| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 54028  [Dalších 53498 >>]
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 14:28:38
Ivi,dej Klaudince fenistil kapky,to by mělo pomoci od svědění.....jak se ten program jmenuje??Manža tady něco má,ale jsem střevo na učení co se pc týká:-)))

Jani,ty stíny beyond colour mám.Jsem s nima spokojená.
zuzka
  • 

21.8.2006 14:28:14
Jani Dadi máte mejlíky, já čekám až se přežene ten černý mrak:-)

Ivi na svědění u nás dr. dává fenistilový kapičky a fakt zabírají i na mě:-) a jsou i bez předpisu:-))
Dada+2 24860

21.8.2006 14:26:38
Ivi, na konci si dej ENTER.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 14:24:00
Holky,dík za podporu!v tom hypermanganu nekoupu,ale maže ji to s tím!hlavně prej mám tu pipinu a zadeček!tam má takový obr nečtovice,teď jsem ji tím potřela všechno!!tím pudrem prej je to nanic a na to svědění,to nevím čím!jdu do lékárny a zeptám se!KATU,chceš poslat program na zmenšování fotek?pošlu ho meilík!já to přes něj ukládám a to jsem fakt střevo,jak jistě víte!!!a fotak mame taky novej!!taky se chci zeptat jak děláte odstavce?,když píšete přispěvek???
Luckaa 26673

21.8.2006 14:23:01
Dadi, díky :-) Dneska sem fakt v pr.. :-(

Ahoj Sandro :-) No to je dost, že ses ukázala :-DDD
Dada+2 24860

21.8.2006 14:22:00
Kdybych měla doma lyžičky na boty tak to neřeším, ale kupovat je nechci. Ty 70-ky bude mít i příští rok a lyžáčky se vymění za jiné.Na hory jedeme po novém roce, to už bude mít dva, navíc je docela veliký, takže to zkusíme.

Zuzi, na čtvrtek se těším.
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.8.2006 14:20:31
Je Jani tys měla dobrý dotaz, tož já Vás taky využiju:-))
Jani , Sandro nebo kdo je tu ještě Avonlady - myslíte si, že by mi pomohl ten nalepovací lak na nehty - já normální nesnesu - protože si připadám, že mám děsně ztuhlý prsty potom a vadí mi to - nebo to bude to stejný a vůbec co stojí ten nalepovací???,
Sandromeda+Nelinka 5.11.04 23009

21.8.2006 14:19:44
Jani, zkušenost špatnou. Jsou světlý, málo držej (a to maj být voděodolný) a usazujou se. Lepší jsou tekuté Beyond Colour, ale ty zas moc dlouho nevydržej....jako celkově v tubičce. Jinak Avonská dekorativa pro osobní potřebu ok, pro mě absolutně nepřípustná, takže už se mě na ni radši neptej, neb asi všechno zdrbnu :-)

a chystám se tapetovat, tak bacha:-)))
Piškotek 14942

21.8.2006 14:18:37
Ne Dadi, 10 min.mu určitě neuškodí, ale myslím, že ani moc nedá.On bude mít stejný požitek a radost, ze saní, z bobu nebo s lyžiček na boty, myslím:-))

Dada+2 24860

21.8.2006 14:18:18
Lindo, možná budu trochu mimo mísu, ale myslím, si, že atopici mají nějak (samo velmi mírně :-)nabouranou imunitu, takže je celkem přirozené, že budou náchylnější k různým nemocem.
Rýma je prevít.Děláš pro Aničku co můžeš,jen to vydržet.Myslím na vás.

Lucko, dej si obrovskou reklamu na Svoboďák a napiš tam, že jsou na Magistrátu blbouni a nechctějí ti dát reklamu nad kavárnu....takže si musejí budoucí náívštěvníci zahrát bojovou hru, kdo dřív objevjí Kidsbar........to byl pokus o zlepšení tvé nálady.Byla bych taky naštvaná.:-(
[<<Předchozích 520] Názory 521530 z 54028  [Dalších 53498 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.