| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 31954  [Dalších 31094 >>]
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 16:35:12
Lenny, tak to je škoda, když už jste tam byli, že jste to neobjevili. Přímo v H+M mají výtah a je to v 1.patře - pro příště :-) Musím běžet, jdeme ven.
Brazilka & Romanka 11/04 18463

nazdarek

23.7.2005 16:31:34
Ahoj holky,
ta moje Romca mi dava...ted proste prestala v noci spat! :-( Drive jak v 0.30 nejde a v 7.30 vstava...kdyz ji chci dat drive, v 21.20 jak kdysi chodivala, jen jeci...koukala jsem ji do pusy, zadny zuby nevidim, tak nevim. kakat zacala uz normalne, slava... jestli ji rozhodil tatinkuv prijezd a chce si ho poradne uzit? Manza ted ma dovolenou, tak doufam, ze mala nebude takhle radit celou dobu!vase deti spi o.k.?
holky pristi tyden k nam prijede az do zari manzelova dcera z prvniho manzelstvi. je ji 9, tak jsem zvedava jak vezme sestricku...a taky jsem zvedava jak to vse zvladnu, jsem fakt nejaka neschopna, nestiham uz ted, jen s jednim ditetem...mam z toho celkem hruzu a riti se na me depka, he he...Ladko, jak ty to zvladas s manzelovou dcerkou???
Misa: doktorka ma dost, 300g je v pohode!jeste ze mas vlastni hlavu a nenechas se rozhazet!
Martina: mas peknou ikonku!:-)u nas taky frci kojeni, ted teda zase zacala papat,zatim vsechno tak uvidim jak dlouho ji to vydrzi.
Aduska:teda mala je uzasna!!!!:-)))))
Lenny: to je dobre, ze se vse uklidnilo!
Mycka: hmmmmmm.. nema a chtela bych...:-)))

Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 16:29:01
Míšo, Natálka je krásně vysmátá. To šlo ale nějak rychle ty pokroky, ne? Vypadá fakt nadšená, že to umí :o))

Jani, mamka je jediný člověk u kterého jsem klidná, když ji hlídá (možná více než u manžela :o)) Ještě Lailu hlídala i jedna kamarádka, ale to jsem klidná nebyla vůbec, takže už ji hlídá jen mamka.

Amely, ty jo, já nevěděla, že to HM tam je dětské. Sakra!

Zapomněla jsem říct, že jsme tam viděli jeden moc hezký koberec pro děti a tak jsme tam šli, že bychom ho koupili a on stál 12.500,- No měl tak 2x3m :-OOO
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 16:23:54
Jo, Amely, taky máme dlažbu. V zimě byla teplá, máme podlahové topení, ale teď je studená a navíc tvrdá. Zatím je to v pohodě, máme velkou deku a Bětka z ní neuteče, ale až poleze víc.
Bětuška se teď ráda ze sedu přesune na bříško a tím, jak má ještě ze sedu nožičku pod sebou, tak krásně popoleze. Je na ní vidět, jak hrozně by chtěla dopředu, jen na to ne a ne pořádně přijít. Ale hlavně, když chce.
Sonka + Linda + Max 31894

sobota pozde odpoledne

23.7.2005 16:22:07
Taky jsem merila prckovi nozku.Doma mi to vyslo 10cm a v obuvi po "odbornikem" 12 cm.
Papucky ma 12ky.
Miso - K te kontrole u Dr.- tady je opet videt,ze kazdy to bere po svem.Nekdo preferuje MM ,jiny ti rekne od 1/2roku davat detem prikrmy,protoze jim MM nestaci.....a pak se v tom vyznejte.
Jana + 4 16678

23.7.2005 16:21:50
Míšo, máš nádhernou holčičku a koukají jí rarášky z očí :-).
Lenny, Verčo, to je sranda, že jste se takhle potkaly. Lenny, máš odvahu, já bych asi takhle nikoho neoslovila.
Amely, jdi do toho - já měla pocit, že rozhazuju, a teď vidím, že už jsem skoro poslední, kdo myl v ruce. Dnes ráno jsem myla nádobí za dobu své nemoci a už je tam zase :-(. Ale teď mám zas teplotu, tak to zbyde na zítra. Manžel poňouká, ať už to nechám na novou myčku, ale na to nemám nervy :-):-)
Tatínek dnes Bety udělal jablíčko s banánem, nastrouhal, trošku rozředil a skoro až mlaskala :-).
Jinak zjišťuju, že jsem hrozný závislák. Manžel s Bětuškou chtěli jít na houby a mně se strašně nechtělo je pustit (už teda šli). Lenny, obdivuju, že jsi klidná, když jsi v práci a malou hlídá maminka. Já to prostě neumím :-(.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 16:10:03
Verčo, díky za pochvalu Laily :o) Bastík je strašně klidnej, to se mi moc líbilo! Takový vyrovnaný spokojený kluk! Je moc krásnej, ale to už se tady psalo milionkrát :o))

Aduško drž se!! Až to budeš jednou Mišce vyprávět, budete se tomu smát. Myslím na vás!

Ještě jdou kouknout Míše na fotky :o)
Amely 13045

23.7.2005 15:23:50
Ahojky Míšo, krásně se ta vaše maličká rozjela! A je vidět, jak je z toho pohybu nadšená! Je vážně moc krásná - zvlášť úsměv má kouzelný a na 8 měsíců mi příjde tak akorát. Nějaká zvláštní doktorka, asi má ráda tabulkové děti. Takový jsou i tady u nás některý. KOukám, že malá leze bosa.Nám to rhb doporučovala jako nejlepší pro správný rozvoj nožiček.Hlavně kotníky se prý nemůžou správně posilovat, když děti lezou v botách. Takže koupi pevných botek jsem odložila až bude malá sama chodit a nepoleze. Jen mě štve, že tu mám dost dlažbu a ta je studená.Tak to řeším ponožkama s ABS :-)
Amely 13045

23.7.2005 15:14:50
Ještě k myčce - dnes jsem se tak vytočila při mytí nádobí, že jsme jak ve středověku a začala vymýšlet, kam by se nám vešla. To je taková ztráta času to ruční mytí nádobí a jak to čistý nemám kam na mini lince dávat, tak to padá na zem. Fakt vopruz!! Vařim docela často, tak to prostě budem muset nějak vyřešit. Čekám, kdy Danielce spadne nějaký umytý hrnec z linky na hlavu :-(
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

23.7.2005 15:11:57
Tak jsem chtela dat par fotek sem,ale jeste porad to nejde:(.Tak jsem dala nase "pokrokove" fotky na rodina.cz/dolakovi

Andilku,Amely moc hezky fotecky a deticky!
[<<Předchozích 850] Názory 851860 z 31954  [Dalších 31094 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.