Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zuzka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 21:53:33
Jů Dada mě předběhla, s Cyrilkem v kavárně to bylo moc bezvadný, kdyby Ter jenom neukusovala ty děsný plastový písmenka:-)) Už se normálně těším na čtvrtek. No Dadi myslím, kdyby ji bylo šťouchnutí nějak zvlášť protivné tak to dá hodně nahlas znát:-)) To co tam ukňourla ani nestojí za povšimnutí.
Ale musela jsem se moc smát - Dadi ne abys to špatně pochopila je to myšleno v legraci - víte s čím hrál Cyrilek nejraději? - s košťátkem a lopatkou:-) tak já jsem si dneska chovala miminečko - no ale naštěstí mě nechytalo ještě nic takového, že už bych to třetí....:-)) No a k srazíku příští týden - proč zrovna musíme na dovolenou??? Teda musíme , jedeme s partou Martinových spolužáků( 5 programátorů pohromadě - nejméně 7 notebooků, atd...) No aspoň že tam budou mít ženy s dětičkama, akorát Kubík chudák ostrouhá, protože budou všichni tak staří jak Terezka. Jinak holky, já si kolikrát říkám , jak ty moje děti přežívají mou výchovu bez velkého poškození na zdraví - díky Bohu - v koupelně bývají, samy - Kuba mi taky jednou usnul, jenže mě dlouho puštěnou vodu a já mu ji naštěstí šla vypnout, šroubováky, hřebíky, kladiva nůžky, vrtačka, šicí stroj - to jako mívají normálně v rukách, teď u babičky mi Terezka ochutnala jar na nádobí, naštěstí si jen lízla a řvala pálí pálí, tak jsem ji vyplachovala pusu a ona mě potvora ještě kousla. |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 21:39:00
Jo a zase jsem zapomněla napsat Shirin, že je opravdu obdivuhodné, jak Sárinka mluví.
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 21:38:11
Ahojky,
dneska jsem se potkala se Zuzkou a Terinkou ve městě a následně pak v rádoby dětské kavárně...Cyrilek si s Terinkou hrál, jakoby to byli staří známí.Bylo to moc milé.Akorát ji ten můj milouš trochu rasoval, ale držela statečně, šikulka.:-) Irčo, ty bláho, ten svetr.....no to je tedy něco.:-( Jo Lynn, taky nechávám Cyrdu na chvilku ve vaně samotného,než třeba doběhnu pro pyžamo....a vůbec, jsem fakt docela lehkomyslná.věčně tu lítá s opravdickým šroubovákem, 10 cm hřebíky a tak. Asi bych se měla umírnit. Píďo, krásná fota......a boty ještě lepší! Pavli, tu žranici na Valšsku fakt závidím. Budeš mi o ní vyprávět, jo? Co takhle naplánovat na příští týden nějaký větší srazík u Lucky? Je konec prázdnin.....no a když je tam i Irča.:-) Jak jste na tom? |
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 20:38:34
Jé, páni, to se nám to schází!!! :-) Teda Irenn, ty jsi kecala někde jinde, jo? Máš černý puntík. :-DDD Přeju ať se s druhým mimátkem zadaří rychle. Já už bych taky chtěla, ale ještě potřebuju někoho do party neb manžel se dal na asketický styl života. :-( Aničku trápí ucho - zánět středního ucha (to má asi bohužel po mě). Už to vypadalo dobrý, ale nějak se jí to vrací či co a pořád hnisá, tak mám strach aby se jí to nedostalo na kost a nemusela na operaci. :-( A mě se po dovolené vrátil ekzém v takové míře, že jsem nemohla nic vzít do ruky aniž by mi nevytryskly slzy. Naštěstí mi pomohly antibiotika a doufám, že to dá na nějakou dobu pokoj. :-)
Přidám taky jednu historku z dneška. Šla jsem koupat Aničku dneska dřív, protože zívala a odpoledne nespala, ale jinak byla čilá a hrála si tu. Tak ji šoupnu do vany a jdu roznášet prádlo, co jsem předtím vyžehlila. Pak jsem ji šla zkontrolovat, protože se mi zdála jakási hodná. Normálně dělá v koupelně dost kravál. No a co myslíte? Spala v sedě! Takže zatímco já si dělala komínky ve skříních, mohla se vesele utopit. :-( |
| Pavla + 2 kluci | 30231 |
|
|
Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 15:32:54
Irenn, tak se třeba ve měestě potkáme, jedu koupit Jirkovi čepici, neb jsme ji ztratili:-(((
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 15:19:15
Irenn, jasně že tam budu :-) A příští týden určo něco uspořádáme :-)
A už mizím :-D |
| Irenn, Natan04, Miriam08 | 7356 |
|
|
Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 15:14:07
jé holky no to je škoda... Jsem tady do půlky příštího týdne, tak jestli bude další srazík, moc ráda přijdu.
Luci tak to se těším - máme srazík v 5, budeš tam ještě? Jani to sis teda užila - dva úrazy během jednoho dne, ještě, že to oboje dobře dopadlo. Asi si budu muset pořídit domů nějakou lékárničku první pomoci - mám akorát dezinfekci, hm to je žalostně málo. No nic, padám do města - jdu omrknout golfky, neb ty naše jsou neuvěřitelnej krám (Allegro), neb Natík nohama dostáhne na zem a brzdí. Sice jsem si říkala, že už to s nima nějak doklepu, ale fakt se to nedá, i když má nohy normálně, tak se opěrka na nohy dře o kolečka a brzdí to. Takže tlačení kočáru je fakt fuška, nedávno jsem vezla golfky švagrové a je to nebe a dudy. Tak jsem ukecala manžu a jdu na to. Prostě už vím, že potřebuju, aby měl Natík nohy dost vysoko a taky chci větší košík. Tak uvidíme. N. po o vůbec nespal, takže už to vidím, jak budu spící dítě strkat do různejch golfek a zkoušet je, hahaha. |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 15:08:46
Nežezala, ale řezala :-DDDDDDDDD
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 15:08:06
Jo Pavli dík za pochvalu ikonky .-) Píďa mi ji ráno žezala :-DDDDDDDDDDD
|
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne22.8.2006 15:06:46
Irenn,
tak to je fakt něco,že ses tu objevila!Moc zdravím a jsem ráda,že jste v pořádku!A Peta aspon vidí,že s těma malejma prckama je pořád něco a nedá se to uhlídat! Peti,krásný fotky! Jdu makat na zahradu.:-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.