| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 31954  [Dalších 31084 >>]
Amely 13045

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 15:10:06
Jé, to je fajn, že jste se potkaly na Zličíně! Já tam taky moc ráda jezdím, když nemám co dělat a je hnusně. Mám to 4 stanice metrem.Mě zas nejvíc dostává dětské H+M.Tam jsem zaseklá vždycky nejdýl a když sháním něco na sebe, tak to je zábava na celé odpoledne.Dokonce jsem už zkoušela šaty i s kočárkem v kabince :-) A nejradši jezdím bez muže, protože by ze mě asi vyrostl. Díky za pochvalu fotky se sponečkou. Měla jsem takovou radost, že jí konečně na vláskách něco drží. Ona je jinak jak kluk, co se temperamentu týká. Něžná a klidná holčička z asi nebude, spíš takový rarášek. Ale aspoň se nebudu nudit.
Aduško, tebe mi je holka fakt líto, jak už musíš být ze všeho kolem Mišičky utahaná.Nic nejde bez problémů,co? Ona je asi tak temperamentní, že je pro ní jakokoliv jídlo jen ztráta času. Musíš ještě na chviličku zatnout zuby a vydržet. Jen co jí budeš moc vrazit do ruky nějaký jídlo, aby se najedla sama. Pak už to nebude tak strašný. Jsou děti, který nevydrží ani u jídla sedět a mámy za nima lítaj se lžičkou, aby do nich vůbec něco dostaly.To mlíčko jí určitě neuškodí, ale je mi divný, že ho vyžaduje tak často.Já to doma střídám, jednou příkrm (jen pár lžiček) a pak mlíko.Po něm vydrží nejmíň tři hodiny bez jídla, po zelenině jen dvě. Je fakt, že do mlíka přidávám lžíci rýžové instantní kaše, kvůli ublinkávání. Tak jí to možná víc zasytí. Kolik toho Miška vypije během jednoho jídla? A zkoušela jsi jí dávat něco jen tak na chroupání do ruky - třeba takové ty kukuřičné chrumky? Třeba by jí to uklidnilo místo mlíka. Jinak nevím, co poradit.Miška je silná osobnost od malička a prosazuje si svoje tak, jak umí :-) Stejně i když je člověk sebevíc vytočenej, tak stačí, když se na něj to škvrně zazubí a vztek je pryč.Aspoň u mě to tak funguje.Někdy stačí, když na chvilku odejdu třeba nakoupit,nebo malá dvě hodinky spí. Je to taky únavou, že máme ty nervy někdy na pochodu.V každým případě takový ty pocity zklamání prožívá asi každá mamina, protože to vlastně ani nečekala, jak úmorná ta péče o mimčo může někdy být.Řekla bych, že první rok je asi psychicky nejnáročnější. Pak už to je pořád lepší, tak vydrž!! No, možná ještě puberta stojí za prd, ale asi jak u koho :-)
Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 23048

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 14:50:18
Ahojky tak zpět z nákupu.Tak nějak co jsem chtěla mám ale od jinejch značek.nevadí.
Laila je krásná taková usměvavá beruška veliká.A těch vlásků krásnejch.
Mi před chvíli přijeli Bastík jde ted objedvat a jedem na houby.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 14:10:15
Amely, Danielka vypadá strašně krásně v té sponce! Ty jo, to je neuvěřitelné jak jí ty vlásky vyrostly!!

Andílku, Veru je fakt super!

My jsme se vrátili z Metropole Zličín. Je to tam úžasné. Nejvíc mě dostala Puntanela. Tam se mi móóóóc líbilo. Manžel čekal venku, tak jsem bohužel musela pospíchat, jinak bych tam byla snad hodinu!
V Nextu jsme nakoupili! Byla jsem moc ráda. Máme na zimu svetr, jedno triko s dl. rukávem, pak máme dvoje tepláky a na příští rok mikinu a džínové růžové šaty bez rukávů. Fakt super! Na kluky tam něměli skoro nic. No a potakaly jsem se tam s Verčou :o) Náhoda. Viděla jsem jí, ale známe se jen z fotek, tak jsem se šla nenápadně podívat do kočárku, protože jsem si říkala, že Bastíka 100% poznám no a jo. Tak jsme chvilku povídaly. Laila byla proti Bastíkovi jak obr! :o))
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 14:08:39
Míšo, nějaké fotky jsou na listopadkách.
Marti, moc hezká ikonka.
Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 11599

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 13:10:26
Adusko Verca nejedla krome MM skoro nic asi do 14.mesicu....tak neboj.A taky jedla hodne casto.Ono to jedno prejde...slibuju.

Bez mycky si nedokazu predstavit domacnost...

Kde najdu fotky Andilka?
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 12:27:13
Taky musi mit to jidlo hodne ridky, treba HIPP kasi ze sklenicky musim jeste hodne zredit, jinak by to nejedla vubec. No al emoc ji to stejne nedavam, vsude je tam mrkev tak mam strach, kuli ty zacpe.
Martina 1078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 12:20:21
Adusko ono to nebude tim jidlem, koukni na naseho puclika... A posledni dobou to u nas vypada stejne, kojime a jinak nic. Maximalne Aktivii ale tim to haslo, ovoce, zelenina...nic. Dneska teda docela s chuti snedla zeleninku ale treba vcera mela za celej den malou svestkovou presnidavku, ani ne celou a jeste jsem ji musela tlacit. Jinak jenom kojena. Ono se to casem srovna:-)
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 11:32:49
Aduško, vydrž. Musí to být hrozně těžké, Bětka jí jednou za dvě hodiny, taky pořád ještě většinou mléko (i když ode mne) a je to náročné. Ale přece jenom už zeleninu s masem a jogurt s ovocem docela jí. Musela jsem být paličatější než ona. Nakonec se nejvíc osvědčilo, když je to řídké a ona si to z té lžičky vlastně sama vycucne. Ale na každé mimčo platí něco jiného a bohužel jediná zásada je vydržet :-(. Držím palce, drž se, vím, že to vysiluje. Mně se pořád honí hlavou, jestli nepřestat kojit, strašně nechci, ale jak jsem pořád nemocná :-( - ale asi vydržím, zatím zkouším víc odpočívat a víc vitamínů.
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 10:32:15
Ahojte,

pridavam sa k tym,co si nevedia umyvacku vynachvalit :-).Najskor sme pri prerabani kuchyne spekulovali,ci umyvacku ano alebo nie - kvoli priestoru,no urcite sme sa rozhodli spravne.Mame tu mensiu,je nam tak akurat,zapinam zhruba raz za 2 dni.Este keby sa tak chcela sama aj vylozit :-).

Miska je fakt neuveritelna,odmieta vsetko jest,som z nej na nervy - sme asi tam kde pred 3 mesiacmi,ked sme museli prestat s kojenim :-(.Vtedy sme v podstate cele dni len kojili,teraz cele dni visi na flasi,zelenina,masko,ovocie,akekolvek kase koncia v kosi :-(((.Za den vypije aj liter mlieka,mozno dokonca viac,pri litri prestavam pocitat.Naje sa,obleciem ju,ideme von,po 10 minutach musim tasit flasu a krmit kde pride.Ja s nou uz snad nikam nebudem chodit.Som strasne nahnevana,sklamana....Od jej narodenia cakam,kedy bude mat pauzy medzi jedlom dlhsie ako hodinu,za tych 8 mesiacov je to fakt na nervy.Bodaj by nebola taky prcek,ked nic neje.Ked tak pozeram na miery vasich deti.....
Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 23048

Re: Re: Re: Re: Natalky kontrola

23.7.2005 9:30:41
Lenny tak si to tam užíte ted tam jaí každej obchod pořádnou slevu fakt každej.Mě ted Bastík spadl ze spaní zase z postele tak snad bude v pohodě najíme se a jedeme tam.
[<<Předchozích 860] Názory 861870 z 31954  [Dalších 31084 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.