Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 15:11:15
Verisku tohle presne delala Natalka pred tydnem a ted leze.Jak zjisti,jak na to,tak to jde pak hrozne rychle,tak uz se konecne dockas:).
Cacando at mate ty zuby rychle venku. Lenny s tim americkym pasem je to nejaka blbost,predtim musela mit "zelenou kartu" a s tou uz muze cestovat jak chce....ale treba to bylo u ni nejak jinak.Kazdopadne super,ze se uvidite. Adusko vim,ze si se me neptala,ale z toho,co vim,a co jsem cetla v tomhle veku ditete po trimesicnim nekojeni je hrozne mala sance,ze by ses zase "rozkojila". Moc dekuju za pochvalu fotek,hrozne me to vzdycky potesi. Amely Natalka je bez boticek porad,tady je asi 36 stupnu ve stinu,takze ani nic jinyho na vyber nemam. |
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 13:14:33
Holky mě už přes týden bolí hlava celkem síla už bastík mi tu ted leze pod stůl.Ráno to bylo dobrý usli jsme v obýváku na zemi probudím se a bastík nikde a jen bordel.mámy novej mobol na zemi atd a nakonec jsem ho našla v kuchyni prdelku takže se rzhodl že když máminka spinká že půjde na vejlet sám a hezky potichoučku.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 12:43:23
Bětuška má taky ještě trošku rýmu, ale jinak už se z toho vyhrabal i náš zlatý taťka :-) - ne, vážně, staral se naprosto fantasticky, chodil na procházky, koupal, přebaloval, vařil,.....Teď poprvé zas vařím já a docela si to užívám.
Verísku, drž se, ty záda jsou potvory, určitě si dojdi k doktorovi. |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 12:32:46
Ale plus- chřipka byla zažehnána a jsme už všichni zdraví, jen Veru ještě minimálně rýmičkuje...Ahoj JANI:)))Jak u Vás???Už je vše ok? TaŤku máš fakt zlatýho:)))
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 12:31:33
Jinak ještě k papání a hovínkům- od té doby, co veru dávám banánek, tak kaká mnohem častěji a má hodně velký hovínka- plná plínka jich je...Tak usilovně tlačí...Máte to taky tak? Když byla jen zeleninka, kakala jen 1x denně a trošku a řidší...
Záda bolí pořád- už zase víc, budu muset asi zase k dr. a na nějakou rehabku nebo už fakt nevím... i proto ta dovča byla trošku limitovaná mnou, ale jinak si nestěžuju, manža si jezdil na golf kousek odtud a udělal si zelenou kartu- dostali ji jen 3 z 12 aon byl mezi nima, tak je teď pyšnej jako páv:)))A za náma tam přijeli i známí s malým 4měs. Robertkem...No, jenže te´d doma je to se zádama zase síla, prostě Veru zvedat je strašná akce a bolí to jako blázen. Myčka- hlásím se ke zbytku těch, kdo myčku nemají a myjí v ruce, nám se do kuchyně nevměstná:((( |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 12:29:45
Verísku, obrovská gratulace!!! My se ještě pořád plazíme jen velmi decentně ale i tak si to užíváme. Jak Ti je? Co záda?
Já hlásím skoro 24 hodin bez Paralenu a teplot! Snad antibiotika zabrala a jsme za vodou. Už se strašně těším na "normální" život. Jinak jsem teď dost zhubla, takže nemám co na sebe :-( ale zase to znamená, že až mi bude líp, vyrazím nakupovat :-) - Kdo znáte CČM na Čerňáku, mají tam něco použitelného pro mě i pro Bety? Juj, to jsou milé starosti :-) |
Re: Re: Re: Re: Re: nazdarek24.7.2005 11:34:27
Ahoj holčičky, tak vás zdravíme po pár dnech, kdy jsme si vyjeli do JČ k Bechyni do úžasného obydlíčka- Mlýn na Prádle- na samotě, nádhera, byť bylo ošklivé počsí, bylo to moc fajn- loni jsme tam byli na minisvatební cestě s bříškem a letos už s Verunkou...
No a máme pár dobrých zpráv!!!Zjistila jsme proč naše Beruška neumí lézt...Máme doma klouzavou plovoučku, teď na té dovče tam byla starodávná prkená podlaha a ona se nám tam neskutečně rozpúohybovala a rejdí te´d po zemi jako tornádo, sice pořád neleze po 4, ale plazí se všude, kamkoli a neskutečně rychle. Podařilo se jí ale už na 4 dostat by´t bez následovného lezení a dokonce, když jsme jí na 4 dala, tak si z toho sedela.Takže snad během pár dnů to vše zvládne sama tak jak to má být. Mám obrovskou radost, musím jí vymyslet něco na podlahu, co by jí neklouzalo, máme plovoučky v celém bytě:(((No, ale už musím být zase o něco víc ve střehu, protzože se doplazí kosmickou ryhlostí ke dveřím a začne je otvírat, zavírat, doleze ke knihovničce a vytahuje knížky, k šuplíku atd. No avčera se po té plovoučce doslova doklouzala pozadu v sedě po prdýlce pod židli a pak nevěděla, jak ven...Je to stranšá sranda, v posteli řádí taky jako tajfun, strašně rychle se rozpohybovala, přelízá nás. Takže i náš lenoušek už nelenoší...Mám fakt velkou radost, vím, že u vás už je to vše na denním pořádku, ale u nás velký nový věci...A taky se začíná vzpírat na nožičky u opěry, tak jsme zvědavá, čím nás překvapí dřív, ale cítím, že už je to hodně blízko:))) No a ted vás musím pomalu dočíst... |
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Výdělek na internetu24.7.2005 10:24:53
Lenny škoda já myslela že víš že je tam děské taky proto jsem tam taky šla.Jinak bych ti to řekla tak příště snad něco hezkýho koupíte já ten krám miluju tam koupím vždycky a oproti jinýmu oblečení tam mají levno.Nebo ne levno ale to co koupíš třeba v carefuru to je většinou nic moc a tam mají super věci za stejný peníze.
|
| Heduš |
| • |
Výdělek na internetu23.7.2005 23:35:56
Ahoj, omlouvám se, že Vám sem lezu. Ale mám dobrý typ: pokud chcete dostávat peníze za reklamní e-maily zkuste to tady
Doporučuji založit si před registrací novou e-mailovou schránku zvlášť pro reklamu. Mějte se |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: nazdarek23.7.2005 22:29:07
Lenny, taky budu shánět boty podle rady mojí rhb sestry. Mám s ní ty nejlepší zkušenosti, tak věřím, že mi neradí nějaké blbosti.Nožky mají sloužit celý život, tak tady litovat peněz rozhodně nebudu. Oblečení ze sekáčku mi nevadí ani v nejmenším, ale botky se budu snažit sehnat vždycky co nejlepší. V lékárnách by mohli mít rozhodně kvalitní. Jen nevím,jestli mají tak maličké.Když na nějaký dobrý obchod narazím, tak dám vědět.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.