| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 54028  [Dalších 53548 >>]
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Fotky

21.8.2006 22:00:58
Petruš vypadá to fakt už dobře!!Super že se to tak hojí!!!

Shirin, teda já mám pocit že malý mluví hodně, ale teda co kecá Sára je fakt super!!!Je šikulka.
Co se týká Kamelye, já jsem to našla na netu, hledala jsem v recenzích a ptala se v cestovkách a všude pozitivní ohlasy.Pak nám ale nesedl ten termín.Naši kamarádi tam jednou v září, myslím přes eximtour.
My jsme byli tady http://www.club-alibey.com/de/manavgat/aquapark.htm, na hoře na liště jsou části hotelu a pak najedeš na photogalerii, je tam toho hodně.

Katu Gradac je krásný, nám se na severu tak nelíbilo, takže dle mě ta cesta za to stojí.I když, když je to jen na týden, je to náročné.

Romi ahooj!!Teda romča je taky šikulka že je bez plinek!!!!
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Fotky

21.8.2006 21:41:08
Ahojky,
Petruš, to jsme rády, že nás bereš jako "skororodinu" :-)
Elis vypadá fakt už poměrně dobře, to je fakt skvělý, že se jí to tak dobře hojí...
Já už jsem dala fouňata spát, i když Vojta teda dole ještě chodí, no spal celé dopoledne, tak co můžu chtít... Ale Martin je dneska vzornej, snaží se mi maximálně pomáhat... Tak ho musím pochválit.

Nakonec jsme Vojtovi ty antibiotika nedali... Martin mě ukecal, že když mu klesá teplota, že to třeba není nutný... Uvidíme, teď už teplotu vůbec nemá, a to je večer! Dala bych mu je hned jak by mu teplota stoupla, ale zatím nic... Co myslíte??? Možná mu je Dr. naordinovala zbytečně... U angíny by přece teplota sama od sebe neklesla, ne? Poslední paralen měl včera večer...
Petruše* 17932

Re: Re: Fotky

21.8.2006 21:33:33
ruka je 2b a vypadá úplně nejhůř ze všeho.Ovšem El se to hojí neuvěřitelně dobře!Má obrovské štěstí!Vypadalo to totiž před 14 dny strašně:-(
třeba taková brada-jeden večer byla otevřenou ranou, ráno se ostroupkovala a do 24 hodin tam byla nová růžová kůže,teď po 14 dnech už se dere místy na světlo kůže normální barvy:-OOO
Jo,jeden blbý šálek kávy o obsahu 150 ml a ne zcela plný...:-(((((
Jutka 27795

Re: Fotky

21.8.2006 21:15:18
Peti, ta ruka je nejvážnější? Mně se to zdá pěkný:))) Nejsem odborník, ale řekla, bych, že tam jizvy nebudou:)) Tedy ovšem upřímně, nevěřila bych, co udělá jedno blbý kafe:( Elík, je holka statečná! :))
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 21:12:07
Peti,já myslím,že to bude určitě ok,vypadá to dobře.V tý nemocnici to vypadá hrůzostrašně,jak je celá ofáčovaná.

Ivi,tak se mi to nepodařilo ani tam,holt jsme je měli větší než požadovali.....Manža už ví jak na to:-)))
Jutka 27795

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 20:52:37
Sem tak přemšlela, uvažujete některá, že si vemete kolo? Já budu bez auta - I. nás tam jen hodí a podjede, v horším případě do práce, v lepším za kamarádama, tak kolo by byl jedinej způsob, jak se rozumně dopravit někam po okolí... Ještě musím omrknout, jaké tam jsou kopce...:)
Petruše* 17932

Fotky

21.8.2006 20:48:06
dlouho jsem se rozmýšlela,ale nakonec jsem dala dvě fotky do alba.Jste stejně něco jako tety a tudíž rodina:-)))
Jedna je z nemocnice a jedna z dnešního večera.

Sandro,nádhera-Nelka je stále kočka!!!A Ty ještě větší;-)

Shirin, chtěla jsem to napsat už 100x ale vždycky z mluvy Sáry sedím na pérdeli s otevřenou hubou a nechápu:-DDD Je výborná!!!!
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 19:44:57
Ahojky!tak ty kapky jsou na předpis!odmítli nam je prodat!naštěstí je máme,ale přes známou!to je děsný,když i kapky musíte shánět přes známí!!!LYN,neštovice by jsi poznala,horečku taky nemáme,ale je to jiný než vyrážka!!KATU,co fotky zadařilo se???? a víc nevím!jo,JANI už jsi dělala tu střechu z bebe suš.??já ji teď dodělala,mňam
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 19:04:51
chicht vy jste toho nakecaly.....

Lucko, nechtěli náhodou úředníci nějakej uplateček????? dělala jsem na úřadě a vím jak ty ženský si o uplatky říkaly.... jo a jedna známá si zařizovala kadeřnictví a byla uplně konsternovaná z toho, jak si bez skrupulí říkaly o úplatek..........

večer taky přidám nějakou fotečku :DDDDD

Dádo taky bych ještě nedávala prcka na lyže. My chceme dát až po třetím roce. stejně to vidím až když mu budou čtyři, takhle začínaly i holky bylo to super, poslouchaly, rozuměly a hlavně jsem je mohla už šoupnout do lyžařský školičky.....

bedle vypadají výborně :DDDD
Romča+Romča12/04 25226

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 18:21:16
ahooooj,

kupodivu mi jede rodina, tak jdu rychle všechny pozdravit, popřát marodům rychlé uzdravení a napsat, jak se máme.

Všimla jsem si, že tu taky byla Sandra, má pozítří svátek, tak radši přeju s předstihem, ať to pak neprošvihnu - takže vše nej, nej, nej, ať Tě pořád baví Tvoje práce, ať Ti dělá Nelinka radost a ať se máš co nejlíp :-))

My se máme celkem fajn, už jsme zdraví. Romča už je celý den bez plínky, už ji má jen na spaní a při jízdě autem, ale třeba dnes zvládl cestu do OL a zpět úplně nasucho :-)) Žvatlá o 106, zkouší sám jíst téměř cokoliv, prostě je to miláček. Ale to asi všechny prosinčátka :-))

Ráda bych něco přečetla, ale musíme běžet domů, tak zase někdy - a mějte se moc krásně :-)))
[<<Předchozích 470] Názory 471480 z 54028  [Dalších 53548 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.