Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 17:38:10
Tak to je síla,s tou procházkou :-) Po svých si tu na procházku asi capáte samy, holky. O žádném jiném chodci tu zatím nevím, pokud teda neťape Syslík někde na dovolenke. S těma pejsanama asi musíš mít dost strach,co? Někeří psi děti moc nemusejí a člověk nikdy neví, co je napadne. Na pískoviště se taky těším!! Už vidím ty kameny v puse :-) Miška je na výšku opravdu cvrček! Vy jste oba s mužem vysocí,ne? A jak velkou má nožičku? Danielce je už malá 18. Má nožku něco mezi 11-12 cm. Prostě sloní tlapku! Až bude velká, tak asi bude mít honičku.Nejhezčí botky jsou v malých velikostech.
|
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 17:05:22
No ludia,sme naspat z "prechadzky".Tak to je uz sila,v kociku ani nahodou,pekne musime capkat a hladat havkov,no beda,ak ziadny nie je na dohlad!!!Nakoniec sme sa doteperili na detske ihrisko,no to bolo nieco pre Misku!Mame teraz cely byt od piesku - bola totiz v pieskovisku,cela natesena a hrozne vrieskala ked som ju odtial brala prec.Sklbala travu,potom sme pre zmenu nahanali psa a kamoska nechapala,ako mala nadsene hika :-).Kamoskin syn ma 2 a 1/2 roka a druhe dievcatko mohlo mat tak 4-5,to boli Miskini kamarati :o.
Misa,som rada,ze som ti chybala :o),ale nestras ma!Ja som myslela,ze su s Vercou rovnake certice a ty mi povies,ze Miska je horsia :o.Mmch,ak sa potrebujes vykecat,kedykolkvek,napis mi maila - budem rada,ak budem co i len butlava vrba.Ty si mi pomohla viac nez dost. Sonka,mas priatelstvo. A este sa pochvalim,kedze u nas na mininozicku Miskinu nemaju topanocky,poprosila som mamu.A ona ich v Kosiciach zohnala!Huraaaaaa,mame v com chodit. Este otazka-kolko maju na dlzku vasi drobci?To nase ma furt len 69 :-(. A dakujeme za pochvaly... Misa,Amely - este k tym problemom,ja tiez nie som prave otvoreny clovek,velakrat ani manzelovi nic nepoviem.To len tak na okraj. Hej,a kable samozrejme ficia aj u nas,snazi sa strhnut zo steny repraky - tak som nadirigovala manzovi,nech s tym nieco spravi.Existuju na to take blbosti,da sa viac kablov pripichnut ku stene - my to mame po spodnom obvode izby (ani to potom nie je vidno),len este nie vsetky.Tak neviem ci som to napisala aspon trooosicku zrozumitelne. |
| Amely | 13045 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 16:33:18
Venku je dnes teda ukázkově hnusně :-( Aspoń v Praze.Jak ráda bych zalezla na celý den do peřin ke knížce nebo pěknému filmíku! Možná za několik let a to ještě pokud někdy v budoucnu chytím choleru, nebo tak něco. Kde je moje krásné těhotenské lenošení?!
Tak zatím trávím léto v poklusu, jako všechny ostatní listopadky.Ale zas jsou kila pomalu ale jistě dolů a rozhodně se nenudím. Aduško, tak to už je s Michalkou opravdu super zábava! Ta snad půjde do první třídy ve čtyřech letech :-) Danielka zatím ráda řádí, na to má tatínka a je z něj patřičně nadšená. Holky to s taťkama uměj už od narození, jak se mi zdá. Dnes mi dokonce v náruči, nevěrnice jedna, kňourala a natahovala k němu ruce, že jí má pochovat on.No, povyrost asi o pět metrů a Danielka po mě vrhla vítězný úsměv.Pak šli spolu dělat kraviny nahoru na palandu, což já díky své výšce nezvládám. Aspoň jsem měla klid na vaření. Hafíky zbožňujem taky, ale zatím kamarádíme jen s našim bíglem. Dokonce na něj tuhle spadla a překulila se přes něj na záda a jen se chechtala jak blázen. Jindy by ječela.Máte moc krásný fotky! Z Mišky je krásná holčička a růžová ji sluší! Verčo, ani mi neříkej o těch výprodejích. Jen mě to láká k utrácení za věci, který ani nepotřebujem. I když možná mi to nedá a vyrazím se aspoň juknout. Stejně potřebuju koupit nějaký šál přes šaty a bílé boty na podpatku. Jedny se mi tam na Zličíně moc líbily, ale zdály se mi dost drahý na to, že je vezmu na sebe jednou do roka. Tak už je třeba zlevnili. Do Kmotry chodím taky - jestli je to ta pizzerie u Anděla.Italský jidla miluju. Andílku, tebe už jsem taky dlouho neviděla! Ještě Verunka tak hezky spinká? My spíme od cca 8 hodin večer do 6.Pak se nají a spí ještě tak hodinku.To je celkem paráda.Jenže na chatě ne, tam se budí i v noci:-( Kabely frčí i u nás - bohužel. Museli jsme odpojit i bedny od sterea, aby si je Dany nestrhla na hlavu. Láká nás veškerá elektronika a kytary. Běžně vypíná počítač, ten teda dostává záhul:-( Tak přeju Verčo, Kajdo a Adísku pevné nervy a rychlé reakce při hlídání mrňousků. Míšo ahoj!! Co tvoje holčičky zlatý? Já se taky nedokážu svěřovat s opravdu vážnýma věcma a to nejen na listopadkách. Tady to mám spíš jako relax a chodím se sem spíš odreagovat od starostí.Mě by to asi ani moc psychicky nepomohlo se vykecat. Já kolikrát nic neřeknu ani manželovi, což je úplná pitomost. Věšinou se snažím se vším vyrovnat a poprat sama a podle toho to občas vypadá. Fakt blbá vlastnost, ale nic s tím nenadělám. Sonka, taky hezký fotečky! |
| Misa-Verca02,Natalka04,Lukas07 | 11599 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 13:07:40
Vsem moc gratuluju k pokrokum.
Adusko jsem rada,ze taky zavitas,uz se mi po tobe styskalo.Koukala jsem na fotky,moc pekny.Mala mi tezce pripomina moji Vercu v te dobe-tim,co dela,poctem zubu atd,ale myslim,ze Miska je vetsi certice,Verca byla spis klidnejsi,takze nezavidim:).Spis se tesim na to,co bude za dva,tri mesice,protoze asi o tolik je Miska napred.Uzivej si kazdeho dne,protoze to hrozne leti a za chvilku uz nebude mimco,ale mala holcicka. Ja vam holky obcas zavidim tu vasi schopnost podelit se o veci,ja mam kolikrat tolik veci na srdci,ale tak nejak to ze me nejde ven... |
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 13:04:21
ahoj
tak dnes jedem za kamarádkou na chatu co 1,5letou holčičku.bude to sranda adélka děti taky strašně miluje.Miška je fakt šikulka už je to ten malej človíček.adélka umí dělat jen bereny berany duc a papa.zkoušíme paci paci ale to nám nejde a papa dělá i pračce:)jinak hlídat tcyhle divochy je fakt síla.malá už docela padá dobře sice jí jsem radši pořád za zadkem ale už je to lepší a už se jí od včerejška podařilp parkrát se dostat dolů ze stoje.Skoror nic nestíhám udělat,tak že amely vím o čem mluvíš. Lenny dobře že to tak dopadlo. Verčo užijte si pizzu taky bych si dala. holky mějte se hezky at jste všichni zdraví a štastní. jdu za manžou udělal kafíčko Adélka spí tak taková malá pohodička. Kajdo gratulujem k lezení. |
| Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 | 23048 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 12:08:30
Kajdo ten výtah už dávno neměl jet za celou dobu tu jen složili ten novej a starej furt jezdí jdeme do Kmotry na jumbo pizzu.Strašně se mi to líbí pač si to dáme třeba ve třech a ted postupně krájíme takovej obřad na velikánskym prkýnku.nějak jsme se zpozdili takže bastík se ted jde najíst a vyrážíme ještě taky do nextu a mothercare.Maj tam ted senzační hadříky ty musím koupit.
|
| sonka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 11:48:28
prominte neco si zkusim tady
|
| Andílek, Verunka 18.11.04 | 16125 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 11:29:45
Ahojky,
jsem ráda, že včera to Lenny dobře dopadlo a snad už to i dopadne. A vlastně i Simonka od KačkyM je v pořádku, takže sláva... Takže ještě Jana s Bětuškou a Verísek aby se brzo uzdravily a budem snad všechny komplet OK. Příští týden se na nás chystá léto, má být zase přes 30°C, tak aby si to holky konečně užily. Já jsem docela ráda, že Veru je co se týká lezení, sezení a tak pomalejší, aspoň si ještě nějakou dobu užiju miminečko. Za chvíli to bude pryč a všechny budem mít doma místo miminek malé človíčky. Když teď někde vidím čerstvě narozené mimi, ani se mi nechce věřit, že Verunka taky někdy byla taková malinká.... Poslední dobu začala krásně sedět, když jí teda posadím, sama se ještě neposadí, ale při sezení už se neopírá o ručičky, ale všechno do nich bere. Plazí se už i dopředu, pokud ji vepředu něco zaujme a chce to, opírá se při tom o lokýtky a vypadá jak partyzán v zákopu :o) Povídá bababa, memememe, ejejeje, dědědě, umí papa - to se nějak zázračně naučila už v 6ti měsících, pak k tomu přibylo paci paci a nenene - to kroutí hlavičkou. Možná jednou víc než přes fyzické zdatnosti bude přes ty psychické. Nejspíš po mamce - já na pohyb nikdy moc nebyla :o) Jo, a děti má ráda hrozně moc, na plavání mají takový velký letiště, kam vždycky dětičky dáme, aby se okoukaly a to Verunka okamžitě ožije a začne dovádět. Jednou zakřičela radostí tak nahlas, že se jí holčička vedle tak lekla, že začala brečet... :o) Miška, Danielka i Matýsek jsou šikulky, Miška už je skoro človíček a ne miminko, podle toho, co Aduška psala. Určitě je s ní hodně srandy. Jo, ještě jsem se chtěla zeptat, pokud to dopadne, tak přes víkend budem mít nové autíčko, jenže jsou v něm 4 airbagy, jak se pak vozí autosedačka, když je airbag i vzadu ? Nevíte to náhodou některá, prosím prosím... |
| Aďuška+Miška 04+Patrik 07 | 13434 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 11:21:45
este som si spomenula,ze Misa sa pytala na fotky,MISA - nase nove fotky su na rodina.cz/mancuskovi,nestiham to davat aj na listopadky
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pátek22.7.2005 10:26:29
Aduš - díky. Takže Miška už chodí venku za ruce? To teda zírám....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.