| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 54028  [Dalších 53628 >>]
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:43:13
dobrou holky,

asi to moc probiram:)ale diky:)
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:43:07
Shirin,
myslím,že je rozdíl,když někdo trpí na ouška a někdo "jen" na rýmy.S těma ušima bych šla co nejdřív taky,ale s těma rýmama nevím...Mělo by to pomoct,ale někde jsem četla,že můžou být po té operaci i nějaké komplikace.
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:39:24
Jani:sice se neptas me,ale my byli na ORL..s obema.

Katu:super,ze vam to vyslo....kurna,ja bych chtela do toho Turecka,ale manzu asi nezlomim,ale nejvic me stve,ze prohlasil,ze to az tak neni kvuli penez,jako kvuli tem 12ti dnum volna...podle me je to takovy workoholik,ze kdyby vazne CHTEL,tak se na vsechny vykasle a jede.
Ale holt jine mysleni chlapu a jine zenskych
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:37:50
Jani...hihihi,já zas naivně nakupuju plíny po jednom balíku,co kdyby fakt z ničeho nic začal chodit na hrnek,akorát se nalítám do drogérky:-(((
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:35:50
jojo,ja ji rozhodne tlumit nebudu,chich,to si ani neumim predstavit,ale je fakt,ze nas kolikrat silene prekvapi.

Ale jak rikam,ze rok,dva budou mluvit vsichni ti nasi prdolci stejne:)

KAMYS...u nas pujdou na nosni mandli oba dva...sammik ji ma zvetsenou a pry to muze pomoci od zanetu stredousi,ktere ma relativne casto.A sara ji ma na svuj vek taky poradne zvetsenou,chrape ze spani,takze pryc pujde urcite,ale dr.rika,ze pockat a nejdrive ve dvou letech..
A od chronickych nemoci to pry fakt pomaha..

jooo a u nas nocnik ABSOLUTNE nic..a hi..takze to bude taky jedno z nasich prvenstvi,posledni v plinkach,posledni tocici se,posledni chodici(temer:),nejmensi:):)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:34:27
Katu,
bud ráda,že Kubas umí říct bunda a bomba!My umíme říct bobek a je nám to víš na co....:-DDD Akorát mě to může štvát,že na nic.:-)))
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:32:29
Shirin,když jsme přijeli,byly přeháňky a druhý den bylo zataženo,ale koupat už se dalo.Nám to naštěstí tak nevadilo,léčili jsme ještě tu teplotu,ale pak už to nemělo chybičku:-)))))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:32:08
Piškotku,
to je fakt,že některý děti jsou víc vnímaví a ani člověk neví,odkud to mají.Jonáš taky třeba s něčím novým přijde a vůbec netuším,kde to vzal....A u těch menších dětí je ten posun ve vývoji dopředu víc poznat a u každého se to může projevovat jinak.

Kamyš,a jak to víš,že má Vašík větší mandli?Vy jste byli na ORL?
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:29:47
Jani"hi..takze jsi me vlastne uklidnila,ze to neni az tak divne:)
sammy umel taky pismena a cislice brzo,ale nemyslim,ze to bylo pred 2,5 rokem.A asi je fakt,ze hodne odkouka od sammika,uz si i vyhrajou..tak treba ji teda uci on:)

Katu;krasne fotky!!vazne..takze to pocasi vam vyslo po celou dobu?a jaka byla voda?promin,asi jsem nejako preskocila hodnoceni dovolene.

Piskotku:chich...predstava tebe na tech prolizkach:):)

Irenn:ahoooj!!

Petru:ja se muzu jen opakovat,bravurne jste to zvladli a ja jsem doslova alergicka na reci typu ME SE TO STAT NEMUZE..to uplne vru,protoze je mi jasne,ze se proste muze stat cokoliv....komukoliv
A Eli je sikulinka,ze to taky zvladla,tak jak to zvladla!!

LUCI:u tebe jsem jaksi nezaznamenala,jake to mas problemy v praci,ale drzim pesticky,at se to spravi!!
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 22:28:17
Shirin,buď ráda že je tak šikovná.....já dnes byla ráda,že Kubas ke svýmu "bonbónu" přidal "bunda" a na dovče říkal "bomba".........že bych ho třeba začala učit "bobek"????Aby konečně aspoň zahlásil,že ho udělal:-(((
[<<Předchozích 390] Názory 391400 z 54028  [Dalších 53628 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.