Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Verísek+VELAMATO | 23592 |
Re: Re: Re: Re: hlasatel, Happy foto20.7.2005 17:33:43
Ne, jsem prostě blbá- den strávený na pc a nic, nevím proč se mi to u těch pár fotek udělalo jinak, už nemám sílu nad tím dalších x hod. bádat, objednám si je normálně v opbchodě a kašlu na to.
|
Re: Re: Re: hlasatel, Happy foto20.7.2005 17:15:41
Tak teď, když jsem ty fotky vložila do mailu, tak tam mají normálně příponu jpg, ale v albu, kde je mám na ploše našeho PC, tak tam mají jako celý soubor z toho dne, kdy jsme je fotila bmp, tak jsme blázen???Nechápu...Blbejch 10 fotek!
|
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: Re: hlasatel, Happy foto20.7.2005 17:13:44
Verísku a ty ty přípony nevidíš?
|
Re: hlasatel, Happy foto20.7.2005 16:56:12
JANi, já to taky dělám přes toho asistenta, ale poprvé, takže tápu, ale krom těch pár fotek, jsme to už skoro měla...
LENNY, já Ti to zkusím přejmenovat, ale nevím jak:(((Pokus se to nepovede, požádám Tě, jestli mi je přejmenuješ- pošlu Ti je mailem a pak mi je sem hoď nazpátek...Jdu to zkoušet. Já vůbec nevím, proč zrovna těch pár fotek má koncovku jinou než ty ostatní...Jinak mám vše v jpg???!!! |
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
pro Adušku20.7.2005 16:52:00
požádala jsem o přítele na vašich stránkách...Děkuji
|
| Paffi a Ríša11/04 | 17114 |
|
|
Ahoj20.7.2005 16:49:00
Zdravím po delší době, koukám, že se tady opět řeší lezení a nelezení....holky, něco za něco. Ríša leze, sedí, stoupá vedle nábytku a pokouší se opatrně chodit okolo stolu a tak, ale ještě jsem od něho neslyšela ani jednou mama, tata nebo něco podobného. Hodně výská, smeje se a žvatlá, možná něco jako gá, ale jen občas.
Mějte se hezky, zlatíčko se probouzí,.........musím jít |
| Leny,Laila 11/04,Sabrina 10/07 | 14675 |
|
|
Re: hlasatel, Happy foto20.7.2005 16:31:37
LenkoB, vypadá jako Američan :o)) Ale jo, je takový tmavý typ, tmavé typy mám ráda.
Verísku, je ten soubor opravdu bmp nebo jpg a jen ti to blbě píšou? Jestli je bmp, tak na ten soubor přejmenuj s koncovkou jpg. Nebo tam tu koncovku nevidíš? Jak je to velké? Můžeš mi to poslat a já ti to vrátím jako jpg jestli chceš. Co se týče rýže, také dávám jen kaši. Rýži jsem vařila když měla Laila průjmy, ona totiž vážně staví a toho jsme si užili až až ... brrr! Koukám, že to vajíčko děláme každá jinak, no hlavně, že jsme všichni spokojení :o)) |
| Jana + 4 | 16678 |
|
|
hlasatel, Happy foto20.7.2005 15:51:10
Leni, ten vypadá dobře, ani se Romče nedivím :-). Margotky a Fidorky taky můžu......:-)
Verísku, s Happy fotem bojuju pořád, takže Ti moc neporadím, posledně jsem objednala a přišlo něco jiného a asi to byla moje chyba. Jinak já objednávám přes toho jejich Assistenta, je to jednodušší. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby20.7.2005 15:08:04
ŽLOUTEK- já uvařila vejce natvrdo a žloutek z toho vyloupla a rozmačkala- dnes do mrvového pyré a bylo to docela i dobrý...Už pomalu chystáme banánek...Takže s rýží asi počkáme až na rýžové kašičky...
Prosím o radu, chtěla jsme si objednat online fotky u HAppy fota- asi 100ks, vše by blo ok, jen asi 10fotek mi to nechce vzít a píše mi to, že je nemám ve formátu jpg, ale v nějekém bmp, což nechápu, proč zrovna pár fotek je v jiném formátu???Nechápu, čím se to stalo a jak teď dál, jestli to jde nějek dostat do toho jpg nebo ne nebo co s tím, jak ty fotky objednat. Prosím poraď te debilovi- mně... |
| Brazilka & Romanka 11/04 | 18463 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby20.7.2005 14:45:30
jsem to zvorala, je to http://jornalnacional.globo.com/GMC/foto/0,,3267801,00.jpg
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.