| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 31954  [Dalších 31014 >>]
Sonka + Linda + Max 31894

LISTOPAD

21.7.2005 11:37:42
LENNY DIK.JAK BUDE CAS NECO DODAM.
Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 14675

Re: Re: Re: Re: Re: Ahoj

21.7.2005 11:12:50
Holky díky. Už jsou tady, tak čekáme. Ještě jsem zjišťovala jak je to s odstupným a tak. Doufám, že plašíme zbytečně, to se každopádně pozná dnes do večera než ty šéfové odjedou. Tady už se pěkně hnusně vyhodilo hodně lidí, je to děs jak to dnes chodí. Mám nervy a nemůžu se soustředit na práci. Jdu si dát kafe.

Sonko, máš potvrzené přátelství a vytvořila jsem ti album, takže nám tam hoď nějaké fotečky, jo?!
Karolína +2 16165

Re: pratelství

21.7.2005 11:12:17
Sonko, není jen pro vyvolené, jak ty říkáš, ale správce je Lenny, takže musíš počkat, až tu bude a přidá tě mezi přátele. Možná jí pro jistotu pošli mejla.
Ale ještě mají holky svoje "soukromá" alba. Seznam taky někde je, ale nevím kde.

pratelství

21.7.2005 11:04:10
Holky požadala jsem o pratelství na LISTOPADKY.
Nevadilo by vám kdybych se směla podívat na vaše fotky?
Nebo to je jen pro vás Vyvolené?Co jste tu už od začátku...
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Ahoj

21.7.2005 10:45:24
Lenny,preco sa ospravedlnujes,ze to sem nepatri?!Predsa si tu piseme o vsetkych problemoch,nielen o detickach....Je mi strasne zle,ked citam,co vas caka,je to svinstvo :-(. No snad to dopadne inac ako to teraz vyzera.Fakt ani neviem,co napisat,myslim,ze su slova zbytocne.Manzel ma v praci dost problemy,najvacsi sef z Francuzska ho neznasa,snazi sa ho vystvat - mam z toho dost,no keby mal dostat vypoved,asi sa zblaznim.Moc,moc vam drzim palce,aby ste to zvladli!

Re: Re: Re: Ahoj

21.7.2005 10:38:27
ahoj Lenny.Plně tě s tím rozhorčením ohledně výpovedi manžela chápu,taky jsme neco takeho prošli.
A ješte to není jisté,ne....
Zkus to brát tak ,že to tak mělo být,třeba si muž najde lepší místo....

Re: Ahoj

21.7.2005 10:22:42
Kačko, super jaké máte výsledky, jsem moc ráda, už můžeš být klidná!

Re: Re: Ahoj

21.7.2005 10:19:03
Ahoj holky, jsem v práci a chce se mi brečet. Dnes jsem tu, protože sem jede velký šéf. Budou prý změny po věměně ředitelů. Dnes tu byl nový ředitel u mě pro složky manažerů, jenže tam jsem vlastně jen já, můj manžel a ještě jeden kluk, který má místo jisté, to vím.
S tím velkým šéfem sem jede ještě jeden, který je jakoby šéf mého manžela. Všechno to vypadá tak, že ho dnes vyhodí. Byl tu za mnou, je hotový. Je mi to tak líto, chce se mi brečet. Já tuším, že se to fakt stane. On si to vůbec nezaslouží, tak strašně pracoval, od rána do noci. Teď přivedl největšího zákazníka jakého jsme kdy měli a za to by ho měli vyhodit???? Jestli se to stane, nesmím brečet. Musím být silná, abych ho podržela, protože vím, že on by to nesl strašně špatně.
Holky, promiňte, že tu o tom píšu, když to sem nepatří. Vy se tady trápíte s nemocema mimísku, to je samozřejmě na prvním místě i pro nás, aby byla malá zdravá a tak, ale tohle mě teď strašně svírá krk.
Třeba se pleteme, kéž by!
Ach jo... Promiňte.
Karolína +2 16165

21.7.2005 9:42:17
KačkaM - jo ještě - samozřejmě gratulace k výsledkům!
Karolína +2 16165

21.7.2005 9:35:19
KačkaM - Ahoj, pokud jde o prdíky, tak Matesa to taky občas ještě trápí. SabSimplex už nedávám, ale do čaje mu přidávám jeden pytlík fenyklovýho čaje a je to ok.
[<<Předchozích 930] Názory 931940 z 31954  [Dalších 31014 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.