Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 20:17:00
ahoj holky, zdravím...
Tak jsem si chtěla počíst, co jste probíraly a mám smůlu. Jediné co se mi zobrazí je aktuální stránka a nahoře "příspěvky 1 až z" a tím to končí, ať se snažím, jak chci nejde se dostat na předchozí příspěvky a dělá to jen na listopadu 04. Takže ani nemám na co reagovat. Jo do nextu bych taky šla nakupovat jak divá, jenže u nás na "vesnici" nic takového není, obrovská sláva byla, když konečně otevřeli CaA a HM, teď se bude otevírat další obchodní zóna a bude tam " naf, naf ", tak živím malou naději, že tam bude i něco pro dítka..... Jo, myčka je super věc, bez ní jsem už ztracená. Kdo ji nemá nepochopí, kdo ji ztratí zoufá..... |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 19:24:43
Tak máme objednánu myčku od BOSCH!!! Jsem moc ráda, těším se, že mi to ulehčí práci.
|
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 18:59:44
Amely my totiž nějak pomalu z těch nejhezčích věciček v čem chodí jen venku vyrůstáme takže ten next se mi ted akorád šikne koupila jsem trička nějaký,jedno stejný jako má gothic čepičku na zimu skělou co jsem přesně chtěla jakoby berana mno srandovní a zítra jedu ještě na zličín pro nějaký jeany a mykinky
|
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 18:42:57
nozicka odmerana - 9 a 1/2 cm.Tak ideme s Popelkou konecne na nakupy. :-)
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 18:39:21
Amely, to s tím kocourem je mi moc líto, musela ses hrozně leknout :-(. Bety jsem zatím nožku neměřila, ale zdá se mi docela velká, tak uvidíme.
|
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 18:26:03
Tak to má nožku jak Popelka :-) My máme takovou štíhlý dlouhý chodidýlko. A to já mám sotva 37. Se spaním to máme dnes podobné - nechápu.Jindy dvacetiminutovky a dnes dopoledne 3 hodiny a odpoledne 2. Vstávala před chviličkou. Asi něco ve vzduchu :-)
|
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 18:17:58
Amely,Miske je 17tka velka,minimalne 1 cm do dlzky chyba :o.Ona ma taku malu baculatu nozicku.Teraz ma topanocky vo velkosti 15-16 a su jej v pohode,len nie su moc na chodenie.
A co sa Syslika tyka,neviem ako na tom bol poslednu dobu,no tipujem,ze uz veselo cupita :o). Jani,zelam ti nech si uz za vodou,co najskor. Boze,to moje skvrna spi a spi,doobeda to boli 3 hodiny,teraz uz skoro 2,a to musime ist na nakup a o 19 kupeme! |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 18:07:24
Jani, doufám, že ti bude brzy lépe! Ještě že máš takového bezvadného taťku! V nouzi to člověk opravdu ocení. Prostě sis uměla dobře vybrat! Snad počká Bětuška s lezením, než ti bude líp. Kočky Danielka miluje, ale teď už bohužel jen ty vyfocené. Máme takovou velikánskou černobílou fotku s kočkama v obýváku nad sedačkou a na tu se směje nahlas. Náš kocour je bohužel uklizený u rodičů na chalupě, protože chtěl malou ulovit jak králíka.Normálně se jí zakousnul do zátylku, když ležela na břiše.Teda měla tam jen trochu škrábance, ale měla jsem strach, že jak začne lézt a honit ho, mohlo by dojít na oči a to bych asi nepřežila. A přitom je kocourek vykastrovaný, tak nevím, co mu hráblo.Jestli mu něco neprovedla - prostě nevím. Zrovna jsem odběhla do koupelny namočit plenku. Ale na chatě je mu líp než v paneláku. Bydlel s náma dva roky v domku se zahradou. Myčku jsem měla právě v tom domku AEG na 12 sad.Teda aspoŃ myslím, byla to ta velká. Strašně jí tu postrádám, prodali jsme to i s ní - byla vestavěn :-( Jak našetřín na novou kuchyň, tak si jí zas koupím. Bosch je určitě dobrá značka! Měla jsem pračku a byla jsem s ní moc spokojená. Jen nevím kde bys jí měla koupit. Chce to vybrat typ a pak hledat na internetu, jsou obrovský rozdíly v cenách.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 17:45:28
Aduško, Amely, Bětuška je zatím spíš na kočky, asi proto, že ji máme doma. Ale musím ji hlídat, protože kočky i psy chce hned chňapnout (naše to dneska odnesla hrstí chlupů :-() a to se pak bojím, co udělají.
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 17:43:28
Ahoj, hlásím se z lazaretu :-). S těmi dráčky, co máte doma, se určitě nenudíte, že? Já jsem teď zrovna ráda, že maximálně válíme sudy (zato teď s oblibou, velkou vervou a nadšeně). Za ruce by Bety chtěla chodit, unese se, nožky střídá, ale já to taťkovi rázně zakazuju - nejdřív lézt :-)
Je mi pořád mizerně, snad už zítra zaberou antibiotika, nezřízeně se na to těším. Ale manžel je doma na paragrafu a vzorně se stará o Bětušku i o mě. Jinak nás má nemoc dovedla k tématu koupě myčky - holky, kdo ji máte, poraďte nějakou dobrou, ne moc drahou, případně internetový obchod, kde jste ji kupovali? Mě zatím láká Bosch na 12 sad, máte některá zkušenost? Míšo a ostatní introverti - já myslím, že je to normální, neříkat na sebe všechno. Já jsem asi ten typ, u kterého to vypadá, že řekne všechno, ale to důležitý drží v sobě. Manželovi to vždycky píšu, protože on je extrémní extrovert (sangvinik - dělali v práci testy a byl snad nejvýraznější sangvinik z celé firmy) - s takovým člověkem se hrozně příjemně žije a nechci to komplikovat, tak se nutím aspoň psát. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.