| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 31954  [Dalších 31104 >>]
Amely 13045

Re: Re: Re: nazdarek

23.7.2005 21:14:56
Aduško, tak to jsem ráda, že to nebereš zle. My na tom vztahu taky museli docela dlouho pracovat. Možná jsem byla vždycky až moc benevolentní, ale já to jinak neumím. Moje výchova doma byla témř ,,vojenská", tak mám možná proto k nějaké moc přísné výchově odpor.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

23.7.2005 21:12:01
Amely,a prezrad ake topanocky mate odporucene?
Amely 13045

Re: Re: nazdarek

23.7.2005 21:10:45
Lenny, kde byl problém s těma botkama? V kvalitě nebo se vám žádné nelíbily? Já mám od rhb doporučené konkrétní výrobce, tak to bude taky sranda je na trhu objevit. Podle toho, jak pochodujem kolem nábytku nás to čeká taky poměrně brzo.

Re: Re: Re: Re: nazdarek

23.7.2005 21:06:37
Cacanda,vitaj naspat :-),Filda ti teda dava zabrat,sikula.

Amely,v ziadnom pripade to neberiem ako poucovanie,velmi rada si precitam tvoje prispevky,vzdy ma povzbudia.Dufam,ze raz budem mat so svojimi detmi taky vztah ako mas ty,nieco podobne mam aj ja s mamou-ale trvalo nam to dost dlho :-).
A urcite viem uz teraz,ze este minimalne jedno babo chcem,vlastne este dve :-).
Mmch,bez termosky sa nepohnem ani na postu,proste nikam,krmime stale.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: nazdarek

23.7.2005 21:03:36
LenkoB, to se ti nedivím, že máš z toho strach. Hodně záleží určitě na tom jak je ta dcerka vychovaná. Ale určitě najdete nějaký systém jak to bude fungovat a bude to fajn.
S tím spánkem ti nezávidím, u nás vše při starém.

K nám v srpnu přijede manželova sestra. Cca 7 let se neviděli. Bydleli spolu v Německu a pak manžel šel do Čech a ona do USA. Tento týden dostala konečně americký pas, takže jako američanka si teprve troufne přijet do Čech, předtím by to měla hodně těžké se do USA vrátit apod. No a přijede ještě s nějakou svojí kamarádkou, takže z toho mám také trochu vítr jak to tady bude. Máme byt 3+1 75m2, takže na to aby nás tu bydlelo 5 nic moc :o/ No uvidíme.

Cáco, vítej zpět! Těšíme se na fotky !!!

Jo, zkoušeli jsme na tom Zličíně sehnat na Lailu boty, ale marně. Budeme zkoušet dál.
Amely 13045

23.7.2005 20:53:58
Cacando, vítej z dovolené! Koukám, máte doma o zábavu postaráno, když ten váš čipera leze a stoupá si.Aspoň já se z toho pohybujícího čertíka doma nemůžu tak nějak vzpamatovat. Pořád mám hrozný strach, aby se nějak blbě neuhodila do hlavy :-( Prostě matka hysterka.
Aduško, tak tomu říkám rozumné řešení.Dej si panáka, uvolníš se a příjdeš na jiné myšlenky :-) Klidně si tu postěžuj, když budeš mít splín. Ono je o mateřství vážně někdy na palici.Naštěstí se to špatné všechno zapomene a zbudou jen super vzpomínky. Kdyby to tak nebylo, tak asi brzo vymřeme :-) Mě je jasný, že je Miška tvůj mazlíček nejmilovanější.Tak to prostě je, i kdyby nás ti prckové zlobili k nepřežití. Vždycky je budem milovat k zbláznění. Moje první holčička byla něco podobnýho, jak Michalka. Včetně dost náročné puberty. Za pár měsíců jí bude dvacet a jsme jak nejlepší kámošky. Všechno zlobení a starosti jsou dávno zapomenuty :-) No vidíš i přes tu první zlobilku mám stejně dvě další a klidně bych měla i čtvrtý, kdybych byla mladší.
Myslím, že Michalka pěkně baští! Už dokáže piškoty sama rozkousat? To je teda dost šikovná. Zoubky na to teda má :-) To mlíčko jí uškodit nemůže, ale je to dost otrava, že nevydrží dlouho udělané a člověk je vázaný na kuchyň. Jedině horkou vodu do termosky a odměřený prášek s sebou. Je dobře, že občas vyrazíte mezi lidi, to taky dost pomáhá k odreagování.
Snad to nebereš jako nějaké poučování starší matky, to bych nerada. Já si jen přesně pamatuju své pocity zoufalství, když jsem jako devatenáctiletá měla doma podobného raráška a navíc muže naprosto k ničemu. Bude to jen lepší, uvidíš!

23.7.2005 20:21:31
Ahoj,

dakujem vam vsetkym za utesujuce slova,uz sa citim lepsie,ale doobeda som myslela ze sa psychicky zrutim.
Amely,ty si to vsetko krasne vystihla.Vyzera to,ze mala ma temperament po mne,ked bude mat taku aj pubertu.......No zbohom.
Vacsinou naraz vypije 150ml mlieka,niekedy -co nebyva casto - 120.Papa piskoty,tie by jedla stale,kupila som jej radsej detske keksiky,ale moc ich nechce.Chrumky neviem zohnat nesolene,ale aj tak - zje 2-3 piskoty a o 5 minut ziape,utisi ju len mlieko.To ma asi po ockovi :-).
Poobede sme boli s kamosmi na opekacke a Miska bola ako anjelik :-).Kupovali sme spekacky,nejako nam pritom do kosika skoci Fernet Stock,tak si spravime bavoraka.

Mna to tak mrzi,ze vam tu stale vypisujem moje problemy,pomaly nic pozitivne :-(.Ale aj tak je Misicka moj najmilovanejsi cloviecik na svete!!! :o)
Spanok u nas asi takto - vecer okolo 20 (najnovsie uspavame s problemami a na rukach),rano sa vstava od 7.30 do 8:30,niekedy este papa okolo 5 rano.

Este pojdem omrknut fotky.
Cacanda+Filip 11/04+Klára 3/08 19700

23.7.2005 20:08:08
Ahojky, tak se hlasime po dovolene. Meli jsme se fajn, ale ke konci tydne se dost skazilo pocasi a i dost prselo, takze to obcas byla uz otrava, kdyz jsme nemoli ven. Ale jinak dobryyyyyy!

Fifule tam zacal delat desne pokroky, zacal lezt, stoupat si, povidat si. A asi mu rostou 4 horni zuby. Kdybyste videly tu jeho horni dasnicku :o( Uplne ruda a sama bila boule... Tak doufam, ze se mu to rychle prorizne, aby moc netrpel. Jinak zacal bastit jogurtiky a sem tam mu dam ochutnat jednu lzicku mojeho "dospelackyho", pokud mozna nezavadnyho jidla. Treba spenat, rizotot, zel. vyvar atd. Vsechno mu jede... no proste zravec.

Az bude chvilka, tak sem hodim nejakou fotku. A v pondeli jdeme do poradny na osmimesicni, tak se tady pak taky pochlubim. Jsem fakt desne zvedava, kolik ten nas prdola uz vazi :o)))

Jinak zpetne nectu, fakt nezvladam! Tak doufam, ze jste vsichni v poradku a zdraviiiiii...

Jana + 4 16678

23.7.2005 19:52:47
My to máme se spánkem pořád celkem standartní. Usíná kolem 19 a ráno vstává cca v 6.30. Posunout kterýmkoliv směrem se mi nezdařilo. Samozřejmě mezi tím několikrát kojíme :-)
Petra-tygřík 11/2004
  • 

23.7.2005 19:46:44
Ahojky,tak se spánkem jsme si teď měsíc taky užili svoje:)))))))))))))))))))Ale už je to v pohodě,hurááááááááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Prďola mi chodil vždycky spát okolo 20h. a najednou ze dne na den otočka,spinkat se nám nechtělo a usínali jsme ve 22:30h.To bylo děsný,vůbec nic jsem nestíhala.Ale je fakt,že zase ráno vstával později,okolo 8:30h.Teď už chrupkáme zase jako dříve a vstáváme v 7:30h.Takže vydrž,bude zase líp:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))Ahojky:))))))))))))))))))
[<<Předchozích 840] Názory 841850 z 31954  [Dalších 31104 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.