| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 54028  [Dalších 53578 >>]
Ariadna 44025

Promiňte že vám sem lezu!

22.8.2006 11:07:25
Ahoj děvčata,

koupím za rozumnou cenu funkční baby vysílačku jednocestnou - buď od Chicca nebo od Philipse.

Dále koupím dětskou postýlku, kyblík na koupání, zimní kombinézku/y na novorozence.

Nabídněte, přivítám fotky!!!
Jsem z Prahy.

Děkuji
Kontaktujte mě na e-mail!!!!!

PS: pokud víte o někom, kdo by toto prodával řekněte mu - jí :o))))
lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 10:57:34
Ahoj!!!

Katu, fotky jsou nádherný! Akorát se musím podívat do mapy, kde jste to vlastně byli. :-) Je tam pěkná marina? Ať máme tip na příští léto. :-)))

Peťo, holky mají pravdu. Vyčítat si nemusíš vůbec nic. Já myslím, že kdyby člověk měl pykat za všechny svoje "chyby", tak se dospělosti dožije tak 1% narozených dětí. Vidím to na sobě, ale i u známých a kamarádek. Udělala jsem určitě tisíc věcí o kterých si říkám, že příště to musím udělat jinak, nedělat vůbec ... Že co všechno by se mohlo stát a to stejně nedomyslím úplně všechno, protože když se má něco stát, stane se to stejně jinak, než jak to čekáš. Jsem moc ráda, že se to Elis takhle hojí a určitě na tom má podíl i ten rychlý váš zásah a odvoz do nemocnice a pomoc od doktorů. Dado, taky jsem se byla podívat do lékárničky, jestli mám panthenol. :-))

Jinak, dnes jsem byla pro změnu v nemocnici já kvůli těm mým rukám a objednali mě na říjen na testy. :-( Týden budu chodit se samolepkama na zádech a nebudu se koupat. :-))) Stejně to bude k ničemu. Ale aspoň budu možná vědět, na co to mám. :-) Ale jestli se budu řídit jejich pokynama, to teda nevím. :-))) Zítra nás čeká rentgen ucha s Andulou a výsledky výtěrů. Pupínky po obličeji má pořád, vypadá chudák jak puberťák v nejhorší fázi, ale volala jsem naší dětské a mám počkat.
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 10:07:34
Peti,já jsem to nechtěla napsat nějak blbě,ale fakt si potom člověk říká,že to mohlo být ještě horší i když to vypadalo i tak zle....A k tomu klidu,já jsem taky byla klidná,sralo mě to šíleně,ale nadáváním si člověk stejně nepomůže.....a v tý chvíli nic nevyřeší:-(((
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 9:51:47
jo,a co je se Sněhurkou? Už jsem se chtěla zeptat aspoň 4x...
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 9:50:39
Katu, tak na hádání opravdu prostor nebyl:-) Musíš si uvědomit,že popáleniny jsou jednou z nejvíce bolestivých událostí...Když jsem psala,že to byla hrůza hrůz,tak jsem nepřeháněla ani kapku:-(
My jsme si s D. určili vinu 50 na 50 a výčitka nepadla z žádné strany ani jedna.Jen ty vedené samy k sobě.
Nejdřív jsem to brala,jako děs.Časem jsem začala vidět pozitiva-že to nebyl ten 3 decový-to by nepřežila,že to nebylo do obličeje,že to nevdechla....
Že je "jen" opařená,protože to je druhý nejhorší úraz-na prvním místě je otevřená zlomenina:-)
Člověk je tvor zvláštní...
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 9:37:03
Peti,já myslím,že ještě ke všemu měla Elis štěstí,že měla na sobě to tričko,protože lógr dokáže udělat pěknou paseku...Měli jste štěstí v neštěstí,furt se mi vrací ta Kubíkova rozražená pusa,taky jsem si furt říkala,že jsem ho měla líp hlídat,ale stála jsem u něj,jen ho nedržela.A teď už si říkám,že to dobře dopadlo,co kdyby třeba spadl přímo na oko,raději ani nedomýšlet.....Na takové věci je fakt výhoda bydlet ve městě....do špitálu kousek.A obdivuju,že jste se při tý akci nestihli zhádat.Můj M je pruďas,takže jsem zaslechla pěkný věci........

Dádo,dík za poučení.Ale jelikož mám přísný zásah cokoliv do pc dávat atd.(Mirek je na pc rapl a ne jen na pc:-(((....)Přitom fotky jsou dávno zkopírovaný na dvd,takže kdybych ji náhodou smazala,tak by se vlastně ani nic nestalo.Včera večer jsem si to tady zkoušela se starýma fotkama co kdyby.M chrněl.Nakonec jsem to pochopila i bez něj.......

A díky za pochvalu fotek...

Ivo a ty nepruď že jsi tlustá,já jsem taky nemohla vybrat z fotek nějakou,kde nejsou vidět moje špeky na břiše:-))))

Lucko a úplatek bych taky asi nedala.A neboj lidi o tvým baru vědí.Sem vedle do baráku jezdí brňáci a když jsem si s paní povídala(Má 3 děti,12letý holky dvojčata a 3letýho kluka)tak říkala,že ví že je to otevřený,ale že tam zatím nebyla....
Dada+2 24860

22.8.2006 9:25:12
Ježkovy voči, tak to já bych byla úplně ztracená....nemám doma ani Panthenol.
Super jste to zvládli.
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

22.8.2006 9:20:24
Zdarek,

Petro fakt si to nevyčítej, prostě se to stalo. Kamarádka měla podobnou příhodu, ale s polívkou.....
JInak jsi fakt dobrá jak si zareagovala.....Nejlepší je zůstat v klidu. To mám vyzkoušený, neb dítka když viděj, že jsi v klidu, tak zůstanou relativně taky v klidu.....
naštěstí si dělám kafe s hodně mlíkem, takže mám to kafe tak akorát na pití

Lucko, já bych taky uplatek nedala :DDD, ale určitě na ten uplatek čekali. Dala si písemnou žádost?, jestli jo a oni tě písemně odmítli, tak dej odvolání...když tak mi napiš na mejlíka, já ti k tomu víc řeknu....

jdu se podívat na ty fotečky, včera jsem nebyla schopna otevřít prosinčata a diskusi
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 9:08:40
Péto,nic si nevyčítej!!!!!prostě to byla blbá náhoda!já myslíém,že tohle děláme všechny!prostě automaticky položíme kafčo a utíkáme pro něco jinýho!!!u vás to dopadlo blbě,ale musíš si řikat,že ještě dobře!vždyt ty jsi raegovala supr!!já to četla a měla jsem husionu a to jsem u toho nebyla!jsi dobrá máma a tohle se muže stát každý z nás,tomu věř!!!Elis se z toho dostane a to je hlavní!!!malejm dětem se tohle hojí dobře as určo si to později nebude pamatovat!
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:44:16
Dadi, pochopila jsem,co jsi tím chtěla říct:-)
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 54028  [Dalších 53578 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.