Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 18:41:14
Cáco krásný fotky.Příde mi že se Filípek nějak změnil v obličejíčku.Ještě hezčí než dřív.Takovej velkej chlap už.My jsme furt prdítka zakrslý.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 17:21:58
Ahoj, dala jsem jednu fotečku do listopadek.
Cacando, krásné fotky, gratuluji, zvlášť na té jedné je prcek nááádherně zasněný :-). Jinak jsme našemu drobečkovi změřili nožku - 12 cm - chuděrka bude mít hňácu po mně. |
| Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 | 19700 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 17:20:51
No prsne - v tech kostkach jsou vytlacene male kostky (mozna vypadaj z dalky, jako diry) a meli ho bezovej a modrej. Nam se nastesti modrej hodi, takze dobryyyy... bezovej by asi za chvili vypadal silene, to mas teda pravdu :o)
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 17:13:09
Aha, tak vím přesně jakej. V těch kostkách jsou jakoby dirky? Já koukala na stejný v béžovém, ale ten by byl hned špinavý.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 16:59:11
Takovej tmave modrej se ctvercema, byl myslim 2x3 metry za 1990. Je ale umelej, tak uvidime, jak se nam osvedci... Hezkej ale je a docela i prijemnej na dotek.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 16:53:41
Cáco, gratulace k zoubku :o))
Jaký jste kupovali koberec? My tam včera na ně koukali! |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 16:46:17
Jeee Lenny, to je sranda, jak vsechny resime podobne starosti. My jsme kupovali koberec vcera v Ikee, aby se Filipkovi lezlo lepe a nestudila ho prdka na plov.podlaze :o)
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 16:44:38
Míšo, ona měla Green Card, ale vypršela jí platnost jejího staro-jugoslávského pasu. Aby mohla vycestovat, musela by nejdříve žádat na nějaké jugoslávské ambasádě o pas, pak by musela žádat vízum do Čech a asi by jí to stálo všechno dost peněz, takže prostě chtěla raději počkat na ten americký pas. Navíc s jugoslávským pasem se téměř nikam nedostaneš bez viza, v Evropě snad jedině do Chorvatska, jinak můj manžel musí mít vízum i třeba na Slovensko - no šílený opruz! takže proto máme z toho jejího amerického pasu takovou radost, je to pro její život velká změna.
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 16:43:59
Ahoj holcinky, tak jsem se vratila z nakupu... moc pekne odpoledne :o))) Filipka si vzal manzel a jel s nim ke tchyni a ja si sla vyhodit z kopytka do obchudku.
No radeji tady snad ani nebudu psat, kolik jsem utratila...ty slevy jsou mor! Vypada to, ze clovek nakupuje za levno, ale dohromady to da peknej ranec. Koupila jem kalhoty, triko dl. rukav, triko kr. rukav, boticky a svetr. Jo a pytel na spani, ten nas truhlik neumi spat pod perinkou. Vsechno jsem kupovala uz na rok, neco i rok a pul... takze to vypada na darecky k narozinkam nebo Vanocum. Manzovi to snad ani radeji neukazu :o))) Jinak mame venku jednicku vpravo nahore, dneska rano zacinkala. A ta vlevo bude myslim hodne rychle nasledovat, uz je uplne po kuzickou videt. Tak snad to bude mit Fifina brzo za sebou! Fotky z dovci nejdou hodit do diskuze, kvuli tomu uchylakovi, tak jsou kdyztak na nasich strankach http://rodina.cz/scripts/album/album.asp?choose_image=&choose_image_dialog=&id=22014 Mam je volne pristupne :o) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 16:41:56
Ahoj holky! Jsme zpátky z grilovačky, fuj to jsem se zase nacpala.
Verísku, to jsou super zprávy! Ta plovoucí podlaha je na tohle fakt blbá. My jsme se dnes dali do stěhování obýváku. Laile jsme udělali na druhé straně pokoje větší prostor, museli jsme stěhovat jídelní stůl a tak. Koupili jsme nový konferenční stůl, ten původní byl dost nebezpečný. Ještě musíme sehnat nějaký ten koberec do té "její" části obýváku, jsem si jistá, že je to u nás stejný problémy s tou plovoucí podlahou vs ne/lezením. Musím najít nějakou prodejnu koberců. Super, že je u všech marodů lépe - až na Veríska záda! :o/ |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.