| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 31954  [Dalších 30974 >>]
Jana + 4 16678

Re: Re: Re: Děkuju

20.7.2005 11:07:55
Já myslím, že by to mohly udělat ty švestky. A o zoubkách ani nemluvě, ty potrápí celkově.
KačkaM, Simonka*04 Daniel *06 21395

Re: Re: Děkuju

20.7.2005 10:26:05
Ano má je nateklé. Včera pila celý den ředěnou švestkovou šťávu, ke sváče švestky, k obědu mrkev, petrřel, brambor, řepu. A jinka mlíko (Bebu2 s bifidem)
Jana + 4 16678

Re: Děkuju

20.7.2005 10:24:28
Kačí, my smrdíme podle toho, co jedla, takže u některého jídla to může být i trošku nakysle. Třeba to jsou jen zoubky, nenatékají jí dásničky?
Jana + 4 16678

spaní

20.7.2005 10:23:01
Kajdi, gratuluju k noci bez sunaru :-). Naše potvůrka, když jí zkusím uklidnit nebo nabídnout dudlík začne strašlivě řvát, jako když jí na nože berou :-)

Děkuju

20.7.2005 10:20:45
Holčiny děkuju za přání, snad už bude dobře.Je to hrozný, jakej má člověk o toho prcka strach, hrozně těžko se teď poznáá, co je normální rozvrzání, co může být ze zubů (ačkoliv žádný ještě nemáme) a co může být náznak nemoci.
Uklidněte mě, byť je to divná otázka, ale mívají vaši prckové taky někdy nakysle páchnoucí káko?
Karolína +2 16165

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

20.7.2005 10:16:48
Míšo - stoprocentně s tebou souhlasím. I to je jeden z dovodů, proč už to tu není jako dřív, pořád se tu o něco dohadujem a hlavně se tu hrozně srovnává (děláme to všechny to je logický, ale jen někdo to napíše na sklo, myslím, že 90% z nás). Ale není to jen lezení, nebo stání, nebo sezení, je to i jídlo, což bylo jednu dobu dosti kontroverzní téma. Proto už sem nepíšu, co mu kdy dávám a proč.

Pokud jde o to lezení, je samozřejmě lepší, když dítě leze, upevňuje si páteř i krční a svaly a ramena, ale některý děti tuhle etapu prostě přeskočí. U nás to taky tak vypadá, Mates se jen plazí, neleze po čtyřech, ale už si stoupá. Takže to u nás bude asi jako u Gothic, s tím rozdílem, že Sysel i leze, my ne a zatím to tak nevypadá, ale třeba překvapí.

Kačko - to je mi opravdu líto, že máte (měli jste) problémy, snad už to bude ok, budeme držet palce! Dej vědět.....
Jana + 4 16678

krásný den

20.7.2005 10:05:11
Verísku, drž se!
KačkoM, je mi moc líto, že je Simonka tak nemocná, přejeme, ať už se to nevrátí. Jsi statečná, že to s ní zvládáš takhle nést.
Míšo, vím, že máš stoprocentní pravdu. Ono to naše bláznění je dané hloupým zvykem srovnávat. Já mám navíc utkvělou představu, že něco dělám špatně, když Bety neprospívá, "jak má". Snažím se své bláznění korigovat, ale ne vždycky se mi to daří. Navíc mám pocit, že se tady teď kolem lezení rozpoutala hrozná hysterie - už několik mamin na mě dost zhurta spustilo, že hlavně musí lézt, jinak..... Dospěla jsem už ale teď do fáze, kdy to neřeším - klidně ji posadím nebo nechám stoupnout, když nás to obě baví, když se nám chce, leží na zemi na zádech, když se nám chce, tak na břiše,.... Prostě se řídím instinktem. Říkám si, že nechci trápit ji ani sebe. Jinak u nás už je líp, teplota ustupuje, konečně se mi spustila rýma, jen jsem pořád unavená. Ale manžel je doma, tak se střídáme u Bety a v odpočívání.
Karolína +2 16165

Ahoj po delší době

20.7.2005 9:08:12
Ahoj holky,

dlouho jsem tu nebyla, nakukuju, ale nějak není čas psát, znáte to.

Mates je totiž hrozně "hejbací", je strašně akční a pořád musí být v pohybu, a hlavně si mi začal stoupat, cokoli vidí o co by se mohl zvednout, stoupá si, ať je to bok postýlky, nebo hrazdička. Je to hrozný, musím u něj vlastně pořád být.
Včera jsem byla s kamarádkou a se švagrovou v pizzerii, ale jen na 1,5h, manžel hlídal a Mates furt ne a ne usnout, přijela jsem a do 15minut byl tuhej, asi na mě čekal. Pak jsme ještě seděli do 23h venku na terase s vínkem, takže super odreagování.

Jinak jsem zjistila, že to jeho probouzení v noci ani tak hlad, ale spíš se potřebuje ujistit, že jsem u něj. Dneska jsem to vyzkoušela mu nedat okamžitě Sunar, ale uklidnit ho, mluvit na něj a hladit ho a probudil se sice 2x, ale pokaždý zase usnul bez Sunaru. Takže je to začínající závislost!!:-) Je to příjemnej pocit......
Aďuška+Miška 04+Patrik 07 13434

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

20.7.2005 8:57:44
holky,ja najnovsie dufam,ze to lozenie Miske co najdlhsie vydrzi,verim,ze s chodenim si da nacas.Ja chcem male babo,nie samostatneho cloviecika,az mi je z toho do placu.Budte radi,ze vase deticky sa nikam neponahlaju :-).Ja viem,asi nie som ta "prava" na taketo ukludnovanie,mozno na vasom mieste by som tiez plasila.

Lenny,mate naaaadherne fotky a ste strasne krasna rodinka :-),hlavne vyzerate velmi stastne.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zuby

20.7.2005 8:52:13
Návrat ztracené dcery.
Ahoj po dlouhé době se ukazuju. Máme potíže s malou, byly jsme i v nemocnici. Našli jí bakterii E coli ve střevech (prý nějaká odnož salmonely) zvracela, hrozný nadýmání, nejedla nepila, zkončilo to dehydratací a glykémií. Docela děs. Před týdnem nás pustily, teď čekáme na kontrolní odběry. Ale zase mě dnes dostává, zase jí je káko cítít kysele, jako předtím. Teplotu nemá jí ale je ukňouraná a včera měla zase hrozný prdíky. I teď pořád tlačí a fňuká. Asi už se z toho zblázním.
[<<Předchozích 970] Názory 971980 z 31954  [Dalších 30974 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.