| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 54028  [Dalších 53598 >>]
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 15:06:42
Pavli, za pokus to stálo .-DDDDDDDDD

Tak já zase pádím, jedeme do obchodu a pak zase do kidsu, pá :-)
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 15:04:15
Luci, máš slíbený čtvrtek:-DDD To bych tam taky mohla vysedávat furt!!! ehmmm máš náááádhernou ikonku!!!!!!
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 15:01:28
Pavli, tak přijďte i zítra :-DDDDDDDDDDD
Luckaa 26673

Re: Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 14:58:42
No já mám snad vidiny .-DDDD Iren, tak kde ses tak dlouho toulala??????? Super, že zítra přijdete!!!! Budu v práci :-)
Koukám, že se nám pražandy navrací :-)

Pídi, fotky sou moc pěkný a výkend si užijte!!

Míšo :-DDD taky dík :-) Jezdí Tom i na jiné akce než ten tábor? Pavlíkovi došel dopis, že mají nějaký víkendovky a on tam děsně chce jet... ale netuším jaký to tam je atd. nevíš? :-)
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: po 100 letech

22.8.2006 14:56:28
Jéé Irenn ahooj, škoda, že ses neozvala dřív, dnes jsme byli u Lucky:o( Příhoda s uškrceným Natíkem musela být děsná:o((( A moc přeju, aby další mimi brzo vyšlo a byla to holčička;o))
Pavla + 2 kluci 30231

Re: Úterní odpoledne

22.8.2006 14:52:04
ahoj holky,
hlásím se po odpočinku na Valašsku:-) Počasí nám vyšlo akorát- čtvrtek až pondělí bylo fakt nádherně. Celou dobu jsme návštěvovali a ...jedli:-DD Byli jsme pozvaní na mysliveckou grilovačku, dělali živáň z divočáka, slaniny...no mňam mňam co vám mám povídat. Jirka taky furt dělal ňami ňami až mu z toho bylo v noci těžko a bolelo ho bříško (k mé veliké radost po 1/2 litr červenýho proloženého několika slivovičkama...) takže v noci nespal..

Zpátky jsem přečetla pár stránek a až ke konci jsem pochopila co se Elišce stalo:-( No už je to snad dobrý, ale věřím že jste si užili svoje:-( Mě už Jirka taky shodil velkej hrnek s kafem na zem a trochu se polil ale já si to ředím napůl s mlíkem takže to nebylo nebezpečný a tak jsem ho akorát sprdla za to, že polil hrací deku a nalil to do boxu s hračkama....taky si musím dávat větší pozor!!!
Ivi-neštovice nezávidím ale určitě si tím projdeme taky:-((( Jen je blbý že naši prďolci si ještě moc neuvědomují že to nesmí škrábat...

jinak Katu - krásný fotky z dovolené, však sis to taky zasloužila, co? My jsme v Chorvatsku měli písečnou pláž a je fakt že to moře s oblázkama je prostě hezčí. Jen mi tam připadá dost lidí:-(((

ahoj Irenn...škoda že jste si nedali srazík dneska! Byli jsme tam s Ajou a s Píďalkou.
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

22.8.2006 14:51:23
Míšo,
jo,bylo to docela drsný.:-( Ale přijde mi,že se mu to taky zázrakem krásně zahojilo a nehet už tam má celkem dobrej.
Byla to moje chyba,protože chtěl si sám zavřít dveře a já mu to povolila.A nějak nešťastne tam nechal ten prst.Myslím,že je úplně jedno,kdo za to může,prostě v tý chvíli musí člověk zachovat chladnou hlavu a né začít nervit.Stejně už se to nedá vrátit.
Měl to hodně škaredý,zrovna dole na tom lůžku.Myslela jsem,že budeme muset na chirdu a nehet mít už nikdy nebude.Pořád se mu jakoby sloupávala sama od sebe ta kůžička pod nehtem a krvácelo to.Pak mi kamoška poradila sprej z Aloe a po tom se mu to konečně začalo krásně zacelovat a už nekrvácelo.
Jo a manžovi se ta jeho reakce docela vymstila.:-D Nic zlýho mu nepřeju,ale toto nebylo jen tak.V ten samej den odpol.se střelil pistolí do prstu.:-)A musel jet on na chirdu,protože mu v prstě zůstal náboj.Díky Bohu se to zastavilo u kosti a prst už má dobrej.Ale v životě by neřekl,že se jemu toto může stát.:-D Myslím,že se to muselo stát,aby si líp uvědomil,že nemá nervit a svalovat vinu na druhýho.
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

22.8.2006 14:46:03
Ahojky, jdu vám sem hodit menší tapetku z výletu na Babí lom;o)

Výstup nahoru

Na Babím lomě

Malý turista

Na skalách

To jsou panorámata (všimněte si mých nových, skvělých, goretexových trekovek)

Spinkám po obídku

Irenn, Natan04, Miriam08 7356

po 100 letech

22.8.2006 14:44:55
ahojky holky, Dáda mě načapala na jiné diskuzi tak jsem si říkala, že jsem fakt ostuda, že jsem se tady tak dlouho neukázala.

Teď jsem na týden a něco u našich, takže času je víc tak to napravím:-)))

Lucko, zítra se chystám udělat ti kšeft (je to ten kids bar na Husové, viď?), dala jsem si tam srazík s kámoškou - těhulí (takže budoucí zákaznice:-) To je super, že se ti to povedlo, přeju ať se daří a co nejmíň starostí s úředním šimlem.

Peti, máš můj obdiv za skvělou reakci a moc držím palce, ať se to Elis co nejdřív a nejlíp zhojí!
Nedivím se, že si to vyčítáš, Natík se díky mě minulý týden málem uškrtil na plyšovém medvídkovi... Měl v postýlce medvídka se svetříkem, ten svetřík vždycky před spaním cupoval, to byl jeho usínací rituál. Já jsem byla děsně happy, že konečně jakž takž usíná. No a jednou ráno ležel v postýlce s tím svetříkem kolem krku, honem jsem letěla pro nůžky a medvěda odstřihla, na krku Natíkovi zůstaly otlaky, děs běs. Ještě teď si vyčítám, proč jsem mu nechala v postýlce tak nemožnou hračku, ale fakt mě nenapadlo, že něco takovýho se může vůbec stát.
Moje sousedka co má dvojčata kluky, by mohla už o úrazech napsat román - prst přiskříplý ve dveřích od myčky, ruka popálená od kafe (14 dní v nemocnici, ještě je čeká plastika), další ruka kdesi v mechanice pračky, pračku si kluci pustili.

Lynn, co je Aničce? A co trápí tebe - nějaká alergie?

Kamyš, tak co, bude ségra? Nebo další klučík?

A co Sněhurka, ani nevím, kdy má TP, nebo už má mimi?

My jsme byli celé léto někde v tahu, napřed u kámošky na chatě, pak s našima na Šumavě, teď v Brně a v září jedeme s J. do Chorvatska. No a potom nás čeká běhání po doktorech, neb bychom rádi druhé mimi. Zatím piju čínské čajíky od dr., je to pěknej hnus, ale funguje to dobře (ms pravidelná, bez bolestí, bez blbejch nálad a tak).

Doufám, že jsem nevyplodila moc velkej slovní salát, co nejdřív zkusím nakouknout znova:-)))
Míša*Tom*Any 14043

Úterní odpoledne

22.8.2006 14:34:03
Jani,teda prst v autě-to je taky šílený:((
[<<Předchozích 420] Názory 421430 z 54028  [Dalších 53598 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.