| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 31954  [Dalších 31044 >>]
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Pátek

22.7.2005 10:24:35
A samozrejme,gratulujeme Matyasovi k pohybovym pokrokom :-).
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Pátek

22.7.2005 10:23:45
Verčo - ahoj, tak jak válčíš s tím výtahem? Kam jdeš do picošky? S kabelama ti neporadím, máme je doma taky všude.....
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Pátek

22.7.2005 10:22:52
Ahoj holky,

skvrna spi,tak som stihla poriadne poupratovat,chystam sa varit,ale zahliadla som tu Amely :-).Takze dakujem za specialny pozdrav only for me a takisto ta zdravim.
Amely,ona zas tak spomalena nie je,vonku na prechadzke uz capkame,nahaname so strasnym nadsenim a vyskanim havinkov,vcera jedneho tak poskubala,ze pes vyskocil,poriadne zabrechal a skocil Miske do tvaricky.Obaja sme ostali v soku,no mala spustila rehot a vyskala od nadsenia,tvar celu od mokrej hliny zo psovho cumaka :o.Ja som sa klepala este dobru chvilu potom.
Inac uz je Miska strasne hrava,tak sa z toho tesim,ze sa musim podelit o radost.S nadsenim robi papa (iba maminke),paci paci,pokusa sa postavit vezu z kociek,naklada kocky do auta,havinka aj korytnacku,potom ich v aute s nadsenim vozime.Pohariky,z ktorych sa stavia veza mame ako hlasnu trubu - ja do toho zacnem vykrikovat,Miska sedi a caka,dam jej poharik k pusinke,ona do toho strci cely ksichtik,s nadsenim hulaka,potom som na rade ja.....A samozrejme takmer v kesu papka :o.Prepacte vsetci,ze sa rozpisujem,no uz som to potrebovala niekomu vykecat.Vcera vonku skoro zjedla chrobaka,ide ide,potom ho zrazu zbadala,pustila sa na 4 a uz ho takmer mala :-(.Mmch,toaletny papier pravidelne ochutnava (cisty samozrejme) :-).A mame 8 zubov,tak snad bude teraz pauza.Neviem,co ma to pochytilo,takto sa rozpisovat.
Amely,Miska ma uz pady perfektne nacvicene,kludne ju necham v druhej izbe samu :-).

Veriskovi drzime palce,stale na nu myslim,nech uz ju obchadzaju neprijemnosti.
A KackaM,tesim sa s tebou s dobrych vysledkov.
Karolína +2 16165

22.7.2005 10:22:12
Amely - buď v klidu, taky toho času už není tolik jako dřív, to je jasný. Mates byl včera opravdu "na facku", pořád se chtěl nosit a povídat si, jakmile jsem odešla z místnosti, začal plakat a pořád dokola.
Matyáš taky miluje děti, Anetu (mou neteř) opravdu zbožňuje, sahá po ní, tahá jí za vlasy, ta řve, atd. Takže jsem zvědavá, co bude dneska u tý Veroniky, až se budou s Adamem "prasit" (jak já tomu říkám) na zemi.
Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 23048

22.7.2005 10:21:03
Ahojky tak Bastýsek tu leze jak motorová myška takže z pokoje mám bordel pač mi tu všechno vytahal.Zachvíli jedem do pizerie tak si aspon odpočinu.nejvíc mě teda štvou kabely vůbec nevím co snima pač je mám všude a ty ho samozřejmě zajímaj nejvíc.
Amely 13045

Re: Pátek

22.7.2005 9:52:31
Kajdo, tak to je Matýsek opravdu šikula! Jak na to jednou příjdou, že se můžou pohybovat, tak to jde hrozně rychle. Mě už nějaké vysedávání u PC fakt nehrozí - bohužel :-(
Přeju hezký pobyt u kámošky! Taky tak Matyáš miluje děti?
Ještě chci pozdravit Adušku po dlouhém pobytu u rodičů. Gratuluju ke zpomalené Mišce a jen zírám na její komunikační schopnosti !
Karolína +2 16165

Pátek

22.7.2005 9:46:04
Ahoj holky,

tak teď Matyáš poprvé lezl po čtyřech - teda jen asi 20cm, ale krásně zvedal kolýnka. Je to vážně šikulka.

Teda to počasí je vážně na pytel, nedivím se Amely, že se vrátili z chaty - co tam? Akorát topit a topit.

Dneska jedem s Matyášem ke kamarádce, co má o 2měsíce staršího chlapečka a 3letou holčičku, hrozně se těším, znám tu holku asi 15let, takže zase po dlouhý době pokecáme.
V úterý jedou naši na dovolenou, na 10dní, takže budu hlídat v Lipencích barách a Mikyho, ale naši už mají pc, takže vás budu sledovat.
Amely 13045

Re: Re: Re: LISTOPAD

22.7.2005 9:29:14
Tak jsme se kvůli počasí vrátily s Danielkou z chaty.Myslela jsem si, že si tu trošku odpočinu od hlídání Tarzana, ale o moc lepší to není :-( I když na chatě je to hlídání horší - je tam víc možností úrazu. A taky tam malá dost blbě spí.Buď je to cestovní postýlkou, nebo tím, že není zvyklá spát se mnou a já s ní.Tak se budíme navzájem.Ale zas tam máme bazén a Dany koupání strašně miluje.
Koukám, jak se vám prckové rozlézají a stoupají.Tak posílám hromadné gratulace, abych na někoho nezapomněla. Já jsem z malé úplně na prášky, je srašně živá a všude se staví a pak pada.... Včera se chytla za troubu, ta se s ní otevřela a zátylkem padla na lednici.Naštěstí, protože dlažba je ještě podstatně tvrdší.Všude se dostane a bleskově strká vše do pusy.Podařilo se sníst kousek staniolu v nestřeženém okamžiku :-( Dnes ho teda vykakala. Nevím, jak to dělat. Nechci jí dávat do postýlky, když se tak ráda pohybuje, ale jak jinak aspoň občas něco udělat? Na nějaký velký úklidy jsem dávno rezignovala.Jen připravuju jídlo (občas), peru a žehlím. Ostatní věci musí pomoc taťka. Naštěstí je každé dva dny doma, tak ví, co to hlídání mrňouse obnáší. Už aby se naučila stabilněji stát a nepadala tolik. Zatím jen obchází kolem nábytku.Chvílemi uvažuju o odsuzovaném chodítku.Aspoň na chvilku bych měla klid, že se nezabije. Jinak na rhb nám řekli, že je o dva měsíce napřed a že je to tím cvičením, co jsme museli absolvovat kvůli ručičce. Podle tabule motorického vývoje, co jim tam visí, jsou tu všechna vaše bejbata, co jen leží, přetáčejí se a snaží se různě postrkovat, naprosto v normě. Naopak to naše je jak na potvoru předběhnuté, a já jsem z toho spíš otrávená. Takže buďte úplně v klidu a užívejte si ho!!!
Lenny, snad to v práci dobře dopadne!
Verísku, ty snad vyžereš každý malér, co se může přihodit. Předtím zuby a teď záda a vioróza:-( obdivuju tě, jak všechno zvládáš a to más ještě pejska a muže pryč . ?usíš být hrozně silná, když funguješ dál a skoro si ani nestěžuješ. Měla by ses víc šetřit, ale to je rada na pytel, co? Ono to prostě nejde. Škoda, že ti někdo s malou nemůže trochu pomoct, aby sis dala ty záda trochu do pořádku. Moje kamarádka takhle šla na operaci plotýnky a musela dát ročního synka k rodičům.Je totiž svobodná matka, což je teda dost hrůza.Nejhorší je pak ta rehabilitace, kdy nemůžeš skoro nic dělat. Taky jsem měla před 14 dny ,,zamrzlé rameno" a byl to teda děs! Naštěstí jen dva dny. Pomohly mi náplasti Flector EP a diclofenac. Jenže já už nekojím, tak si na léky nemusím dávat pozor.A Verunka je pohybově úplně v pohodě.Buď úplně v klidu!
Sonka + Linda + Max 31894

Re: Re: LISTOPAD

21.7.2005 21:53:27
Míšo nejaké fotky mám na rodina.cz/kavinovi a v listopadkach
Verča+Sebík 11/04+Sam 3/08 23048

Re: Re: Re: desny den

21.7.2005 21:47:26
Lenny výprodej v mothercare a nextu měl začít bud tento nebo příští týden akorád se tam zítra chystám pač v nextu maj ted báječný věci a chci bastikovy koupit dopředu tak aspon na jeden rok.
[<<Předchozích 900] Názory 901910 z 31954  [Dalších 31044 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.