| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 54028  [Dalších 53648 >>]
kaMyš 6886

Re: Mandle a tak vůbec

23.8.2006 10:40:22
Ahojky,
Shirin, Sára je fakt neskutečná :-) Jak o rok starší :-) Nebo i o víc...

Jani, s tou mandlí - my jsme na ORL byli asi 2x, Dr. nám dal jen ty stejné kapky na rýmu, co dávala dětská Dr. (Bendovy kapky), takže je měl Vašík v průběhu několika měsíců několikrát. Doktor tam naznačil, že asi má velkou nosní mandli (nebo to říkal jistě? už nevím), ale že se to nedá odstraňovat dřív než ve 3 letech - a stejně jako ty si nejsem jistá, jestli mu to vůbec chci nechat odstraňovat. Ale je fakt, že už od miminka pořád dýchá, jako by mu v nose něco překáželo, hodně chrápe a často dýchá pusou, asi taky proto tolik slintá. Asi je to všechno spojený... Mě vlastně taky nosní mandli asi trhali, ale ne zaživa, pamatuju si, že mě uspali... To mi mohlo být tak 5? Dospělým se to prý doteď dělá bez narkózy!!! Bleeee!

Jinak Vojta už je OK i bez antibiotik, jen mě točí - právě jsem mu dala na zadek, a to jsem odpůrce fyzických trestů. Jsem nějaká vyřízená, potřebovala jsem si na chvilku oddychnout, a jak jsem je spustila z očí, tak něco provedl Vašíkovi (ten děsně ječel), protože mu Vašík sebral a zmuchlal vlaštovku... 70x denně mu říkám, že nesmí Vašíkovi ubližovat... Už ho Vašík taky strká a bouchá, protože se to od něj naučil... Někdy mám fakt pocit, že mě trefí... Dneska je snad zavřu každého do jiného pokoje, nebo je přizabiju. A to jsem se tak snažila, od rána se jim věnuju... Ono je to snad lepší, když si jich nevšímám a vařím a podobně...

Shirin, asi jsou nějaké erupce na slunci, že i ty máš nervy v kýblu! Přeju, ať se to brzo urovná. A nedej se, máš podle mě pravdu, že těžko může chtít manža všechno dirigovat, když tam furt není...! Na druhou stranu ho chápu, je holt mužskej a těm se to těžko skousává, když je žena schopná :-D
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 10:22:26
mnoo..ja chapu,ze toho mohlo byt vice,ale kazdopadne,jak to mam jako vedet,ze nema rad prekvapeni tohoto typu,kdyz jsem minule udelala tu velkou rekonstrukci bydleni a on byl nadseny a tyden nemluvil o nicem jinem...

Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 10:20:53
sem si taky myslela:-)))
taky jdem ven.
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 10:03:44
Irenn,
myslela jsem si,že za tu dobu sis manžela postavila do latě!:-DDD
Jdeme ven....
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 10:00:33
Shirin,
možná to na něho bylo moc ty změny...každopádně Tě chápu a pořád obdivuju,že to tak sama vše zvládáš!Věřím,že se to spraví a časem to ocení!Drž se!!!

Czaperko,s Romanou si píšu přes Skype.Můžu ji dát Tvůj mail a ona se Ti ozve.Nemůžeme za ni nic psát....
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

ahojky dopo,

23.8.2006 9:58:21
teda koukám, že trauma s trhání nosních mandlí nás má hodně, hihi. Taky si dodnes pamatuju tu vykachlíkovanou místnost kde to trhali a na zemi krev, fuj.
Teda Katu, to tě pěkně dořídili....

Shirin, ty jsi dělala nějaké úpravy v bytě?
jj, chlapi jsou děsný, ten můj je taky věčně v tahu. Včera jsme se chytli po telefonu, neb jsem mu volala z obchodu, jaký golfáče jsem vybrala a on že tak drahý teda ne a ať mu obhájím svou volbu - připadala jsem si jako kdybych něco vysvětlovala šéfovi. A pak řekl, že on vydělává, tam má mít poslední slovo - no jsem myslela, že tím telefonem třísknu o zem. Pak se omluvil, že to špatně zformuloval, ale to už moc nepomohlo, naštvaná jsem stejně.
A Shirin, kam jste měli jet?

Jutko, jak je v práci? Jak to zvládáš? A Ema?

Natík si taky všechno pamatuje - hlavně kdo mu dal kterou hračku...

Jo a ještě vám musím napsat, že teď děsně nerada chodím na písek - skoro pokaždé to skončí scénkou, neb Natík je tak trochu vztekloun a chce si hrát s cizíma autíčkama a když mu to to dítko nepůjčí nebo já zasáhnu, aby to nebral dětem z ruky, tak se děsně čertí, a ne a ne přestat, až mi rupnou nervy a jdeme domů, chjo. Minule to ale bylo vtipný, neb přišel k holčičce, vzal si její hračku a řekl "diky".

Jestli Natík ještě chvíli vydrží u krtečka tak vložím do deníčků nějakou fotku.
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 9:39:51
nikam nejedem a jeste jsme pohadani...

nakonec mi vycetl uplne vsechno,ty zmeny,co se tady za jeho nepritomnosti staly a u ceho jsem se malem sedrela z kuze.
uz na vsechno tady kaslu,doslova.Ani prstem nehnu.

mam byt nezavisla a samostatna,jen kdyz se mu to hodi...a to,ze to bylo prekvapko pro nej,to ho vubec nezajima,stejne tak,ze se to neudelalo samo..

ale to uz je jedno...citim se hrozne..

asi na to nejdu chytre,ale kazdpoadne mi prijde !nefer!,kdyz tady nekdo vecne neni a zarovne chce byt hlavou rodiny.

uz jsem se zase pridala do klubu stezujicich si:)..to me vychvalovani bylo asi jen mameni smyslu

Czeperka 16441

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 9:28:20
Ahoj holky, omlouvám se, že sem takhle vpadám, ale chtěla jsem se zeptat. Myslím, že jsem chodila maminka s malým Románkem, kterou opustil manžel. Mě se teď stalo to samé. Máme 9 měsíční miminko a 11 letou holčičku. Mohly byste mi napsat jak se to u nich stalo a jak to dopadlo? Děkuju moc.
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 8:52:10
Ahojky holky,
tak teda mandle blééé úplně to vidím, tu hnusnou železnou vidličku a ty dvě červený koule a v nemocnici jsem byla tři dny bylo mi asi 5 a ty pitomý sestry mi furt cpali plínku na spaní a to jsem byla v Havl. Brodu, protože v Třebíči byl nějakej děsnej doktor, tak mamka řekla, že tam ne až z podivem že to tenkrát v té době šlo, na druhou stranu šlo to asi přes babičku, která v Havl. Brodu dělala kdysi sestru, co si člověk neuvědomí, když o tom tak přemýšlí:-)))
No nic je pěkně tak jdeme něco dělat:-))
jutka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

23.8.2006 7:22:35
Nadávaly, samozřejmě, Petruše je sice ve skutečnosti fousatej chlap, ale ta si nestěžovala :)))
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 54028  [Dalších 53648 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.