Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KačkaM, Simonka*04 Daniel *06 | 21395 |
|
|
Re: Re: desny den21.7.2005 21:35:32
Holky, moc vám všem děkuju ještě jednou za přání k dobrým výsldekům, zítra ještě budou výsledky výtěrů mě a manžela (na doporučení hygieny, jeslti nejsme bacilonosiči) Síma dnes byla samý úsměv, tak už je snad opravdu dobře.
Sice je občas protivka, ale dle toho, jak zase slintá a věčně má něco v puse, tipuju zyby (ale ty už hledám od 4 měsíce:o)) Leny, jsem moc ráda a věřím, že už se žádných špatných zpráv ani nedočkáte. |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Mezník21.7.2005 20:02:42
Lenny - tak vidíš! To je dobře, že to takhle dopadlo.
Pokud jde o výprodej Next - vůbec netuším, nenakupuju oblečení Next v prodejnách Next - nakupuju ho v sekáčích za 20Kč kus :-) (skoro nový, párkrát praný). |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Mezník21.7.2005 20:00:38
Lenny - mno já mám diář, na každý den A5 a tam mu píšu vše, co děláme a co už umí, i včetně jídla atd. Takže až jednou bude velkej a bude mít vlastní dítě, může se jeho manželka podívat, jak mu to šlo a nešlo. Mě i ségře to máma psala a teď jsem na to taky koukala. Ale zapomněla jsem ho u ní, příště si ho musím vzít.
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Mezník21.7.2005 19:16:44
Kajdo, no to jsou události, které se fakt musí zapsat! Je to super! Tak začne veselo, viď?
Manžel už je doma. Uf. Snad to fakt dobře dopadne. Teď tady sedíme a oddychujeme. Docela nás to dneska fakt rozhodilo. Byli jsme si na 95% jistí, že to tak dopadne. Nevíte kdy jsou výprodeje v Nextu?? |
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: desny den21.7.2005 19:07:13
Lenny - takže dobré zprávy, to je dobře! Kdyby ho chtěli vyhodit, už by mu to řekli, nebo by to poznal. Vypadá to teda, že je "krize" zažehána, gratuluju.
|
| Karolína +2 | 16165 |
|
|
Mezník21.7.2005 19:03:58
Tak máme další důležitý mezník ve vývoji Matyáše zapsaný do kalendáře - před chvílí si POPRVÉ SÁM stoupl v postýlce! Ležel, pak si sedl, doplazil se ke žbrdlinám a po nich se vyšplhal a stál, několik sekund. Mám velikou radost!
|
|
|
Re: Re: Re: Re: desny den21.7.2005 18:16:36
Manžel je ještě v práci. Volala jsem mu před šestou a říkal, že tam ještě k nim musí na jednání o jednom zákazníkovi. Už nevěřím, že mu to řeknou. Jiná věc ale je, jestli to nenechají na našem řediteli po jejich odchodu. To se pozná do konce příštího týdne, do kdy by to museli udělat.
Děkuji všem moc, že jste mě takhle podržely a myslely na nás. Teď jsem byla v cukrárně a dala si dva dorty. Jani, Laila po kaši také nespí nijak lépe než po mléku. Ze začátku se mi po kaši dokonce budila dříve, proto jsem jí dávala jako předposlední jídlo a před spaním dala ještě trochu mléka. Tak kvůli zlepšení spánku bych to neaplikovala. |
| Laďka+2 | 25367 |
|
|
Re: Re: Re: desny den21.7.2005 16:50:54
Ahoj holky,
Jano nevěř tomu, že ti po kaši začne Bětuška spávat. Není to jen moje zkušenost, ale vím to od více mamin. Lenny, moc na vás myslím a celje den to tu sleduju jaký budou další zprávy o manželovi. Věřím tomu, že ho nevyhodí a móóóc vám držíme s Davídkem palečky. Gratulujeme k Lailiným pokrokům. Sonko, máme na chalupě v jedné místnosti schodek a už tam nemusíme Davídka hlídat, prtože umí vylézt i nahoru i dolů. Je to hrozný a přidávám se k tobě s tichou závistí vůči těm, který mají "ležící" miminečko. Holky važte si toho a nespěchete, pak si užijete až, až. LenkoB jak se máte, dlouho jsem vás "neviděla" co naše nevěsta Romanka???? Hoď nám nějaký foto, prosím. Kačko, přeju prdelince moc a moc zdravíčka. Holky malej nám začal hrozně pařit čaj. Naučil se to od kamaráda a teďka vypaří i 400ml denně:OOO |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re: desny den21.7.2005 16:05:17
Lenny, díky za tip a jsem moc ráda, že to s prací Tvého muže vypadá nadějně. Musela sis ale užít nervy. Gratulujeme Laile k pokrokům!!!
Londýn je hrůza, musíme napsat všem známým, které tam máme, že na ně myslíme. Musí mít všichnis strach. Holky, spí Vám děti po kaši? Manželova maminka do mě hučí, abych začala dávat kaši, že se vyspíme, ale mně se nechce, doktorka říkala, že radši až na devátém, že zatím je pro ni lepší večer jen kojit. Na druhou stranu se opravdu moc nevyspím a jsem pořád unavená a vlastně za poslední dva měsíce už podruhé marod :-(. Ale nechce se mi dělat něco, co by pro ni nebylo dobré. Co myslíte? Jo a jakou kaši dáváte? |
|
|
Re: Re: desny den21.7.2005 15:51:13
Jinak mamka když jsem se vrátila domů tak mi říkala, že se dvakrát Laila postavila na 4, odrazila se o kolínka a posunula dopředu!!! Prý z toho byla hotová :o) Laila ale od té doby spí (mmch už 2,5h), takže jsem zvědavá jestli si na to vzpomene až se vzbudí :o) Alespoň nějaké hezké zprávy dnes.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.