Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:24:46
Shirin
![]() |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:22:20
Kamyš chlapeček našich známých byl na nosní mandli v 2,5 letech a uplně bez problému, dokonce ho pustili na druhý den ráno domu, ale moc neznám tuto problematiku tak nedokážu říct jetli je to dobře nebo ne, ale v každém případě mu to od chonických problému pomohlo!!!
Shirin, chápu jak to myslíš, ale podle mě je Sára opravdu velice vnímavá a prostě reaguje i na to, o čem nemáš ani potuchy.je strašně šikovná!!! Moje segra má holčičku a ta s ní v 20 měsících, telefonovala přes 1O min.v kuse a to fakt plynule mluvila ona v kuse.Nechápali jsem a segra která ju přes měsíc neviděla a neslyšela(měla těžkou operaci)nechápala!!!Prostě nekteré dětátka jsou jsou hoodně dopředu!!!Hlavně ji tu schopnost netlum a podporuj ji!!! |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:21:27
Holky,
vy mát teda najednou zážitků!:-D Co se to tu s Petruší začalo probírat,tak se nestačím divit,co tady najednou vychází najevo!:-) Shirin,Sárule je neskutečná!Jonáš sice v 1,5 letech uměl všechny písmena a číslice,ale předtím mu to musel aspon někdo jednou říct.Že by jí to Sammík učit potají?:-DDD A jak jste na tom s puntíkama?:-) Kamyš,co Vašík,už je ok?S mandlema Ti moc neporadím,taky jsem nad tím špekulovala.Zatím jsem k ničemu nedošla...Moc pro to odstanění nejsem.Ale kdyby měl Jonáš velký problémy,tak bych na to asi šla.Zatím měl za celejch 5 let 3krát ATB,tak si říkám,že to není tak zlý.Akorát ho trápí přes zimu dost kašel.Tak uvidím,jak to bude mít letos. Dado,Zuzko,vy teda pěkně soukromničíte!:-D Já tu dřu na zahradě a vy takto vesele kavárničkujete.:-)Ve čtvrtek si to musíme pěkně u Zuzky vynahradit! |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:16:53
nebo jsem divna ja,ze se nad tim vubec pozastavuju"D"D"D"
snad vas pozdeji doctu..papa |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:09:28
ahojky holky,
normalne,ted me budete asi mit za blazna,ale ja mam problem..takovy divny. Sarinka je zvlastni...teda ja jsem rada,ze hezky a hodne mluvi,ALE treba to co delala dneska,to mi neprijde ani trosku normalni,tedy primerene veku. UZ JSEM si zvykla,ze vsechno komentuje a na vsechno se pta..PLOC TO DELAS,sammy ploc places,kricis,tancis?..ploc jedeme tady a ne tam..ploc ploc ploc.. dneska jsme byli v restauraci,tak rika,BABA,PLOC NEJEDEME DOMU??LALA CHCE DOMU,POD DOMU.tak se jelo domu:O) ale to jsem nemyslela,ona pozna par pismenek a cislic.. v restauraci koukala na vizitku a rika "ABCD".."MAMIII" "ABCDE"..."MAMIIII"...ja nechapa o cem mluvi a ona na me.."ABCD..PISMENA!!!!"... me to proste prijde divne.. a pak to doperlila ted vecer,kdyz jsem si oblikala teplaky...ukazovala mi na znacku a rika.."NEMAS OSM"..ja samozrejme nevedela o cem mluvi,tak to zopakovala "tady..tady nemas osm"..to mi zduraznila jeste parkrat az me neco napadlo. Odhrnula jsem ji teplacky a ona na tom stejnem miste,jako na ktere ukazovala na mych teplakach mela cislo 58!!...a pak vitezoslavne prohlasila "LALA MA OSM..A UKAZALA NA TU OSMICKU" KAZDOPADNE...to nejdivnejsi je,ze na sobe mela teplacky,ktere jsem po dlooouhe(asi dva mesice) dobe nasla a nikdo s ni cisla na nich neprobiral.. takze shrnuto,na sraziku se nedivte,az prijde a rekne"DOBRY DEN,JMENUJI SE SARA FRENN,BYDLIM V OSTRAVE,PAK PREDSTAVI NAS A NAKONEC SE PODEPISE"d:d:d:d: a pevne doufam,ze tohleto neberete jako vychloubani,protoze to tim ani nahodou nemyslim...ale to snad vite |
| kaMyš | 6886 |
|
|
Re: po 100 letech22.8.2006 22:08:49
Irenn, to je dost, že se taky ukážeš...! Kam chodíš k čínské doktorce, v Praze? Přemýšlím, jestli by nějaký alternativní doktor nepomohl Vašíkovi s nosem... Blíží se podzim a on fakt má asi velkou tu nosní mandli, jestli bude mít zas celou zimu rýmu, tak mě trefí... Normální medicína dokáže tu mandli jedině vytrhnout, jak jsem pochopila, což stejně nejde dřív než ve 3 letech (podle doktorů, podle mě spíš ve 4-5 letech, nebudu stresovat tříleté dítě nemocnicí, přijde mi, že je to brzo). Ostatní taky, nemáte nějakou radu???
Jinak ještě Irenn: pohlaví mimča jsme se rozhodli, že si nenecháme říct, ale vzhledem k tomu, že Dr. na uzv v 13. týdnu nadšeně tvrdila, že už je vidět pohlaví, tak počítáme s klučíkem... Kdyžtak bude holt velký překvápko na porodním sále - ale holčičku by samo všichni uvítali... Vám přeju, ať vám to brzo dobře vyjde, nejlíp bez doktorů, kdyby to jen šlo!!! A když ne, tak s doktorama co nejrychlejc. Týýýjo Anička spící v sedě!!! To teda by se u nás nemohlo stát... to by člověk fakt nečekal. A přiškrcenej Natík - bez komentáře... Myslím, že všechny naše děti mají strážný anděly pořádný svalovce...! |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:03:30
Zuzi, Cyrek a lopatka??To snad ne???:-)))))
Jinak jsem na tom s benevoletností stejně, ale od toho urazu s otřesem mozku, jsem už přeji nem opatrnější.teda v interieru, venku jaksi nestíhám:-((( Mám strach, že na srazíku nebudu vědět "vocogou" neb budu lítat na těch prolízačkách taky:-)))) |
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 22:03:02
Jo a než jsme odjeli na dovču si Kuba vrazil fixu mezi oči(na kořen nosu)normálně tam měl malou díru.....
A Píďo fotečky jsou úžasný,jako vždy a botek jsem si hned všimla. |
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 21:59:23
Ahojky večer.
Teda holky,mě by ani ve snu nenapadlo nechat Kubu samotnýho ve vaně......,ale už párkrát ukradl nůž z linky,nebo z myčky a pak s ním předemnou utíkal:-((( Dádo,jak jsi teď napsala Irče ten komentář,normálně jsem vlezla do albíka(jakože tam uvidím nějakou ruční práci) a až pak mi došlo,že šlo o ten svetr z medvěda,normálně nevím jestli bych nepotřebovala tu dovču ještě jednu... Irenn,teda ale taky hnusný zážitek,hlavně že to dobře dopadlo....tfuj,tfuj. Pavli,oblázky byly super a přelidněno bylo jen na pláži,ve vodě ne.....Aspoň bylo co pozorovat:-))) Lynn a teda jestli je marina to co popsala Jutka,tak teda ani pořádně nevím,přístav tam malý je,ale jestli tam jsou sprchy a jde dotankovat voda....to netuším......Jsem ti nepomohla có? |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 21:58:57
Ahojte holky při večeru!!!
Teda Petruš, nevím co napsat, holky už řekli vše, co jsem měla v hlavě, snad jen, že obě máte muj obdiv jak jste to zvládli!!! Katu, krásné fotky.Je tam nádherně.Hned bych jela:-)) Teda Irenn, ty nám někde záhýbáš,jo??:-))) Jsme ráda že jsi se ukázala!!!Co Natík??Bude nějaké foto?? AD srazík příští týden..já bych táák rad, ale když nebude auto..nebude výlet:-)))No uvidíme. Luci vydrž!!Kařždý začátek je těžký!! jinak možná u nás nastal pokrok, dnes jsme byli na hrnci 3x a hlásil i když jsme byli venku..tak potichoučku..že by??:-)) Luci Laurinka záchodkuje pořád??Mám pocit jestli to u nás není jen nějaký světlý den:-) Pídi kráásné fota!!Jako vždy.Co Aja,jak zvládli výlet? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.