Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Natalky kontrola23.7.2005 9:12:36
Andílku - Verunka je opravdu moc krásná
Amely - Danielce sponečka úúžasně sluší, to my si ještě počkáme :-) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Natalky kontrola23.7.2005 9:04:44
Dobré ráno,
Míšo, ta doktorka je opravdu divná. Bety začala přibírat méně, jen co přešla víc na zeleninu apod. A potvrdilo mi to víc maminek, že přechod z mateřského mléka je spíš přechod na nízkokalorickou dietu :-). Navíc 300 g mi taky nepřipadá málo. Dobře, že ses nedala. Díky za povzbuzení všech ohledně myčky, připadalo mi, že hýřím, znáte to - dřív taky nikdo myčku neměl, moje maminka myla nádobí sama a bylo nás pět dětí.....povzbudilo mě teď, že nejvíc mě k pořízení myčky naváděla právě moje maminka - dostala ji od nás k narozeninám a nemůže si ji vynachválit. A taky si říkám, že ten čas můžu strávit užitečněji. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Natalky kontrola23.7.2005 8:02:55
Bré ranko :o)
Míšo, ta doktorka je teda nějaká divná! Vždyť 300g je úplně super, to Laila nepřibrala už ani nepamatuji a dr je v pohodě a já také. Verčo, tak jsem koukala na stránky Metropole Zličín a zjistila jsem, že jsem tam 100% nikdy nebyla a že to tam je určitě moc hezký. Tak tam dnes také vyrazíme a vlítnu do toho Nextu u tam. Snad se mi tam něco povede. Tak se třeba potkáme :o) |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Natalky kontrola22.7.2005 23:43:34
Ahoj holky,
tak jsme dneska byli na Natalky osmimesicni kontrole (osm mesicu ma zrovna dneska,teda pro vas uz vcera:).Takze ma 9kg a 74cm. Doktorka mela nejaky blby reci,ze za sest tydnu pribrala "jenom" 300g,ze uz ji to matersky mliko nestaci,ze ji musim vic prikrmovat atd. Tak jsem ji rekla,ze hlady neplace,v noci spi bez probuzeni 9 hodin a nozicky a rucicky ma samy faldik,a ze me 9kg na osmimesicni dite neprijde malo...a ze si vazim jejiho nazoru,ale,ze to budeme delat vlastnim tempem:).Tak rekla,ze se uvidime za dva mesice,a ze v te dobe by uz mela jist tri jidla denne,kureci,kruti a bily jogurt,a taky trosku kouskovatejsi jidla.Tak jsem ji rekla,ze ji klidne trikrat denne krmit budu,ale jenom pokud bude chtit...nekdy sni sklenicku a nekdy par lzicek a uz krouti hlavou,ze nechce.Podotykam,ze to byla jina doktorka,nez ta moje oblibena... Jinak umime vsechno,co osmimesicni mimco ma,tak krome te vahy jsem byla spokojena... Jo a zmerila jsem ji nozicku a ma 11.5cm-BIG FOOT:). |
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 22:08:00
Lenny jo jo jedem zítra na zličín to tam prolítnou když jsem tam byla před týdnem tak tam měli ty věci co jsem chtěla a tam nechodí zas tolik lidí tak snad to mít ještě budou.Já Bastovy kupovala věci 6 až 9 měsíců a i to je mu veliký tričko počítám že mu bude i příští rok.Já to tam mám 10minut mhd takže to neni zas tak hrozný.
|
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 21:50:32
Zdravím zase po delší době,dítě mě pomalu ničí - včera jsme si stoupli v postýlce,tak jsem ji dnes musela šoupnout o stupínek níž.Stoupnutí si bylo výsledkem asi 3 dny trvajícího cvičení,které spočívalo ve vysení na horní příčli postýlky a hlasitého hekání,jednou jsem mu pomohla podsunout kolínka a kleknout si,postavil se už sám .. no a dnes to všechno zvládnul sám, no nejsem já pitomá teď už ho nic nezastaví :-))))
Bohužel se teď moc nevyspím zase vstáváme 3x za noc,nevím jestli je to tím zubem asi ano,jí teď víc než dříve a po 17 ho nenechávám spát,tak je večer unavený,že usne téměř okamžitě,ovšem o 24 vstává Místo zubu máme zatím díru v dásni,nevypadá to jako nic co jste tu popsaly,prostě mu nejdříve jakoby praskla dáseň a zub zatím nikde ADUSKO Myška je neuvěřitelná Všem moc gratuluji k pokrokům a marůdkům přeji rychlé uzdravení JANO souhlasím máš zlatého manžela myčku máme AEG a bez ní bych byla ve velkých nesnázích,plním ji spolehlivě každý den(hromadí se mi tu hrnečky a talířky z kanceláře, né že bych tak horlivě denně vařila :-))),když máme návštěvu tak se mi stalo,že jsem ji naplnila 3x - neumím si představit uvařit pro 8 lidí(zatím mé max.při kompletním menu včetně chlebíčků) a pak si ještě stoupnout ke dřezu a umýt všechno nádobí brrr LENNY skvělé,že všechno dobře dopadlo a úplně Tě chápu mě bylo také jasné,že mi nepomůžete s kocourkem,ale bylo mi tak zle,že jsem nevěděla co dělat a trošku se podělit mi moc pomohlo i si všechno v hlavě srovnat ANDÍLKU Verunka je krásná,máte moc pěkné fotečky to bude zase délka :-))) tak se předem omlouvám za zaplácnuté místo |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Ahoj!22.7.2005 21:07:58
Jani, to jsi udělala dobře s tou myčkou. Bez ní je to fakt otrava.Potřebovala bych rovnou dvě - do jedný bych dávala špinavý z druhý si brala čistý. Jelikož vařím dost kvůli dětem, tak jsem tu velkou pouštěla tak obden.Někdy i denně. Přece jen jsme na to byli čtyři. Už se těším, až si jí zas pořídím. Mám tak malou kuchyň, že zas budu muset pořídit vestavěnou.Jinak by to bylo po pračce první, co bych do bytu koupila.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Ahoj!22.7.2005 21:01:21
Ahoj Lenny! Tak snad máte vyhráno s tou prací:-) To by byla vážně škoda o ní přijít, když jí máte takový kousek od bytu. V Praze je sice příležitostí dost, ale to dojíždění je na palici. Já dojížděla 2 roky a to jen na kraj Prahy na Zličín ( 20 km) a stejně mě to hrozně štvalo. To jsem ztratila denně 3 hodiny jen dojížděním do práce.Do toho nextu na Zličín se asi zítra taky zajedu juknout.Bráchy čeká v září mimčo, tak bych třeba něco koupila nex born. Jenže nevím, co to bude. Chtějí se nechat překvapit. Na Danielku mám oblečení strašně moc, mám to poděděné po dvou holkách a jednom chlapečkovi a všechno moc pěkný.Jenže když se mi něco líbí, tak se neudržím a pak si nadávám, že to vůbec neužijem. Mikinu z nextu jsme měli na sobě snad 4x :-( No, snad jí ještě v téhle zimě užijem.
Paffi, to je divný, že ti nejde listovat zpět. Mě zas nešla dnes vložit fotka do textu, ale to udělali asi schválně, jak jsem pochopila z vysvětlení. Andílku, moc hezký fotky na rodince! Verunka se dost změnila, co jsem jí neviděla. Je z ní krásná slečinka okatá. A pokus o lezení vypadá dost nadějně ! |
|
|
Re: Ahoj!22.7.2005 20:47:16
Ježiš to jsem se rozepsala :o))
|
|
|
Ahoj!22.7.2005 20:46:14
Ahoj holky! Tak dnes v práci u manžela dobrý, tak jsme fakt asi zmatkovali oba zbytečně. Manžel byl asi v pěkném stresu, včera sebou praštil do postele po deváté hodině, normálně chodí po jedenácté. Díky všem moc za podporu, musela jsem to sem napsat, v tu chvíli jsem vůbec nevěděla co dělat. Jinak jsou také věci, které mě trápí a vůbec si je netroufnu sem napsat, dokonce ani je řešit doma, i když bych rozhodně měla.
Byli jsme v Nextu v Letňanech. Výprodeje začaly včera 21.7. Na teď Laila všechno má, takže jsem chtěla 9-12 na podzim, ale to neměli, jen šatičky, trička s krátkým a tak no a dále jsem chtěla na příští rok na léto, ale takové velikosti neměli, měli všechno převážně new born, 3-6 a 6-9, větší jen minimálně! Byla jsem zklamaná, tolik jsem se těšila. Koupila jsem jen synovcovi tričko, Laile nic :o/ Jani, myčka je super! Já jsem už tak zlenivěla, že mi dělá problém z té myčky to nádobí i vyndat. Někdy bych si zasloužila ji nemít, lenoch jeden :o) My máme Zanussi, máme tu menší. Jsou 60cm šírka a 80cm a my máme tu 60cm. Jsem s ní moc spokojená, už ji máme 2 roky a 1 měsíc a nebyl s ní jediný problém! Krásně mi umyje i hrnce. Větší bychom nevyužili, už takhle ji zaplním 1x za týden, ale je fakt, že moc nevařím. Verčo, teď čtu, že jedeš na Zličín, jo? My chceme zítra dopo do IKEi, ale chtěli jsme na Čerňák, to máme "za rohem", na Zličín je to štreka, ale přemýšlím, jestli to nezkusím ještě tam. Uvidím co manžel. Aduško, tak honem fotku v botičkách!! :o) Laila se nám dneska dvakrát zvedla o lehátko. Jenže ona fakt ještě nesmí, je to s ní fuška jí to nedovolit, ona by tak strašně na ty nožičky chtěla. No, podíváme se asi také po těch botkách, dr říkala, že když to bude nevyhnutelné, tak jedině s botkami, že má strašně moc slabé kotníky. Ale na nožičkách se krásně a dlouho unese. No, musíme jí uhlídat co nejdéle to půjde. Amely, Laila má také 11,5cm, napoprvé se mi zdálo i 12cm. A do toho je velká 76cm. No úplně se bojím, aby nebyla nějaká čára s velkou nohou :o/ Jinak škoda, že jste si tu chatu neužili víc, ale není všem dnům konec! Andílku, tak Verunka je takový strašák dětí, jo :o) Ba ne, podle toho co všechno už umí je to pěkná šikulka! Jinak já vozím Lailu, když jedu sama, vepředu vedle sebe a klíčkem si tam u ní vypnu airbag. To by mělo jít u toho nového auta také. Co je to za auto? My máme Škoda Octavia II a tam to jde. U té starší verze Octavie nám to vypnout nešlo. Aduško, se psem to musel být šok. Ségry pes vyjel na Matýska když mu chtěl sníst krmení z misky. Ségra úplně šílela. Vůbec ale nemají kam tu fenku dát, jen pořádně hlídat! Kajdo super mega gratulace !! :o)) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.