| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 54028  [Dalších 53988 >>]
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Rada

30.8.2006 13:58:31
Katu,
jé,tak to by mohl mít Kubík ještě pěknýho brášku,co?:-DDDDDDD
Nechápu,že tu slavnou HA nehodíte do koše,vždycky mě to úplně nadzvedne,že je stejně úplně na h...o.:-)))

Katuna 31056

Re: Re: Re: Rada

30.8.2006 13:53:17
Kačo,taky znám jednu holčičku,maminka brala atb a tím pádem selhala antikoncepce,je krásná,zdravá.

To mi připomíná,že jsem taky teď brala atb:-(((
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re:

30.8.2006 13:53:17
Ahojte,
u nás je jak na Apríla.:-( CHvíli hrozně,prší a za chvíli zase slunko.Normálně jsem dala klukům čepice a docela se to sneslo.
Tobiáš ted všechno napodobuje od Jonáše,takže musí dělat všechno stejně.Někdy je to sranda,ale zabaví se,což je důležitý.:-D
Jo a včera jsme museli jezdit všude s kotoučem,i na procházku.Mělo to ale jednu výhodu,že pěkně šlapal,dokonce i běhal,aby tomu kotouči stačil.:-)

Simi,moře šíleně závidím!Kurňa,užij si to aspon i za nás!Zatím to vypadá,že si to užíváte maximálně,tak to je paráda!

Kačo,kdy máš dostat MS?Kdyby jsi byla těhu,tak už by to Dr.asi poznal,ne?Nebo si kup test.Já znám 2 holky,co otěhotněly i při antiko.A děti mají obě úplně zdravé.AKorát myslím,že byly na vícero vyšetřeních než normálně...

KacaK. 18185

30.8.2006 13:52:35
Děkuju, děkuju moc. Mám úplně slzy v očích a skoro nemůžu dýchat!
Já si fakt myslela, že bych to musela "dát pryč" a bylo mi na nic. I když jsme mimi neplánovali tak brzo...
Mám radost! A koupím si ten test. Fakt dík. Jdu se najíst. Snad pak ještě kouknu.
kaMyš 6886

30.8.2006 13:52:31
Kači, tak nám pak hned napiš!!! Já jsem hrozně zvědavá, jestli bude další miminko!
Piškotek 14942

Re: Re: Rada

30.8.2006 13:51:03
No Irčo napsaly jsme to samé:-)))
Jo jo byli jsme v Turecku v červnu.byli jsme moc spokojeni!!
A do Chorvatska letíte??
KacaK. 18185

Re: Re: Rada

30.8.2006 13:49:41
Irenn, fakt? Píďo, fakt? Tak to přestávám nervit a nechám to osudu. A koupím ten testík, já myslela, že preš tu anik.by to vůbec nebylo poznat.
Ufff.

Hplky, já vás přečetla, lae vůbec se nedokážu soustředit, tak fakt nevím, co jste psali. Až se úplně zklidním, budu zase reagovat :)
Piškotek 14942

Re: Rada

30.8.2006 13:49:09
Kačíí klíd!!Neboj i kdyby si byla těhu(jako že mužeš) nic se neděje.V normálním případě nebývá žádné riziko.
Podívej se na Kubáska jaký je krásný, živý kluk!!!Že Pído??:-))))
Já osobně znám několik dětátek přes antiko a jsou to naprosto zdravé děti.jsou to takové mýty že by mohlo být dítko špatné!
Tak neboj!!!
kaMyš 6886

Re:

30.8.2006 13:47:27
Kačo, nejsem sice moc odborník na hormony, ale myslím, že těhotná být můžeš, protože jsem teď někde četla, že u některých (jednosložkových) hormonů dokonce stačí, když si to vezmeš o 3 hodiny později než jindy, u těch druhých je to asi o 8 hodin? Takže dva dny bez antikoncepce, to klidně otěhotnět můžeš. I když bych to neviděla jako zrovna pravděpodobné... Ale pravděpodobnost je ti na prd. Na druhou stranu ale zkus být v klidu - proč by sis nemohla to mimi nechat? Já myslím, že by tomu ty hormony nevadily.
Irenn, Natan04, Miriam08 7356

Re: Rada

30.8.2006 13:44:18
Kaco a co říká těhu testík?
Myslím, že můžeš být v klidu - mimču by ta antiko neuškodila, myslím, že Píďa otěhotněla přes antiko a Kubík je krásnej zdravej kluk:-)))

Piškotkku, jedem do Chorvatska. Vy jste byli letos v Turecku?

Katu, to chápu. Mě Natík jídlem taky občas pěkně štve, hlavně, když se s něčím piplu a on pak zavrtí hlavou jako že to nebude jíst. Ale snažím se to nedávat najevo, buď se dojí něčím jiným (většinou mu šoupnu ovoce, chleba, kus sýra...) anebo prostě nejí a hotovo.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 54028  [Dalších 53988 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.