| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 54028  [Dalších 53558 >>]
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 7:33:03
Ahoj holky :-)

Musím vám poděkovat za ten včerejšek, fakt to pomůže si tu vylít zlost a přečíst si vaše reakce :-) Dneska už je líp :-DD Fakt dík..

Petru, já myslím, že je to fakt úžasný!!! Elis má tu ruku vážně krásnou a pochybuji, že by jí tam něco zůstalo!! (když si vzpomenu na svý stehno jak vypadalo ještě po cca 2 měsících bléé) Fakt bych to brala docela jako zázrak, že se jí to tak krásně hojí.. Přeji ať to postupuje takhle krásně dál :-)

Katu, supéér fotky .-) Děti se mi zdají celý po taťkovi :-D

Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 7:29:04
Tak u vás se chrní a já koukám na vaše fotečky a dětičky.koukám,že jste všechny hubený,ach jo. To zase budu na srazíku jediná krev a mlíko,co.holky jak to děláte u mě je to asi takhle.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 6:31:21
KRÁSNÉ RÁNO VŠEM!!! KATU a pak,že to neumíš!umíš!!fotečky hezký,já chci takýýý!Klau spala po těch kapkách celou noc!Kdyby mi je dr. dala hned,ušetřím si starosti!dík za radu! JANI,tak to jsi nebyla ty???s tím receptem o)))tak to v tom mám guláš!že by Ivka??? PETRUŠE,mrkla jsem na foto a foukám na dálku!jste holky statečný,teď už to vypadá hezky,ale muselo tě ,vlastně vás hodně natrápit!někdy to mi maminky pročíváme huř jak dětičky!! VŠEM MARODUM a maminám posílám trochu energie takže pozor teď.........................................................................................................!!!!!!ať je všem líp
Katuna 31056

Re: Fotodokumentace:-))

22.8.2006 0:27:58
Tak mi to nedalo a zkusila jsem si jednu fotku cvičně zmenšit a přišla jsem na to,huráááá.Tak vám ji sem ještě hodím a jdu konečně do hajan....
Tohle je hned 1.fotka od moře,Kuba si sednul a čučel,hihihi........

Dobrou noc.
Katuna 31056

Fotodokumentace:-))

21.8.2006 22:58:04
Tak jsem konečně narvala ty fotky do alba,tak vám to sem jdu vytapetovat....Manža mě štve,stejně mi nevysvětlil jak je zmenšit atd,asi chce abych se ho furt doprošovala:-((

Tak tady je Gradac v celé kráse

Zkouška teploty

Bez komentáře

Vodníček

S taťuldou

To ležící dítě je náš Kuba

Dobroučká pizza

S potápěčkou

Tak snad jsem to nezapomněla,chichi.
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Antibiotika

21.8.2006 22:25:46
Kamyš,
psala jsem Ti celkem to samý,co ted.A Tobiáš měl taky zduřelé uzliny a zarudlo v krku a Dr mi hned řekla,že mám být v klidu,že je to něco jako ta šestá nemoc.A Jonáš to měl taky.Ale jen jeden den se zvracením.Dr. mi říkala,že u větších dětí to probíhá jinak-rychleji.To by u vás taky souhlasilo.A děti do 2 let to můžou mít několikrát v různých podobách.My totiž šestku už měli,tak jsem z toho byla na mrtvici.
kaMyš 6886

Re: Antibiotika

21.8.2006 22:16:20
Ahoj Jani,
díky za názor... (k tomu původnímu se teď nějak nemůžu doklikat, blbne rodina) Asi to fakt zatím necháme bez antibiotik... Dr. sice říkala, že to je počáteční fáze angíny a že má i zduřené uzliny (znamená to nutně angínu?), ale Vašík měl taky nějakou jednodenní "virózu" (s ním jsme u Dr. nebyli) a připadá mi pravděpodobnější, že Vojta má to samý. Navíc na bolení v krku si nestěžuje... Já jsem akorát taková posera, že jak Dr. dá antibiotika, tak se bojím bojím, aby neměl nějaké následky, když mu je nedám... Ale říkám si, že kdyby měl tu horečku od pátku, tak s ním taky na pohotovost neběžím a počkala bych do pondělka...

Navíc naše Dr. (které věřím, že atb zbytečně nedává) má dovolenou, takže jsme byli u jiné... A nevím, jaký ta má přístup k atb...
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fotky

21.8.2006 22:13:20
Nebo ještě tady http://www.etravel.cz/hodnoceni-hotelu/turecko/turecka-riviera/side/kamelya/
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Fotky

21.8.2006 22:11:12
Shirin v Firo tour mají docela nabídku Kamelye, někde je to už hodně vyprodané nebo šíleně drahé.

Kamyš, souhlasím s Janou, taky bych to zkusila bez ATB.
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Fotky

21.8.2006 22:04:17
Kamyš,
já už jsem Ti svůj názor psala.Ted v létě je víc různých vir.onemocnění a dá se to splést s angínou,protože zarudlo v krku taky může být.ATB nejsou nutná.A Tobiášoci se po jednom dni horečka ještě vrátila-na půl dne.To jsem taky dost vyšilovala,ale bylo to zbytečný.Tak vydrž,uvidíš....ATB můžeš dát vždycky.

Peti,já jsem si představovala o dost horší hrůzu./promin,asi profesionální deformace:-D/I když fotky zkreslují,tak mi taky připadá,že to má Elis pěkný.Muselo to být fakt hrozný pro vás v tý nemocnici,ale je paráda,jak se jí to neuvěřitelně rychle hojí!Bude to určitě dobrý.

Ivi,já ty be,be řezy nedělala,ten recept chtěl od Tebe někdo jinej.:-)
[<<Předchozích 460] Názory 461470 z 54028  [Dalších 53558 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.