Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 16:31:28
Ahoj Leti,
holky jsou fakt už veliké!A gratuluju k domečku!Napiš něco víc.... Shirin,ta Sára fakt neskutečně mluví!Sice asi nejmenší,ale největší brebentidlo!:-))) Užívejte si tatky!Jak tu bude dlouho? |
| LETICE | 23846 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 16:27:11
Jutko, to se ti jen zdá. Sabka teprv dorostla do velikosti 92. Už by měla mít 98. Anetka je sice o něco větší, ale není to o moc. Ale ráda se na Emulku taky podívám.
|
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 16:18:48
hojky holky,
uz si uzivame tatuldy:)...decka se na neho na letisti vrhla a sara se od nej na krok nehne....chich..a uz v aute opice jedna se pta...A CO JSI KOUPIL LALINCE??..j.rekl,ze knizku a sara..HURAA,LALA RADOST:):) a j. je v naprostem soku,jak mele....pry ma po kom:D:D PISKOTKU:ten puvodne vybrany kamelya hotel ti byl doporucen? A jeste jednou,prosim,jak se jmenoval ten vas?..zatim se mi zda bezvadna prave ta kamelya..vypada to raj pro deti ja "jen uvazuju",ze na to svoje dvoj kulate chich vyroci nebudu temer "NIC" chtit,jen tu spolecnou dovolenou...pochybuju,ze mi to projde,ale i tak,kdyz budu zkouset,tak at vim kam:)..at to ziska konkretnejsi podobu:) prolitla jsem vas dopoledne,ale uz nic nevim:( jen DADINY fotky mi zustaly v hlave...bezvadne..jak chlapi,tak bedle,tak Dada a umelecke citeni na cernobile fotce:) LYNN:drzim pesticky,at do nemocnice nemusite!! ivi:at je lip!!ale porad si rikej,budete to uz mit za sebou!! Petru:super,ze je to s Davidem tak fajn!!!!!!!!a hlavne,ze rucicka se lepsi!! |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 16:00:07
Lynn,
neplaš s neštovicema.Když je má Klau,tak je nemusíte mít taky,ne?:-) Dr.většinou vyrážku chtějí vidět....u neštovic to bývají takový puchýřky.Určitě to nic nebude. |
| Jutka | 27795 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 15:53:05
Chichi, Ivo, tak jsem ti to odhlasovaly, musíš k Mudře:))
Ahoj Letice:), děti sou jakýsi velký:)) Budu muset vyfotit Emuli, mně se tak veliká nezdá:))) Mizím, jdu za emčou... |
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 15:51:37
Já už si připadám jak magor, ale jak jsem psala, že má Anička okolo ucha tu vyrážku, tak jsem koukala, že ji má i na krku pod bradou. Nemůžou to být taky ty neštovice? V nějaké mírné formě. Když nemá teplotu ani si to neškrábe, to je divný ne? Musím zavolat naší dr. Já už se z toho běhání po doktorech zvencnu. :-(
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 15:50:21
Hmm tak fakt asi budou jen na předpis http://www.lekarna.cz/shop.php?action=search&txt_search=fenistil
|
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 15:48:32
Holky, Fenistil kapičky jsou určitě na recept. Chtěla jsem je koupit teď před dovčou pro Andulku, protože vloni mi je nevrátila kamarádka a prodali mi jen gel. Ten je spíš jen na ty štípance takže na prd. :-)
|
| LETICE | 23846 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 15:48:11
Ahoj holky, tak pro zvědavce přikládám fotku holek. My jsme byli o víkendu na Moravě, tak vás ani nedočítám. Určitě jste toho nakecaly hodně.
![]() |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 15:47:29
Holky,
nehádejte se!:-DDD Fenistil kapky jsou určitě na recept,to vím na beton,ostatní zjistím.:-))) Ted jsem dostala pravý valašský Frgále!To je mnamka!:-) Hlavně,že mi nejdou skoro dopnout kalhoty.:-((( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.