| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 54028  [Dalších 53588 >>]
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Sedačka

22.8.2006 14:25:55
Ahoj holčeny,
u nás jsou přehánky.ALe před obědem jsme byli venku a bylo docela pěkně.Taky se chystáme na víkend na chatu,tak předpokládám,že počasí bude špatné.Kór u přehrady,,tam prší vždycky daleko víc než jinde.Ale aspon budeme mile překvapeni,když bude dobře.:-D

Peti,taky Tě obdivuju,jak jsi reagovala!A Davida taktéž.Manža totiž na mě při něčem takovým začne řvát a obviňovat mě a vůbec si neuvědomuje,že prvně se musí něco udělat.A hlavně,jak tu někdo psal,když je člověk klidnej,tak dítě taky.Minule když si Tobiáš přivřel prst do auta,tak to bylo u nás docela drsný.DOufám,že si z toho vzal ponaučení a už se to nebude opakovat,jinak bych ho za to musela zastřelit.:-)

Katu,fotečky bezvadný!
Míša*Tom*Any 14043

Úterní odpoledne

22.8.2006 14:22:48
Ahoj Lucko:)
Taky už jsem o Kids baru říkala mé kámošce z Brna.Má ale ročního kluka,tak musíš chvilinku počkat:))Pro nás je to bohužel z ruky:((
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Sedačka

22.8.2006 14:03:54
Ahoj tak jsme zase na chvíli doma .-)

Laura byla dneska neskutečně hodná!!! Úplný zlatíčko :-D

Petru, co ti na tvůj postup řekli doktoři? Je fajn, že jsi tak super reagovala, fakt !!

Katu :-DDDD Díky, za reklamu i ve Svratce :-DDDD

Simi, já se tam byla jen zeptat jak to vypadá. A od včerejška mám na poště dopis, že to bylo odmítnutý a mám přijít 29.8 na nějaký slyšení či co… Takže písemně to mám, sic na poště ale jo  Ale kdyby něco bylo toho 29 tak ti určo písnu , moc díííky za nabýdku 

Míša*Tom*Any 14043

Úterní odpoledne

22.8.2006 14:03:38
Petruše,teprve teď jsem si s dovolením přečetla,co se malé stalo:(
To je fakt smůla...Držím palce,ať už je jenom líp!!!

Dado,úplně vidím to kafe,co si Marek dává u nás v obýváku,děcka kolem lítají a chlapi si v pohodě povídají.../No,nestresuju zbytečně a budu mnohem opatrnější).

Holky,máte pravdu s těma lyžičkama.Any měří 110 cm,tak myslíte,že ty 80-ky budou optimální?Díky za rady:-)

Dadi,odpol.stěhujem...
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

22.8.2006 14:03:38
Ahojky při obídku!
Jak se vrátila ségra, tak vás nějak nestíhám...
Zítra odjíždíme na prodloužený víkend na hory, tak se připravte, že bude hnusně... Ach jo, já jsem se tak strašně těšila, je to v podstatě naše první dovolená, když nepočítám tábory a pobyty na chatě apod. No kromě počasí taky Kubovi rostou všechny špičáky, takže je protiva, odmítá jíst včera měl rýmu a lehce zvýšenou teplotu a mizerně spí. No dneska už teplotu neměl, rýma je snad taky relativně ok a spal slušně, tak snad laryngitida nehrozí a vyrazíme. Jen nevím, co s ním budeme v tom dešti dělat:o( Samozřejmě, že Mik půjde s ostatníma hřebenovku a já s ním budu celej den v hotelu s těhotnou kamarádkou. No aspoň, že tam bude ta kamarádka, ale relax od toho teda moc nečekám... Nicméně co je to za starosti ve srovnání s Ivou Lynn a hlavně Peťou, že...
O víkendu jsme byli trénovat pochody a spaní venku, aby jsme věděli, jestli Kubas vůbec ten pochod zvládne a bylo to docela v poho, tak třeba nám vyjde aspoň jeden den. A protože jsme cestou taky potkali spoustu bedlí a neměli jsme je kam dát, tak jsme vyrazili v neděli na houby a našli taky plnej koš. Včera ještě dotáhl brácha asi 40 praváků a dal si je k nám na sušičku, takže jsme jak velkozpracovárna hub:oD
Dadi, Katu, Sandři nádherný fotky!!! Všechny! Taky bych jela k moři, byla jsem jen jednou, v první třídě:o( A Ta černobílá Vranovská nemá chybu. A Nelinka je opravdu jak modelka! A SANDRA TAKY!!
Ivi proboha nešil s figurou, já ti sem snad vložím fotku, jak vypadá špek...
Dadi Kubas už má taky plánovanej výcvik na lyžích, ale já bych to taky ještě aspoň o rok odložila, no uvidíme co na to fanatik děda:oD
Peti Eliščina ruka vypadá krásně, moc tomu teda nerozumím, ale určitě jí ani jizva nezůstane. A tvoje reakce v krizové situaci byla ukázková!!!! Nic si nevyčítej, naopak jsi fakt dobrá jak jsi reagovala. Nějakej úraz se asi dřív nebo později stane každýmu:o( Fouňata jsou asi dost neuhlídatelný... Hmm ještě jsem něco chtěla ale nakecaly jste toho tolik, že víc fakt nevím co...
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

22.8.2006 14:01:42
Ahojky při obídku!
Jak se vrátila ségra, tak vás nějak nestíhám...
Zítra odjíždíme na prodloužený víkend na hory, tak se připravte, že bude hnusně... Ach jo, já jsem se tak strašně těšila, je to v podstatě naše první dovolená, když nepočítám tábory a pobyty na chatě apod. No kromě počasí taky Kubovi rostou všechny špičáky, takže je protiva, odmítá jíst včera měl rýmu a lehce zvýšenou teplotu a mizerně spí. No dneska už teplotu neměl, rýma je snad taky relativně ok a spal slušně, tak snad laryngitida nehrozí a vyrazíme. Jen nevím, co s ním budeme v tom dešti dělat:o( Samozřejmě, že Mik půjde s ostatníma hřebenovku a já s ním budu celej den v hotelu s těhotnou kamarádkou. No aspoň, že tam bude ta kamarádka, ale relax od toho teda moc nečekám... Nicméně co je to za starosti ve srovnání s Ivou Lynn a hlavně Peťou, že...
O víkendu jsme byli trénovat pochody a spaní venku, aby jsme věděli, jestli Kubas vůbec ten pochod zvládne a bylo to docela v poho, tak třeba nám vyjde aspoň jeden den. A protože jsme cestou taky potkali spoustu bedlí a neměli jsme je kam dát, tak jsme vyrazili v neděli na houby a našli taky plnej koš. Včera ještě dotáhl brácha asi 40 praváků a dal si je k nám na sušičku, takže jsme jak velkozpracovárna hub:oD
Dadi, Katu, Sandři nádherný fotky!!! Všechny! Taky bych jela k moři, byla jsem jen jednou, v první třídě:o( A Ta černobílá Vranovská nemá chybu. A Nelinka je opravdu jak modelka! A SANDRA TAKY!!
Ivi proboha nešil s figurou, já ti sem snad vložím fotku, jak vypadá špek...
Dadi Kubas už má taky plánovanej výcvik na lyžích, ale já bych to taky ještě aspoň o rok odložila, no uvidíme co na to fanatik děda:oD
Peti Eliščina ruka vypadá krásně, moc tomu teda nerozumím, ale určitě jí ani jizva nezůstane. A tvoje reakce v krizové situaci byla ukázková!!!! Nic si nevyčítej, naopak jsi fakt dobrá jak jsi reagovala. Nějakej úraz se asi dřív nebo později stane každýmu:o( Fouňata jsou asi dost neuhlídatelný... Hmm ještě jsem něco chtěla ale nakecaly jste toho tolik, že víc fakt nevím co...
jutka
  • 

Re: Re: Sedačka

22.8.2006 13:03:30
Katu, myslím, že marina je takové to "parkoviště pro lodě", kde si můžeš dát sprchu, dočepovat vodu, možná i dokoupit zásoby? :OO To asi na břehu:))
Katuna 31056

Re: Sedačka

22.8.2006 12:53:58
Lynn,asi jsem blbá.............nevím co je marina?????
jutka
  • 

Sedačka

22.8.2006 12:40:06
Peti, my máme tu polohovací novinku Hamaxu- Hamax Siesta, spokojení jsme zatím (po dvou testovacích jízdách:) ) moc. Fakt v tom může to dítě spát:)

Ještě mě napadá, že máme ve sklepě na vrácení bráchovi nějaký starý Hamax Kids rider, nebo tak nějak, je nepolohovací a chytá se snad kombinace držák+nosič, tj. není tzv. samonosná a nebude teda asi tolik pružit. Další problém je, že brácha si nechal zámek, tj. potřebuje nový zámek, což je položka cca 600 Kč a hlavně je otázka, jak se bude shánět. Nové verze totiž mají všechny shodný, starší měli taky shodný, ale musel by se asi někde poptat.... V každém případě bráchu o víkendu uvidím, tak se mohu švagrové zeptat, jaké má se sedajdou zámysly.... Samozřejmě pokud byste měli zájem.... Záleží také jak moc chcete s Elis jezdit....
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 11:21:00
Re: Ahoj po dovolené!
22.8.2006 11:19:56
Ahoj!PEŤULE,sedačku taky řeším!tak až nějakou vybereš,dej info,jo!o))
KATU,právě tvoje a Sandry foto mě dohnaly k uvahám,ještě když jsem okoukla další albumi holek,že budu na srazíku jako váš bodigárd,nebo jak se to píše!já ti na srazu ukážu jak vypadaj špeky na břichu,aby jsi se nerouhala,jo!
LUCI,uplatky nedávat,nedávat,nedávat!svině,pardon,nejhorší je,že tam na to fakt čekaj!jenže mě to ani nenapadlo,až když to napsaly holky!já jsem stejně někdy tak naivní!!co stím???nic,už se nezměním!!z vlastní zkušenosti vím,že nejlepší reklama jsou lidi a drby,který mezi sebou drbou,takže vydrž,určo se to rozjede!prázdniny jsou mrtví i v zavedenejch podnikách!!
tak a teď už nevím,jo jdu s kamarádkou do hospody,taˇka hlídá,tak jesli přijdu,tak se večer ozvu!držte palec,jdu podruhý někam bez Klau!to je síla,co!byla jsem jen jednou a ted jdu podruhý,že pak pokoukáme po krámech
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 54028  [Dalších 53588 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.