Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:28:38
Ivi,dej Klaudince fenistil kapky,to by mělo pomoci od svědění.....jak se ten program jmenuje??Manža tady něco má,ale jsem střevo na učení co se pc týká:-)))
Jani,ty stíny beyond colour mám.Jsem s nima spokojená. |
| zuzka |
| • |
Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:28:14
Jani Dadi máte mejlíky, já čekám až se přežene ten černý mrak:-)
Ivi na svědění u nás dr. dává fenistilový kapičky a fakt zabírají i na mě:-) a jsou i bez předpisu:-)) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:26:38
Ivi, na konci si dej ENTER.
|
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:24:00
Holky,dík za podporu!v tom hypermanganu nekoupu,ale maže ji to s tím!hlavně prej mám tu pipinu a zadeček!tam má takový obr nečtovice,teď jsem ji tím potřela všechno!!tím pudrem prej je to nanic a na to svědění,to nevím čím!jdu do lékárny a zeptám se!KATU,chceš poslat program na zmenšování fotek?pošlu ho meilík!já to přes něj ukládám a to jsem fakt střevo,jak jistě víte!!!a fotak mame taky novej!!taky se chci zeptat jak děláte odstavce?,když píšete přispěvek???
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:23:01
Dadi, díky :-) Dneska sem fakt v pr.. :-(
Ahoj Sandro :-) No to je dost, že ses ukázala :-DDD |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:22:00
Kdybych měla doma lyžičky na boty tak to neřeším, ale kupovat je nechci. Ty 70-ky bude mít i příští rok a lyžáčky se vymění za jiné.Na hory jedeme po novém roce, to už bude mít dva, navíc je docela veliký, takže to zkusíme.
Zuzi, na čtvrtek se těším. |
| zuzka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:21.8.2006 14:20:31
Je Jani tys měla dobrý dotaz, tož já Vás taky využiju:-))
Jani , Sandro nebo kdo je tu ještě Avonlady - myslíte si, že by mi pomohl ten nalepovací lak na nehty - já normální nesnesu - protože si připadám, že mám děsně ztuhlý prsty potom a vadí mi to - nebo to bude to stejný a vůbec co stojí ten nalepovací???, |
| Sandromeda+Nelinka 5.11.04 | 23009 |
|
|
Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:19:44
Jani, zkušenost špatnou. Jsou světlý, málo držej (a to maj být voděodolný) a usazujou se. Lepší jsou tekuté Beyond Colour, ale ty zas moc dlouho nevydržej....jako celkově v tubičce. Jinak Avonská dekorativa pro osobní potřebu ok, pro mě absolutně nepřípustná, takže už se mě na ni radši neptej, neb asi všechno zdrbnu :-)
a chystám se tapetovat, tak bacha:-))) |
| Piškotek | 14942 |
|
|
Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:18:37
Ne Dadi, 10 min.mu určitě neuškodí, ale myslím, že ani moc nedá.On bude mít stejný požitek a radost, ze saní, z bobu nebo s lyžiček na boty, myslím:-))
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: zase ahoj21.8.2006 14:18:18
Lindo, možná budu trochu mimo mísu, ale myslím, si, že atopici mají nějak (samo velmi mírně :-)nabouranou imunitu, takže je celkem přirozené, že budou náchylnější k různým nemocem.
Rýma je prevít.Děláš pro Aničku co můžeš,jen to vydržet.Myslím na vás. Lucko, dej si obrovskou reklamu na Svoboďák a napiš tam, že jsou na Magistrátu blbouni a nechctějí ti dát reklamu nad kavárnu....takže si musejí budoucí náívštěvníci zahrát bojovou hru, kdo dřív objevjí Kidsbar........to byl pokus o zlepšení tvé nálady.Byla bych taky naštvaná.:-( |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.