Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KačkaM, Simonka*04 Daniel *06 | 21395 |
|
|
Ahoj21.7.2005 9:20:41
Tak jsme dnes volala o výsledky Simčiných kontrolních výsledků a paní doktorka nám řekla, že je má už v pořádku, tak alespoň, že tak. Sice jí trápí prdíky, ale to jak jsem slyšela se hodně prckům v tonhle věku vrátilo (asi už to opravdu souvidí s růstem zoubků), sice je protivka, hrozně špatně usíná, byť je na ní vidět jak moc je unavená. Ale má pořád hrozný hlad a to je známkou, že jí je dobře. To nakyslé kakání, může být prý i z jídla, není to vždy známka choroby.
Tak snad už zase přidjou dny, kdy se vyspím. |
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re:20.7.2005 23:35:08
VERÍSKU gratulace k úspěšné ovocné svačince,banánek máme také moc rádi
|
| macčí,Matyáš04,Richard08 | 25822 |
|
|
pozdrav20.7.2005 23:32:24
Zdravím děvčata,
předně moc lituji všechny nemocné a přeji rychlé uzdravení.Verísku se zády to musí být skutečně hrozné,mě už týden bolí rameno a také nic moc,ale je to jen nepříjemné ...tak držím palečky ať se toho rychle zbavíš. U nás se po bytě pohybuje malé tornádo a rozhazuje vše co mu přijde do tlapek,dnes poprvé překonal práh mezi ložnicí a obývákem (měli jste vidět to nadšení),oblíbená zábava -leží na břiše a kývá dveřmi,které vržou a narážejí do skříně,na 2.místě jsou jednoznačně madla od šuplíků - krásně cvakají. Papáme už více masíčka - jak tu psala Kajda jednou dostal maso a zelenina klesla na žebříčku oblíbenosti až na dno,kašičky dáváme mléčné a moc nám chutnají... s lepkem počkáme až na rok,někdo se ptal na těstoviny(pokud neseženu bezvaječné a bezlepkové) Už cca 3-4 dny špatně spinkáme a dnes to vypadá,že budeme mít první zoubek :-)))) zase začal slintat a je protivný až hrůza Správně tu bylo řečeno,co se týká pohyblivosti a dovedností - nespěchejte a neporovnávejte,Mates sedí ale nestoupá si.Teprve teď začal válet sudy (předtím se jen přetáčel) a dost úspěšně se tímto způsobem přemísťuje.Na kolínkách se houpe už dobrý měsíc,ale neleze jen se tak se píďalkuje ... ovšem když chce dokáže to dost rychle,největším lákadlem je můj mobilní telefon. Mám dojem,že žádný správný vzorec postupu od ležení k chůzi neexistuje - každé miminko má své tempo a postup. Dneska mi asi vybouchla práce,tak jsem nadšená - možná přijdu o peníze se kterými jsem počítala :-((( LENNY máš přátelství Vítám další maminku a zdravím všechny navrátivší se dobrodruhy Určitě jsem na spoustu věcí zapoměla,tak se omlouvám pokud jsem nereagovala na něco důležitého |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re:20.7.2005 21:59:55
JANi, držte se, je to děs, kolik toho teď je a jak to řádí...
ADÍsku, super, že jste si to tak hezky užili... |
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re:20.7.2005 21:58:40
Tak mé nas...z fotek vykompenzovala Verunka!!!Krom toho, že svůj 1. banánek snědla jedním dechem celej a jen si pomlaskávala, tak se najednou doplazila( nedolezla) k šuplíku a začala ho otvírat, zavírat, otvírat, zavírat a jen radostí výskala...Takže bude o zábavu postaráno, ale udělala mi velkou radost, vypadá to, že už bude taky každou chvilku jinde a snad z plazení přejde i k lezení...
|
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
Re: Re:20.7.2005 21:33:17
Adísku, je super, že jste si to tak užili. Houby bych si taky dala, ale my na ně teď určitě nepůjdeme, teplota stále stoupá, už jsem se rozhodla navštívit zítra doktorku :-(. Bety dnes usínala hodinu se strašným řevem - asi zuby, protože Panadol baby pak pomohl.
Míšo, na Petřině příkladu vidíš, že hysterii tu bohužel způsobují někteří doktoři. Ach jo, asi by jinak neměli nic na práci. Petro, vydrž, nenech se zviklat, máš skvělou pediatričku, ta moje taky říkala něco jako - nech ji být, ono se to časem zlomí. Poznáváme teď nové obzory - už Bětušku nenajdu, kde ji nechám, někam se odkutální, zašprcne se a řve :-) Přeji dobrou noc |
| klokanik | 25522 |
|
|
Re: Re:20.7.2005 21:04:14
holky ještě moc se omlouvám že píšu s chybami a malý písmena, ale jsem líná si to po sobě opravit. Doufám, že se moc nezlobíte.
|
| klokanik | 25522 |
|
|
Re:20.7.2005 21:03:05
ahoj
Zdraqvíme po dovče na chatě.jezdili jsme hodně na výlety, koupali, chodili na houby atd. fakt super jsem si to užili. jediný šatný je že malá špatně spí častokrát se budí z toho 2x na jídlo jsem teda pěkně zničená ale jinak to bylo super.byli jsme i ve Františkových lázních tak mě manža hlídal abych nešahala na františka:)Adélka ochutnávala trávu šišky no nedá se skoro uhlídat.ale beru že je to přírodní:) Adélka si všude stoupá, obchází postýlku ale zatím si sama nesedne, tak že fuška, ze stoje ještě neumí dolu.docela zavidím klidný mimča. zpátky jsem moc nečetla nějak je toho moc na praní už peru druhou várku a tři mě ještě čekají.a to v pátek odjíždím s Adélkou za kamaarádkou na víkend a pak v po do plzenský ZOO.tak mám co dělat. Dneska jsem jeětě ráno byly na houbách měli jsem plný košík ještě jsme nesli v ruce tak fakt rostou. dotaz:děláte někdo mimískům těstoviny a jak? Jinak všechny moc zdravím i nováčka petru. |
| Petra-tygřík 10.11.2004 |
| • |
LEZENÍ20.7.2005 20:51:17
Ahojky,jsem tady úplně poprvé a potěšilo mě,že nejsme jediní,kdo ještě neleze.Chodili jsme totiž jeden čas na rehabilitaci a pan doktor nám řekl,že když se v 8 měsíci nepostavíme na kolínka,tak se máme objednat.Naše paní doktorka řekla,že je to zbytečné,že už má nakročeno a ať mu necháme čas,což mě uklidnilo,jelikož se mi taky zdálo zbytečný toho mýho kocourka hned zase tahat na rehabilitaci.Takže máme nakročeno,a to už přes 14 dní a furt nic,tak snad se dočkáme.Nesmím ho posazovat dokud si nesedne sám,a to prý až bude lézt.Ach jo,a on tak rád kouká z kočárku kolem sebe,tak zatím všechno pozoruje z bříška:))))))))Jinak se plazíme,válíme sudy,pořád něco povídá a hlavně,nesmí nám nic uniknout.Je jako ty tety ze Slunce,seno,..........:)))))))))))))))))))))
Tak se všichni mějte a hezký večer.Ahojky Petra. |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: Re: Re: hlasatel, Happy foto20.7.2005 20:00:53
Verísku, hm, to je fakt divný. V mailu jsou jpg a na pc je máš bmp. No asi jsi to vyřešila nejlépe, že je uděláš v obchodě. Když si to vypálíš na CD a odneseš do obchodu, tak ti to udělají.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.