| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 54028  [Dalších 53568 >>]
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:42:41
hm,tak já jsem nepohlídala jedno kafe.Jinak mně každý říkal,že jsem zbytečně hysterická...proto mě to táááák sere!!!!A proto jsem odmítala opustit nemocnici,protože jak ji uhlídám,když už předtím jsem ji tak opatrovala...a nepovedlo se:-(((
Uvařila jsem nám kafe,D. 3 decák,mně šálek 150 ml-turky.Postavila jsem je na stůl k počítači, kam malá nedosáhne a navíc tam seděl David,odešla jsem do vedlejší místnosti pro plenku.Ovšem udělala jsem zásadní chybu-to moje kafe jsem dala mnohem blíž okraji,než obvykle-po stole se válela spousta CD a mně to vůbec nedocvaklo:-( A D. zaregistroval jen to svoje kafe:-( Další okolnost byla ta,že jsem použila nový nerezový-pro El neznámý a lákavý šálek.
Pak už jsem jen slyšela,jak D. zoufale volá Petro...
Byli v šoku oba,rval z ní triko,ale nešlo mu to,takže jsem to udělala já,když jsem ho navigovala tak spolupracoval,ale moc chladnou hlavu neměl.Běželi jsme hned pod sprchu,tam D. už moc nespolupracoval:-)Chladili jsme malou,ale zdála se mně,že nastupuje do šoku,takže jsem ji hodila na přebalovák postříkala panthenolem,zabalila do osušky a valili jsme do nemocnice na dětské...Naštěstí bydlíme dvě minuty od nemocnice,takže ty nejhorší bolesti u nás netrvaly dlouho...A naštěstí jsem udržela naprosto chladnou hlavu,což je pro mě nepochopitelné a D. relativně taky.Do 20 minut měla tišící léky a byla zabalená od chirurgů a do 35 minut byla utlumená a hrála si už bez plakání.
Měla na noze popáleninu 10x10 cm-teď už tám má jen flek,jako dvojkoruna
Hrudník-10x10-teď je tam pár světlých flíčků...
Ruka byla hluboce spálená-teď to vypadá všechno 1000x líp,než první týden-naštěstí!Nepátrám proč se tak extrémně dobře hojí-možná proto,abych se nezbláznila z výčitek:-)
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:32:00
Tak a ještě změna ikonky a pádíme do práce :-)Mějte se :-)
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:29:15
Peti, tak nic, jmenuje se hamax kiss a je i se stejně barevnou přilbou :-) Vím, že ji tu má víc lidí.. Tak mrkni. My jsme s ní teda byli jen párkrát, ale fakt super .-)
Luckaa 26673

Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:27:39
Petru, my máme tuhle a naprostááá spokojenost
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:27:23
Peti,..si to po sobě čtu....hmm...s tím smyslem věci.......bylo to spíš myšleno něco pozitivního na tom.....smysk neodhalíme často nikdy....
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:21:28
Ahojky po ránu,

Petruše, koukala jsem na Elišku do alba.Jsem ráda, že jsi tam ty fotky dala,chtěla jsem tě o ně stejně poprosit.:-)Já nedokážu posoudit jestli je to dobrý nebo ne, v každým případě mně taky neskutečně překvapilo, že to napáchalo kafe.Vypadá to, že tam nejsou nějaká výraznější hluboká místa,takže si taky myslím, že se to úplně vyhojí.
A hledáš-li smysl v tom, proč se to muselo stát, tak mi věř, že minimálně u nás se bude dávat na kafe 100x tak větší pozor než doposud......protože já jsem v tomto byla krapínek lehkovážná.

Ještě mně zajímá jak k tomu došlo a tvá první pomoc, ale to si povíme třeba až na srazíku.:-)

Katu, úžasné fotky. U nás není počasí nic moc, takže jsem chtěle zalézt do monitoru za vámi na pláž.
Jo a nevím jestli to víš, že když zmenšíš fotky (třeba na Rodinu)a pak je dáš vyvolat, nejsou tak kvalitní, jako ten originál....a to je hrozná škoda.Takže si na rodinu zmenšuji KOPII té fotky a originál nechávám vyvolat.
Kopii uděláš třeba tak, že si origo fotku označíš a dáš Ctrl+C pak klikneš vedle nebo do jiné složky, jak chceš a dáš Ctrl+ V.Udělá se ti kopie té fotky a i se popíše (třeba KOPIE MOŘE 012).

Ivi, to je dobře, že Fenistil funguje.

Sněhurko, kdepak jsi?
Petruše* 17932

Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 8:18:36
jj,Katu Gradac je krásný!Jela bych hned:-) Což mně připomíná,že jsme tento týden měli vyrážet do Itálie...No, rok dva na nás to móře snad počká:-)

Jak je všechno relativní:-) V červenci jsme šíleli s D. z kousance na noze,že tam má hrozný flíček...protože ji bolelo očkování,tak jsme jí koupili velkého medvěda...
V srpnu se rozplýváme z "krásné" jizvy po popáleninách a za tolik bolesti by jsme museli koupit minimálně hračkářstí...

Ivi,Ty jsi tlustá????Tak to já jsem potom obézní:-DDD A na sraz pojedu-vyvézt špeky:-)))))

Luci, nemáš to jednoduché,ale úplatek bych taky nedávala a kdyby si o něj někdo řekl,tak ho udám a šmitec!:-)

Jo,holky-doporučte mně nějakou sedačku na kolo pro El.Dík!
Džut, kolo si neberu, bo Emilek by ho asi ani neuvezl:-)
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 7:54:23
Hmm hmm tak si tu vykecávám sama :-(

Simi, já jim dám úplateček-hajzlíkům, ani mně nehne :-) Ona ta radnice je celá nějaká zmatená. Když jsme hledali nějaké ty větší prostory, byla jsem se ptát jestli něco nema město a víš co mi paní řekla??? Ž e na takové věci určitě NE, že je kaváren v centru spousta kam můžou maminky jít :-DDDDDDDD Že jim nikdo s kočárkem jistě nebrání :-DDDDDDD
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 7:47:02
Hodím vám sem něco pro pobavení .-DD Sice je to dlouhý, ale stojí to zato :-)

>>>> Dopravák zastaví auto, které jede ve meste 110 a povídá: Dobrý den,
>>>> vás ridicský průkaz.
>>>> R: Nemám, ten mi sebrali pred chvílí vasi kolegové, kdyz me chytili
>>> vozralýho.
>>>> D: Tak technicák.
>>>> R: Coze technicák, nemám, vzdyt já sem tak zlitej, ze ani nevím, kde
>>>> sem to auto ukrad...
>>>> D: To je kradený auto ?!!!
>>>> R: Jo, ale moment, kouknu se do kastlíku, myslim, ze sem tam neco
>>>> takového zahlídl, kdyz sem tam házel pistoli...
>>>> D: Jakou pistoli?
>>>> R: No, jak jsem s ní vodpráskl toho podelanýho ridice, co mi prekázel
>>>> v tomhle aute. Jestli chcete videt jeho zdechlinu, tak je v kufru...
>>>> Dopravák ihned zavolá zásahovku, ta prijede, vyskáce, obklící auto a
>>>> její séf jde k ridici a
>>>> povídá:
>>>> C: Ridicák!
>>>> R: Tady prosim.
>>>> C: Technicák !
>>>> R: Tady...
>>>> C: Můzu kouknout do prihrádky?
>>>> R: Jasne... (samozrejme zádná pistole)
>>>> C: A do kufru ?
>>>> R: Samozrejme... (zádná mrtvola)
>>>> C: Tak ted jsem trochu zmatený, tady kolega mi zavolal, ze jedete
>>>> opilý bez papíru, v kradeným aute, ozbrojenej a s mrtvolou v kufru...
>>>> R: No to je skvelý a vsadím se, ze bude jeste tvrdit, ze sem jel moc
>>> rychle...
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 7:36:16
Ivi, si děláš prd.. nééé???? Vždyť si hubená !!!! Tak nestresuj jóóóóó :-)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 54028  [Dalších 53568 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.