Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Zas jednou25.7.2005 14:01:32
ZTRACENA, zdravím do Londýna! Držím moc palečky, ať vám to s bydleníčkem dopadne!
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ahojky v neděli podvečer25.7.2005 13:58:56
Tak to bylo rychlý...TAkže GOTHIC, vítej po dovče- Valerik je jako vždy šikulka. Super jak se užili s taťkou- to potěší, vidˇ?
|
| ztracenavdali+Nina11.11. | 19561 |
|
|
Re: Zas jednou25.7.2005 13:55:52
ja a gratulace vsem k zoubkum- my stale ani jeden!!!!!
|
| ztracenavdali+Nina11.11. | 19561 |
|
|
Zas jednou25.7.2005 13:55:02
Ahojky holky, zase jednou jsem si nasla chvilku casu....
Cist zpet nebudu, jen jsem tak trochu jukla, spis napisu jak my.... Tak Nina je taky pekne cislo, leze, stoupa si a dela ruzne vylomeniny, neustale zapasime s jidlem, nebot princezna by nejradeji jenom sladke, v noci jednou kojime a pak vstavame 5.30-6.00, coz je teda opravdu sila, zvraste pro suvu jako ja...No zkratka veselo, nenudime se. Strale shanime baracek, uz definitivne mimo Londyn, za cenu kterou si muzeme dovolit totiz moc nejde sehnat dum v bezpecne ctvrti a bydlet mezi cernosskymi gangy a fetaky tedy odmitam.Uz jsme nasli dum, ktery se nam libi v eWokingu-asi 30km od Londyna a ted napjate cekam, jestli nam ho majitel pronajme. Je to uplne neskutecne, jde to pres agenturu a oni proveruji majetek, minulost, prijmy-no hruza. Naprikled musis prokazat 3 roky zpetne stabilni zamestnani a dobry prijem- takze pokud proste nekdo teprve zacal pracovat, nema zrejme sanci si neco pronajmout. Takze jsme museli nabidnout, ze zaplatime 6 mesicu najmu dopredu a ted cekame...sem z toho celeho uz docela na nervy, shanime uz tri tydny, zhubla jsem pri tom 2 kg....tak drzte palce, meli by snad dnes volat.A jestli reknou ne, tak se pujdu picnout nebo bydlet pod most... Tak se mejte, zatim papa, pozdravy vsem prdolkam |
Re: Re: Re: Re: Re: ahojky v neděli podvečer25.7.2005 13:52:58
Tak hlásíme 3. zoubek- dvojka vlevo nahoře!!!Po 3 měsících od těch prvních dvou dole se vyklubal další!!!Takže Veru to měla zase při nemoci jako minule...Chudinka, vždycky vše najednou...Ale je už krásně vidět!
Jinak se plazíme všude kosmickou rychlostí, nestíhám hlídat, ale jsme ráda, že se rozhýbala, sand už brzy i polezeme:)))Zítra jdeme na 8měs. kontrolu k dr., tak uvidíme, co nám řekne...Jdu vás dolousknout nazpátek... |
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ahojky v neděli podvečer25.7.2005 10:16:38
Ahoj holky,
tak Gothic vítám zpátky z dovolené. Ty jsi teda pořádná závislačka, když se rovnou z dovolené vrhneš na net :o))) Jinak se připojuju k těm, co jejich mimča mají malou nožičku, včera jsem jí Verunce přeměřovala a má jí dlouhou rovných 10 cm. To mě docela překvapilo, no ale je fakt, že botičky - ne chodící, jen takové ty na parádu - nosí velikost 15-16 a ještě asi tuhle velikost bude dlouho nosit. Přitom je vcelku velká - 75 cm a ani já ani manža nemáme nijak malé nožičky. Jinak přes víkend se hodně zdokonalila v plazení se po lokýtkách dopředu, vypadá přitom děsně srandovně, jak malá partyzánka. Doplazí se kam chce a docela rychle. U nás to plovoucí podlahou nebude, že neleze, nelezla ani na koberci u mamky na chalupě a to jsme tam pobývali docela dlouho. Ale zrovna o víkendu mi tchyně říkala, že jí obě děti nelezli, že se rovnou postavili, tak možná bude Verunka v tomhle po manžovi. Ale já na ní nechvátám, aspoň mám pořád doma miminečko :o) Jinak přeju Verískovi, ať konečně přestanou ty záda bolet, asi už to fakt chce zajít si k doktorovi a na nějakou pořádnou rhb. Zuby máme pořád 2, ale ty horní už tak 14 dní vypadají jen jen vylézt a rovnou všechny čtyři, ale pořád nic. |
| Kaackaa | 16193 |
|
|
Re: Re: Re: ahojky v neděli podvečer25.7.2005 10:03:10
Ahojky, zdravím v pondělí, dneska jsme měli nějakou horší noc, budila se snad po 2 h, jinak většinou spíme 21-7 s jedním kojením. Vždycky když se ale vzbudila, tak se hned přehodila na břicho a lezla po postýlce, tak jsem jí kolem hlavy a těla dala kojící polštář, tak se te´d nemůže obracet a spí líp.
Jinak se lozíme taky všude, všechno mi vytahuje, ale pořád pozadu, včera se jí povedlo stoupnout si v postýlce, jinak si pořád stoupá ve vaničce, chytne se za okraj a už stojí, celý koupání, to ani nemáme možnost jí umejt, no je to sranda.-) V sobotu odjíždíme na dovču, tak jsem zvědavá, jak tam bude malá spát. Jo a zub nemáme žádnej a ani žádnej náznak nevidím, to už jsme asi poslední co? Dr. říkala, že některým dětem můžou vyrost až v roce. |
| Gothic | 22573 |
|
|
Re: Re: ahojky v neděli podvečer25.7.2005 2:17:29
Ahojky. Tak sme sa vratili z dovci o 22,30 a co robi sibnuta Gothic? no predsa docitava 250 prispevkov. :-)
Nebudem konkretne reagovat, lebo by to bolo na stranu, len skusim popisat co nove u nas. Na dovci bolo fajn, ale maly bol dost upistany-asi zmena prostredia a prechladnutie z klimy. V kociku odmieta byt v autosedacke len ked spi. Cesta bola dost narocna kojila som pocas jazdy naklonena nad sedackou. Hotel sa dal, nasli sme si plaz asi 5minut autom a 10minut peso cez les uplne nadhernu (najkrasiu v mojom zivote) malemu sa ale moc kupat nepacilo, bal sa. Co sa tyka jedla tak papal konzervy ale len masove, alebo zeleninove ovcie ani omylom.A on papa tak pol malej sklenicky. Uz ma krasne 2 zubky, dokonca sa obcas pomyli a kusne pri kojeni-to idem umriet ako to boli, stalo sa mu to 2x, raz v noci v spanku. Stale sa snazi stat v priestore a stava sa bez opory, ale chodit ani omylom, spravi 2 kroky a ide na 4. Lozi stylom co raz popisovala Aduska ze jednou nohou lezie a 2 ma akokeby postavenu. Tiez boli z neho vsetci mimo, ze taky maly a co stvara, no obcas pozerali dost divne, ked lozil po zemi, hral sa s kamienkami, v pieskovisku. V pieskovisku bol 1.x a to boli orgie, statocne sa ho najedol, vyskal, strasne sa tesil. Teraz sa tesi stylom ze vyska vysoke i. uz proste viem, ze ma radost, vie to dat najavo. Co sa tyka reci, max obcas ba, ba, nedava pa,pa ani nic podobne, on sa vzdy ked ho nieco ucim na mne smeje. Fasicnuje ho, ked robim nieco ako on, napr jem. Zubky-mame kefku od Mam ma ju na hranie, na www.mambaby.com je o cisteni zubkov a aj ku kefke bol letak, kde pisu cistit hned ako vylezu. Aduska-Myslela som na vas cely cas, co uz Miska stvara som bola zvedava, a nesklamali ste ma :-)) Je to sikulka! Chcem sa spytat kde bol ten obchod s topanockami v BA? Lebo on ma tiez nejaku 16 neviem zohnat. :-( CO sa tyka kojenia-mam kamosku a ta musela prestat kojit kvoli zapalom prs, no a asi o 3m isli na chatu a zabudla mlieko, tak skusila prso a mala sa chytila a kojila ju 2 roky. Takze si myslim, ze sa to da. Obdivujem tvoje odhodlanie, malo kto by nad tym vobec uvazoval. Uplne som prekvapena ake pokroky sa tu deju, evidentne je tu viac deticiek co to beru skokom vsetko naraz! Vsetkym gratulujem k uspechom!! Inak nas ocko sa zalubil na dovci do syna este viac, hovori mu Valerijcek malinky, no hotovo. Zvladal aj krmit, kym som sa opalovala, krasne si to uzili spolu. A super bolo ze tam bola francuzka postel dost velka, tak sme spali vsetci spolu a bolo to fajn, keby som mala doma viac miesta idem do toho. Umyvacku nemam bohuzil kam dat :-(( Idem spat a ked tak zajtra este dopisem. |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: ahojky v neděli podvečer24.7.2005 20:03:07
Ahoj holky,
dnes mame za sebou pekny den - aj ked som sa dost namakala v kuchyni.Poobede sme sa vybrali do Blavy na nakupy,ked tu vo velkom spominate vypredaje v Nexte a Mothercare.Neplanovane sme kupili Miske topanocky,ledva sme vyliezli z parkoviska,nadabili sme na obchod s detskymi topanockami:Nadhera,dokonca mali aj 16-tky,i ked aj to jej je trosku dlhe :o.Este aj predavacka tvrdila ze ma malu nozicku.No a potom hor sa na prieskum nakupneho centra po vlastnych v novych topanockach!Baby,to bolo cosi krasne,ako si Miska vykracovala (samozrejme s tatovou pomocou),vsetci sa otacali,pristavovali,dokonca sa Miske prihovoril aj Sved :o).Kazdy zasol,ze take mrnave chodi.A Miska do toho vyskala,blabola mama mama :-).Tak som bola stastna,a pysna samozrejme :-).Dokonca sme ju posadili na motorku a do auta - tie detske na mince- a auto sme jej aj zapli :-).Dokopy sme nekupili nic,iba rifle,uz take vacsie - na jesen a tiez tricko s dlhym rukavom.Inac mali vsetko mrnave :-(. Tesim sa s vyliecenymi marodmi,Veriskovi zelam,nech to uz prejde.Mmch,mna zacal chrbat boliet tak,ze by som kricala od bolesti. Babule,nepodcenujte deticky - Miska sa najprv naucila liezt na posteli,ked sme ju dali na zem (mame dubove dobre smyklave parkety a tiez plavaciu),tak sme sa bavili,ako sa jej smyka :-).No na druhy den uz to bolo v pohode,oni sa to naucia. Ozaj,Verisek - blahozelam k obrovskym pokrokom Verunky :-). Filipkovi zase gratulacia k zubkom :-). Uz mam tusim depku,ked vidim ake maju nozky vase deti,co to ma Misicka za labku?! :-( Misa,nevadi,ze mi odpovedas,som len rada :-). Sonka,ty si mi dala nadej.Fakt by som chcela,tak strasne,ze sa to neda ani napisat..... |
| Sonka + Linda + Max | 31894 |
|
|
ahojky v neděli podvečer24.7.2005 18:41:48
Zdravím všechny.
Ted jsem pár dní víceméně jen pročítala. Chtela jsem reagovat na spoustu věcí ale nebylo kdy. Tak co jsi vzpomenu zpětně ..... Myčku nadobí taky nemáme,po pravdě mi nikdy neprisla namysl,doted jsem se domnívala ,že ji ve většině domacností nejde využít.Ale to jsem se asi spletla. :)) Nasadily jste mi tím brouka do hlavy :)Me to večné mytí nádobí taky nebaví. Už ted sleduji- v okamžiku kdy napustím dřez,priplazí se Max a chce po mě šplhat nahoru nebo Lindi neco nutně potrebuje podat anebo začnou vyvádět lumpárny....takže meju tak na 3-4krat. Aduš -ke kojení,moje por.asistentka dovedla rozkojit maminku,která adoptovala mimi.Mě to prislo neuveritelné,a neverila jsem tomu.Ale je to fakt.Bez nejaké horm.podpory,jen za pomoci psýchi a častého přikládání.Takže to jde.Bavila jsem se o tom i v kurzu teh.kdyz jsem byla podruhé v naději a tam mi p.a .rekla to samé z vlastní zkušenosti.Taky mamka 2m nekojila,pak se rozjela a kojila jeste rok. Takže to nevzdávej a jestli vážně chceš.... Jani L.měla taky ze začátku velikou nožku,i v porodnici mi rekli TO POPELKA NEBUDE ,do roku mela ze stejně starých dětí jednu z největších tapek a ted je prumer. Mimochodem ted mají tolik hezkých boticek....mít tu možnost,to by mela Lindinka na každý den jiné "holčičí"střevíčky.Jenze boticky,co se mi líbí tak jsou bud moc malé nebo veliké.A nebo se L.nelíbí. Navíc jsme furt venku na zahradě nebo v lese a tam takové "střevíčky pro princeznu"nejdou.Nejvíc užije tenisky a kotníkové boty. Stejně nejraději běhá L.bosa. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.