| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 54028  [Dalších 53658 >>]
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Kámošky

23.8.2006 20:11:52
Lucko, nejsi tu náhodou? Holky na těhu diskusi se zrovna baví o nějaké přecpané dětské kavárničce v Brně, tak jsem myslela, že bych Ti udělala trochu reklamu (doufám teda, že ta přecpaná není ta tvoje :-D), nemáš nějakou fotečku, kterou bych jim mohla lípnout, kdyby chtěly?
Snehurka a 2 trpaslici 16967

Re: Re: Kámošky

23.8.2006 19:30:13
Ahojte holky,

jen hlasim, ze ziju, ctu vas, ale nepisu. Nejak mezi tim vsim denim tady neni cas. Predelavame ty loznice, do toho trham rybiz, delam sirupy, hlidam neposedny dite a furt jen peru.

Moc zdravim Petru s Elis!!!! Uplne mi sel mraz po zadech,kdyz jsem cetla cim jste si museli projit:(((
Ale Elis bude dobra a nez se vda, vsechno bude zahojene!!!!Na fotkach to uz vypada moc pekne!
Popaleniny jsou moje nocni mura. Od tech Velikonoc, kdy se O. spalil troubou si na to davam bacha, ale nahoda je blbec, ze?:o))) On uz si ted klidne postavi zidlu i k lince a obsluhuje se cim chce, takze kafe, caj a konvici se snazim hlidat. Ale oci i na prdeli teda zatim nemam:o))

Kdyz uz jste tu zacali vytahovat ty hruzne pribehy, tak ja dneska taky jeden prihodim:o)))
Dneska se mi Oliver asi na 3 minuty ztratil.......a to jsem mu zasla do baraku jen pro piti....vyjdu ven,rozhlizim se, volam, obiham zmatene barak asi 2x dokola a on nikde...polil me studeny pot....
Nemame totiz zahradu komplet oplocenou a mlady pan si vysel do sveta....nastesti bydlime ve ctvrti, kde neni rusno, sice sem tam projede auto, ale jinak ticho a klid. Nasla jsem ho asi 15m od zahrady ve vysoke trave a houstinach...nevim co hledal a za cim sel, jen mi porad neco ukazoval. No napred jsem ho servala, ale pak mi doslo, ze je to moje chyba...jak jinak ze?:(((
Taky mi predevcirem spadl z houpacky primo na ksichtik...ma trochu lisej:o))) A vcera spadl z odrazedla zadama primo na ostrou uchytku od supliku...na zadech ma pekne sedrenou kuzi:(((( A to jsem byla v obou pripadech asi pul metru od neho...a stalo se....:(((
Jesteze nemame v dohledne dobe zadny chozeni po poradnach ci doktorech, pac by me mohli zacit podezrivat z ublizovani na zdravi vlastnimu diteti:o)))

Irenn ahoj!!! Kde se toulas? Doufam, ze ted uz se nevyparis:)) A preju hodne stesticka pri ceste za dalsim mimouskem!!!
Jo a ten medvidek me teda taky dostal...:o)Jeste ze se nic nestalo!

Katu, krasny fotky! Nejvic se mi libi ta s Kubou pozorujicim more:)))

Ivi, at jsou nestovky brzo pryc!!! A taky sisi teda uzila, chudino! Ale ted uz to bude jen a jen lepsi a bude klid, uvidis!

No a nase brebendidlo Sarinka...teda ja ziram:o))) Jestli ona nebude Shirdo nejaky genialni dite?:))))A klidne se chlub, vzdyt bysme to delaly kazda no ne?:))

A dal si nic nepamatuju......nakecaly jste toho strasne moc a moc a ja su lina si delat poznamky:o)

Toz tak.
Zatim pa
Snehurka a 2 trpaslici 16967

Re: Re: Kámošky

23.8.2006 19:26:17
Ahojte holky,

jen hlasim, ze ziju, ctu vas, ale nepisu. Nejak mezi tim vsim denim tady neni cas. Predelavame ty loznice, do toho trham rybiz, delam sirupy, hlidam neposedny dite a furt jen peru.

Moc zdravim Petru s Elis!!!! Uplne mi sel mraz po zadech,kdyz jsem cetla cim jste si museli projit:(((
Ale Elis bude dobra a nez se vda, vsechno bude zahojene!!!!Na fotkach to uz vypada moc pekne!
Popaleniny jsou moje nocni mura. Od tech Velikonoc, kdy se O. spalil troubou si na to davam bacha, ale nahoda je blbec, ze?:o))) On uz si ted klidne postavi zidlu i k lince a obsluhuje se cim chce, takze kafe, caj a konvici se snazim hlidat. Ale oci i na prdeli teda zatim nemam:o))

Kdyz uz jste tu zacali vytahovat ty hruzne pribehy, tak ja dneska taky jeden prihodim:o)))
Dneska se mi Oliver asi na 3 minuty ztratil.......a to jsem mu zasla do baraku jen pro piti....vyjdu ven,rozhlizim se, volam, obiham zmatene barak asi 2x dokola a on nikde...polil me studeny pot....
Nemame totiz zahradu komplet oplocenou a mlady pan si vysel do sveta....nastesti bydlime ve ctvrti, kde neni rusno, sice sem tam projede auto, ale jinak ticho a klid. Nasla jsem ho asi 15m od zahrady ve vysoke trave a houstinach...nevim co hledal a za cim sel, jen mi porad neco ukazoval. No napred jsem ho servala, ale pak mi doslo, ze je to moje chyba...jak jinak ze?:(((
Taky mi predevcirem spadl z houpacky primo na ksichtik...ma trochu lisej:o))) A vcera spadl z odrazedla zadama primo na ostrou uchytku od supliku...na zadech ma pekne sedrenou kuzi:(((( A to jsem byla v obou pripadech asi pul metru od neho...a stalo se....:(((
Jesteze nemame v dohledne dobe zadny chozeni po poradnach ci doktorech, pac by me mohli zacit podezrivat z ublizovani na zdravi vlastnimu diteti:o)))

Irenn ahoj!!! Kde se toulas? Doufam, ze ted uz se nevyparis:)) A preju hodne stesticka pri ceste za dalsim mimouskem!!!
Jo a ten medvidek me teda taky dostal...:o)Jeste ze se nic nestalo!

Katu, krasny fotky! Nejvic se mi libi ta s Kubou pozorujicim more:)))

Ivi, at jsou nestovky brzo pryc!!! A taky sisi teda uzila, chudino! Ale ted uz to bude jen a jen lepsi a bude klid, uvidis!

No a nase brebendidlo Sarinka...teda ja ziram:o))) Jestli ona nebude Shirdo nejaky genialni dite?:))))A klidne se chlub, vzdyt bysme to delaly kazda no ne?:))

A dal si nic nepamatuju......nakecaly jste toho strasne moc a moc a ja su lina si delat poznamky:o)

Toz tak.
Zatim pa
Jutka 27795

Re: Kámošky

23.8.2006 17:20:47
Peti, zítra jedu služebně pryč a zpátky budu až tak kolem 16 hod. :((
Petruše* 17932

Kámošky

23.8.2006 16:35:12
díky, holky, vidím, že jste opravdové kámošky-tolik hrůzostrašných historek jste vyštrachaly na moje povzbuzení:o)))) ovšem ve skutečnosti jsem zjistila,že mně ještě nějaká ta nástraha utíkala:-)))))
Luci,myslím,že jsi se ptala ty:-) Podle Dr. jsme postupovali naprosto správně.Doporučuje se chladit 10-15 minut,ale u mimin je problém s celkovým sprchováním-můžou upadnout do šoku,má se chladit lokálně...což u nás moc nešlo,když měla opařenou polovinu těla...
Jutko, bráchy se zeptej a domluvíme se,když to nevyjde,tak nic:-))) Zítra jedeme do Olomouce-což takhle si dát někde kávu?Teda ještě nevím,kdy tam přesně budem...
Nestíhám-máme neustále návštěvy už od neděle.Dnes tu byla Romča s Románkem.
Czeperko,říkala jsem jí,že jsi se sháněla,tak možná Ti sama napíše...
Románek je borec-pořád povídá a úplně krásně!Ovšem na Sáru nemá;-)
Shirin, manža je trdlo!Ale třeba mu to ještě docvakne a uvědomí si,že je na místě spíše obdiv a velká pochvala...
KacaK. 18185

Fotky

23.8.2006 14:19:20
Teď jsem mluvila s kamarádkou a mám tip. Na http://www.happy-foto.cz/akce/ vyvolávají fotku 10x15 za 2 Kč. Prý do 5.9. Dokonce na Kodak papír, takže supér.
To mě přesvědčila a jdu do toho. Tak jen tip pro ty, které to nevíte.
jutka
  • 

Pro Irenn

23.8.2006 14:11:03
V práci je to super, mám čas na net a když má I. kecy a nechce pomáhat, tak řeknu, že taky pracuju, esli si nevšiml a je klid :DDDD

V pátek jdu do kina, tak jsem mu to říkala, aby s tím počítal a on prej ať seženu hlídání, že půjde s náma. Tak jsem mu řekla, že JÁ nemusím shánět nic, protože JÁ hlídání mám. A koho? Přece ho!! :))) Tak jen zalapal po dechu :DDDDD Ale vzal to, je to brouček :DDDD
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Ahooj všem,

23.8.2006 14:07:20
Shirin,
a co se mu jako přesně nelíbilo?

Kačo-Ahooooj!

Máme tu návštěvu,tak nestíhám....
KacaK. 18185

Re: Ahooj všem,

23.8.2006 13:40:10
Už vím :D
Že Sárinka je neskutečná. Neskutečně šikovná! Buď, Shirin, ráda. Když to neděláš násilně, je to v pořádku. Třeba přeskočí první třídu :))
Luky taky pozná v puzzlích M a B. Úplně ty písmenka miluje. Ale nic jinýho. A vždycky když jde kreslit, říká, že bude kreslit M a B. Všechny návštěvy koukají, co bude. A jasně že nic, jen čáry :)) To jste se lekli, co?
Shirin, a nejmenší asi Sárinka nebude. V tom tě teda trumfneme. Lukáš měl v roce a půl 76 cm. Jak jste na tom vy?

A chlapi, to je samostatná kapitola. Jsou prostě někdy na zabití. Některý míň, jiný víc. Ten můj je zlatý, sobec není, do hospody moc nechodí, doma pomáhá, Lukáše miluje, ale i tak bych ho prostě někdy přizabila, zbalila se a odešla.
Třeba dovolenou si snad letos asi nevybere! Jako každý rok. To úplně nesnáším! I když z práce chodí brzo, chci být taky někde na dovolené! A chci aspoň 14 dní, ale určitě usmlouvám jen týden.

Jinak jsme byli u kamarádky na chalupě - má o půl roku mladší holčičku. Bylo to moc fajn. Děti se měly moc rády. Ona Lukáškovi totiž Kristýnka pořád jen nosila hračky a Luky si je bral. takže ani ke konflitku dojít nemohlo :)
KacaK. 18185

Ahooj všem,

23.8.2006 13:30:35
napřed k těm bolístkám. Petruše, jsi fakt strašně dobrá, jak jsi to zvládla!!!! Nejspíš i díky tvému zásahu to má Eli, tak pěkné a tak zázračně se jí to hojí!
Ivi, ty jsi si taky prožila svoje, ale to nejhorší už máš určitě za sebou. Třeba to manžu hodí trochu do latě.
Iynn, musíš být psychicky úplně hotová, co? Už se vám to táhne tak dlouhou dobu. Ať už vám to zkončí!!
Irenn, tebe si tu pamatuju ještě jako těhu! Ahoj.

Já teda patřím spíš k těm přehnaně úzkostlivým maminkám. Pořád Lukáše hlídám, koukám, co bere do ruky, kde co leží. Dokonce nesmí ani nosit klacíky (takže je vlastně chudák, ale tchýně dělá ve školce a vylíčila mi barvitě, co se může stát. že to děti ve školce nesmí a tak. A já pořád v sobě bojuju, abych to překousla, ale když si představím vypíchnuté oko, je to silnější).
A stejně se prostě někdy stane něco (teď třeba na chalupě snědl bobuli mahonu, naštěstí jsme ho u toho chytili; tuhle u nás byla návštěva a jejich málá je o něco vyšší než Lukáš a dosáhla na nůž a už ho měla v puse....). Je to fakt o náhodě, když se nic nestane a můžeme za to akorát tak denně děkovat tomu, kdo to tam nahoře řídí.

A určitě si za chvíli vzpomenu, co jsem ještě chtěla.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 54028  [Dalších 53658 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.