Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| jutka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne23.8.2006 7:21:45
Ahooj ráno,
já si madle taky pamatuju, byl to děs/běs a k ničemu to nepomohlo:( Myslela jsem, že už se od toho upustilo.... Tehdy mi ji chtěli trhat znova a nějakej jinej dochtor řekl, že je to zbytečný, že se to srovná samo a taky jo... Irenn, ahój, občas se stav!! To neva, že nedočítáš, ale povíš nám jak se má Natík, hodíš fota a tak :)) Teda, jak ste nadávali na chlapy, tak I. je v posledku ok, ale včera jsem chtěla vybít všechny K....ovi :DDD Včetně Emule, která dneska vstala v 4:30 :(( a hulákala, že aaaa. Včera ale bodovala:) 2x čurala do nočníky a vyrobila tam i malej bobek (větší pak do kalhot, ale to byla tak na 90% moje chyba), tak snad se u nás blýská na lepší časy:))) Shirin, Sárinka je moc moc šikovná!!! A určitě je s tou řečí hrooozně napřed - víc než by se i zdálo, protože dvoujazyčný děti jinak začínaji mluvit později:)) Myslím, že číslo jí mohl ukázat Sammy, nebo někdo jiný, ani si to nevěděla, paměť už teď mají děti super - Ema ti ukáže, kde v celém městě prodávají zmrzlinu a to stačí, že před časem byla naproti kupovat oblečení a už o tom stánku ví :DDDDDD |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne23.8.2006 6:58:37
katu..to s tim zubem je sileneeeee:(:(:(
|
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne23.8.2006 6:58:06
ahoj rano,
Piskotku,diky,koukala jsem na ne a nasla jsem dobry termin,z Ostravy a v lastu za slusne penize.S Eximem.termin 9-20.9..jen si jeste rikam,jestli neni v tomto terminu jeste silene horko..nevite?? Irenn"koupila jsi moc dobre:)..a me tim pripomnela,ze na tech mych zippy desne vrzou kolecka,takze to musim prostrikat:):) Hod nejakou fotecku Natika!! A me teda delali mandle s uspanim(no fuuuj,bez si to ani neumim predstavit),dokonce si pamatuju ten pocit,kdyz mi davali dychat a rikali,at se mi zda nejaka hezka pohadka:)...ale pamatuju si,jak nam bylo PO hrozne zle. |
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 23:04:28
tak jsem vykoupaná,tak ještě nakukuju.
Mně při trhání mandle dokonce vypáčili i zub a když se máma ptala sestřičky,jakto že jsem bez zubu?Tak jí odpověděla,že mi zapadl jazyk a jak mi ho vyndávali odnesl to zub....ještě že si tohle nepamatuju,jen vím,že jsem tam byla 3 dny a dělali jsme s dětma děsnej bordel na pokoji,soutěžili jsme kdo rychleji přeleze a oběhne postel...chichi Irenn,v Chorvatsku v Gradaci....A s golfkama už budeš spokojená,vybrala sis dobře. |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 23:03:52
O trhání nosní mandle mi povídejte.:-((( Byla jsem na tom 2krát,protože mi to prvně udělali blbě-taky zaživa /ve 4-5letech/.
Možná proto mám z toho takovej strach.Ale věřím,že to nic tak hroznýho asi ted už není.Od Dr. ale raději dál,když to není nezbytně nutný! Jdu taky do hajan!DObrou. |
| Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:53:36
Shirin, já si taky trhání nosní mandle pamatuju, dělalo se to bez narkózy, uááá...
|
| Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
|
|
hezký večer:-)))22.8.2006 22:51:56
Pavli, Natík má taky jenom jednu čepici, když je špinavá, tak ji večer vyperu a ráno je suchá. Tak ať seženete nějaký parádní kousek!
Kamyš, chodím do Centra čínské medicíny na rohu Revoluční a Klimentské, pobočku mají taky v Opletalově. Stránky jsou www.tcm.cz. Myslím, že na chronické problémy se kterými si neví klasická medicína rady je čínská medicína ideální. Já si to nemůžu vynachválit. Ještě by to chtělo dostat tam J., ale ten považuje všechny alternativní dr. za šarlatány:-((( Shirin, tý jo, Sárinka určitě jednou dostane Nobelovu cenu:-D Taky jsem často překvapená, čemu všemu Natík rozumí, ale Sári je fakt jednička. Katu, kde jste vlastně byli? Lynn, vykecávat se je silný slovo, to jsou diskuze, kde je pár příspěvků denně, někdy žádnej, proto to stíhám, hihihi. Koupili jsme Inglesinu Zippy v doprodeji za 6 tis, sice jsem nikdy tak drahý golfky nechtěla, ale ty ostatní měly vždycky nějakou chybu (malý košík, špatné polohování, vysoko rukojeť...) a po blbé zkušenosti s těmi minulými golfkami už jsem fakt nechtěla kočár na kterej budu denodenně nadávat. Piškotku, Tom je šikulka:-))) Nat nočník nesnáší, občas se do něj vyčůrá ve stoje, když ho k němu postavím a má náladu. Ale sedět na něm ani omylem. Na WC taky ne. Doufám, že na první rande už půjde bez plen, hihi. |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:51:07
Shirin, dívala jsi se na ty odkazy?Třeba ho ještě přemluvíš!!
A fakt nevíš, co do ní Sammy tlačí za moudra:-))) |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:46:45
hmm..to me ani nestras,o komplikacich moc slyset nechci:(,kdyz nas to ceka:(
ale vsichni znami v okoli,jejichz deti byli na mandlich,tak si to pochvalovali,ze to bylo uplne bez problemu,a ze ten strach byl horsi nez skutecnost. zato ja byla na mandlich ve ctyrech letech a pamatuju si to vice nez dobre..byl to des bes:(:( A v te dobe se tam muselo jednu noc v nemocnici zustat,dneska deti jedou domu.A hlavne, muzou byt u nich rodice.. |
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:44:58
Ségry kluk(3,5) by měl jít na mandli v září,trápí ho věčná rýma.Taky doufáme,že mu to pomůže.
Holky končím,jdu do pelechu,dobrou noc. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.