| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 54028  [Dalších 53668 >>]
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 21:55:44
Teda dneska ta rodina teda jede jako když nejede... aspoň tady...
Piškot, to jsi zachytila normálně foťákem?? Fakt dobrý!! Začíná mi připadat, že Vašík se od tryskomyšky taky nějak učí... Někde skákat, to je teď jeho nejoblíbenější zábava, a moc při tom nekouká na možné důsledky... Taky se dneska výborně bavil tím, že schválně padal při slejzání z židličky... je to normální??

Luci, oni toho holky zatím moc o kavárničce nenapsaly. Dneska tam byla jedna a zítra tam mají srazík... Tak třeba pak poreferují...
Piškotek 14942

23.8.2006 21:55:43
No a takhle spí během 5 minut co ho dám do postýlky.
Uplný zlatíčko:-)))
Dada+2 24860

23.8.2006 21:55:07
Piškotku, jsem ani nečekala, že bys sem hodila nějakou klidnou aktivitu.:-)
A k té fotce - toto není bordel, to je provozní nepořádek.Nepleť si pojmy s dojmy.:-)

Luci, počkej, ještě si v zimě vzpomeneš, na relativní klídek v létě.

Sněhu, ty jsi neskutečně akční. Já dělat to co ty, tak už rodím.

Jdu chrnět.Pořád někde lítáme a jsem mrtvoň.
Piškotek 14942

23.8.2006 21:52:50
No a takhle spí během 5 minut co ho dám do postýlky.
Uplný zlatíčko:-)))
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 21:48:50
Chtěla jsem odříznout ten bordel at mě nepomluvíte, ale tak my prostě žijem:-)))Bordel v bytě, štastné dítě.Dado to není osobní:-))))))
Luci super že se to tak rozjíždí!!Neboj maminy si vás najdou!!!
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 21:46:04
Tohle je ted nejoblíbenější zabava našeho dítěte:-((
Dnes to vylepšil a skáče už z opěradla sedačky.
Tady si to odpočítáva..či,dva,edna:-))

No a tady už skáče
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 21:40:35
Ahoj holky .-)

Dneska jen v rychlosti neb sem fakt death :-)

Kamyš :-DDDDDDDDD JJ tak to dneska vypadalo v kidsbaru :-DDD Naprosto supéééééér .-) Napiš mi plííís odkaz at si počtu co se o nás povídá :-)

Holky, já vím, že začátky sou těžký, ale mně prostě děsně naštval ten přístup úředníků.....

Shirin, fakt čumííííím co Sárinka dovede!!! Je úúúúžasná :-)

Dneska byla v kavárničce Irenn s Natíkem a Natánek je krááásňoučkej klučina (náááádherný oči) :-) A nová Inglesina-úúúúžasná :-)

Což mi připomíná, že jsem se chtěla zeptat copak má asi Sandra za kočárek??? :-))

Dadi, srazík BUDE :-DD Mně se ale hodí jen úterý nebo středa a Irenn jede ve čt. dom, tak to musíme dát nějako do kupy!! :-)

Přelítla jsem vás moc rychle :-(
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 21:22:32
Ahojte!!

Shirin, uplně chápu jak se cítíš:-((Clověk se snaží něco dělat, nebýt jen domací putka a pak to snažení má ještě opačný efekt:-(((
Třeba to ještě manžovi postupně docvakne, jak si bude zvykat.Taky by mě zajímalo co konkrétně mu vadilo.¨

Sněhurko ahoj!!Teda taky ssi s Oliverem užíváte,co???No hlavně že jste se našli:-)))

Kači díky za tip, asi to zkusím.
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 20:39:24
Ahojky,dnes jsem se sem dostala jen na chvilku,máme tady přes den asi 10 dětí(né to přeháním,dnes se jejich počet držel mezi 3-6)a hrají si na počítači.Máme tady synovce od Íry z Kolína,teď se koupou tak jsem toho musela využít:-)))

Přečetla jsem jen konec.
Sněhurko,Kuba se taky Mirkovi v Chorvatsku ztratil.Byli jsme za Mirkovou sestřenkou vedle v Bristu a tam jsou samý soukromý apartmány,jeden vedle druhýho.Já šla do vody a když jsem vylezla jsem se ptala Mirka,kde má jako Kubíka?No šok,najednou náš mladej vylezl z jednoho baráku a když jsme se ho zeptali kde byl,tak na nás jenom zamával....Normálně šmejdil po cizím baráku:-)))

Tak už zase jdu,musím je jít zkontrolovat puberťáky aby v koupelně nevyváděli bůhvíco..........Jinak Martínek(9 let) si přivezl na mp3 přehrávači písničky,že jsem se to normálně až styděla poslouchat.Kristýnka bude vyškolená:-((((
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 20:25:21
Cha, tak vypadá to, že už tam právě byly... Tak vidíš, Lucko, našli to i bez reklamy :-D Že prý tam dneska bylo dost plno, psaly...
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 54028  [Dalších 53668 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.