochu, ani krev mu netekla... tak doufam, ze je v poradku. Ale vypada uplne v pohode :o) Tak tot muj dnesni pribeh... |
| ztracenavdali+Nina11.11. | 19561 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Zas jednou25.7.2005 16:00:39
Aktualni zpravy- domecek bychom dostali ALE musime mit garantora= Brita, ktery vydelava alespon 28 000 liber rocne a zaruci se, ze v pripade, ze my nezaplatime najem ho zaplati on. Takze parada- manzeluv tata by se zarucil ale neni cizinec a z nasich znamych tady nikdo tolik nevydelava. To je hruza, delaj si z nas legraci, vzdyt my deleme co muzeme a porad to v tehle zemi neni dost....takze jsem s placem sla volat jedne memine, ktere jsem obcas hlidala deti, jestli by se za nas jeji manzel nezarucil, no asi si umite predstavit, jak jsem se citila...
Rekla, ze mu vecert naleje vino a zepta se....ach jo, proc musi byt vsechno tak komplikovane... Adusko, kdyz jsem videla tu informaci UZ v 7.15, tak jsem se opet rozbrecela, kdybych tak mohle spat aspon do 7.15......ale ji proste neukecas, proste je vyspano... |
| Naďa+Esterka+Valinka | 23187 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Zas jednou25.7.2005 16:00:33
Ahoj holky,
tak mrňous usnul, tak jsem si udělala čaj a jsem zoufalá. Já už nevím, jak to udělat, aby usnula bez prsu :((((( Zkouším to všemožně už snad dva měsíce a stejně to skončí vždycky stejně. A ne, že bych byla netrpělivá, dneska jsem ji uspávala téměř hodinu-jen mě při hlazení vztekle odstrkovala, napít nechtěla,hračky ji zaujaly na pět vteřin, při houpání se vztekle kroutila a při tom stále zoufale brečela, no prostě běs. Připadám si strašně neschopná-ach jo. Zdravím Ztracenou-pokaždé když je v novinách Londýn, tak na tebe a Ninu myslíme... Kačko nejste poslední, u nás taky stále žádné zuby. |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Zas jednou25.7.2005 16:00:02
Gothic, vítej zpět, těšíme se na fotečky. Obdivuju Tě, jak jsi tu cestu s klidem zvládla, mně když Bětka řve v sedačce, tak jsem na nervy. Až budeš mít chvilku, nehodila bys mi odkaz na tu maminu s CF? Koukala jsem na to www.dieta.sk, ale nenašla :-(. Díky moc
Ztracenavdali, i když se nezname osobně, držím palce s bydlením, vím, že je to v Londýně s bydlením hrůza :-( Aduš, promiň, že se k tomu vracím, ale strašně bych Ti přála, aby se ti povedlo vrátit ke kojení. Napadlo mne, jestli nezkusit zavolat něco jako my tu máme "horkou linku kojení", nebo ještě líp přímo nějaké laktační poradkyni u Tebe v okolí. Držíme palce. Jinak se nedivím, že jsi byla pyšná matka, jen si to užívej :-) Andílku, Verísku, gratulace Verunkám k partyzánskému přesouvání :-) Jsou to šikulky. My pořád nic moc, jo, jo.... Ale už alespoň strašně chce. Verísku, gratulujeme k zoubku, nám vylezl před dvěma dny pátý, jednička nahoře. Dej vědět, jak Vás pochválila doktorka. |
|
|
Re: Re: Re: Zas jednou25.7.2005 15:23:09
...tak som dala do albumu Miskine nove topanocky,tusim Lenny chcela vidiet.
|
|
|
Re: Re: Zas jednou25.7.2005 14:36:36
Ahoj holky,
v prvom rade vitam Gothic spat doma,uz si tu chybala :-).Asi ti radsej napisem maila,nech to tu nie je zbytocne dlhe. Dnes mame celkom pekny den,Miska sa sice zobudila s placom uz 7:15-na nu dost skoro-no preniesla som ju k see do postele a tvarila som sa ze spim.Len na mna tisko pozerala,parkrat ma pohladkala a potom sa asi polhodinu ukladala k spanku.Nakoniec zalomila horeznacky krizom cez nase postele a sladko si chrnela do 9:45.Mala som problem ju v tej posteli najst,pyzamko jej uplne splyvalo s postelnym pradlom,bolo vidno akurat ruzovy dudel a vlasky :-).Dnes otvarali v meste super sekac,uz nemusime chodit do Piestan,tak sme boli pozriet-parada.Super prostredie,vsetci tam boli nadseni z malej,hned mi ju zobrali,nech si mozem pozerat,nechala som im na seba kontakt a vzdy mi daju vediet ked bude novy detsky tovar :-).Dnes rano postarka doniesla dalsie topanocky,tiez 16tky,no su jej akesi velke :o.A mala cim dalej tym viac chce chodit,uz nie liezt. No a este nejake reakcie: Andilek,to ma teda na svoju vysku Verunka fakt malu nozku,Miska ma sice este mensiu,ale ona je na dlazku mensia.Zubky vam asi vyjdu ako nam,takmer naraz vsetky 4 :-). Verunke od Veriska gratulujeme k zubku! Ztracena,nech vam to s domcekom vyjde.Citim s tebou,tak skoro rano vstavat!!!!Hruza,som vdacna ze Miska spava dlhsie. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.