| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 54028  [Dalších 53488 >>]
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

21.8.2006 14:16:12
Dadi, Jani i Míšo(jestli se chce Míša přidat:-)
čtvrtek 16 je super, takže domluveno, adresu Vám napíšu do mejlíka, abyste se neztratili v tý naší jednosměrce:-)))

Lyže máme 80 a Kuba na nich furt lyžuje a má 114 cm. nejsou Míšo 100 pro Anetku moc velký?

Jinak my jsme u Kuby začínali na rovince asi ve 20 měsících, ale to měl jen párkrát takovýty Kluzky co se přidělávají na boty a další rok když měl dva a půl tak jezdíl už v lyžákách na laně a hezky obloučky a letos konečně sám na pomě, ale musíme ho na zimu vždycky vykrmit , aby na tý pomě nebyl ve vzduchu:-)))

Jdu okouknout mraky a vyrážíme
Dada+2 24860

Re: Re: zase ahoj

21.8.2006 14:12:24
Piškotku,já vím, že se na to koukáš z tvého profesionálního hlediska.:-) No já to všechno vím, ale říkám si, že mu přece nemůže až tak moc uškodit, když bude mít 10 minut nožku v přeskáčích......a jestli ano, tak mi to sem,prosím, ani nepiš.:-)
.....jo a nikde není napsáno, že ji tam bude chtít strčit. :-D
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

21.8.2006 14:11:11
Lynn,
určitě se neobviňuj a neříkej,co jsi měla nebo neměla s Aničkou dělat.Určitě jsi to udělala,jak jsi nejlíp mohla!Měla by to stejně.Já si taky vždycky říkala,co by bylo,kdyby....ale postupně zjištuju,že i kdyby nevím co,tak to bude tak,jak má být a stejně se ničemu nevyhnu/myslím hlavně těm nemocím/.Snad Anička na ty injekce nebude muset!Držím palce!

A Cyrilek je určitě šikovnej.Lyže bych zkusila,když bude do nich chtít.:-D Stejně v nich asi nebude dlouho,ne?
U nás letos budeme začínat s Jonášem.:-)

Sandro,prosím Tě,když jsi tu,než zase zmizíš.:-) Máš nějakou zkušenost se stínama Perfekt Wear?Přijdou mi dost světlý....

Ivi,teda to je fakt něco s těma neštovkama u vás.Ale mažeš to,ne?Nebo bych fakt zkusila ji koupat v tom hypermanganu,jak Ti radila Kamyš.U kluků to zabíralo.
Katuna 31056

21.8.2006 14:10:52
K tomu lyžování,my jsme Kristýnku začínali učit ve 4 letech,ale jelikož byla střevo,pochopila to pořádně až vloni ve školičce(my už jsme nato neměli nervy).A učitelka říkala,že takhle malý děti 2 a 3 letý třeba lyžujou,ale začínají každý rok odznovu,prostě si to nezapamatují.Taky říkala,že 4 roky jsou akorát.....

Míšo,až když ses zeptala na ty lyže,mi došlo,že budem chtít učit i Kubu,ale jsou to obyč atomic.Nevím jestli nebude jednodušší učit na carvingách.
Luckaa 26673

Re: Re: Re: Re: Re:

21.8.2006 14:07:42
Ahoj holky :-)

Petru, supééér :-)

Ivi, drž se..

Holky, já sem dneska tááák nas.. a úplně v háji :-(( Dneska jsem se byla zeptat na úřadě jak to vypadá s reklamním místem pro kavárnu a oni mi to zamítli!!!!! Hajzli!!! Prej už jich tam je hodně, prdlajs sou tam 3!! Takže asi budeme bez reklamy a zkrachuju a zavřu to páč na to přestávám mít nervy :-((( Na baráku reklamu mít nesmíme (teda až na malou co stejně není vůbec vidět) páč je to památkovej barák a na ulici mi to nedovolí bomba co..

Sedím tu a už fakt nevím jestli mám brečet či co :-( Fakt mně ti úředníci dorážej :-( a už to radši odklepnu nebo vás tu zaplácám vztekem..
Piškotek 14942

Re: zase ahoj

21.8.2006 14:01:47
No dadi myslím že letos stačí že si uvědomí že k zimě patří sníh:-))
Já osobně bych mu nožičku do lyžáku nedala.No jestli se ale uvidíme na těch horách, tak věřím, že budu závidět jak je Cyrda šikovnej, ale já teda ještě jednu ne-li dvě zimy počám:-))

Sandro nazdárek!!!!!

Lynn myslím, že ven jste klído mohli, snad to bude dobré!
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re:

21.8.2006 14:01:04
Ahoj holky!u nás se spí tak jdu mrknout!díky za info o ceně,už šetřím!o))Lyn,ať ouško nebolí,Kamyš Ať jste zdravoučký!nějak se tu rozmáhá marudku co???já jsem z toho taky unavená,jenže prostě nemužu,musím fungovat!DÁDO,fotky supr,výlet se asi povedl,už se těším až zdrbnem manži!hi,hi doufám,že jim bude znít v uších!holky,já vubec netušila,kde všude mužou ty neštovice bejt!jsou to mrchy a nejhorší to má na pipině!pořád ji to nutí čurat!au,au
Iva a Klau 4781

21.8.2006 14:00:51
Ahoj holky!u nás se spí tak jdu mrknout!díky za info o ceně,už šetřím!o))Lyn,ať ouško nebolí,Kamyš Ať jste zdravoučký!nějak se tu rozmáhá marudku co???já jsem z toho taky unavená,jenže prostě nemužu,musím fungovat!DÁDO,fotky supr,výlet se asi povedl,už se těším až zdrbnem manži!hi,hi doufám,že jim bude znít v uších!holky,já vubec netušila,kde všude mužou ty neštovice bejt!jsou to mrchy a nejhorší to má na pipině!pořád ji to nutí čurat!au,au
Sandromeda+Nelinka 5.11.04 23009

zase ahoj

21.8.2006 13:54:49
tak jsem zase tu...to je překvápko, že :-) Musim trčet doma, neb čekáme kočičí granule a nevim, kdy přijedou :-( vopruz...asi z toho začnu uklízet....no asi ne:-)

Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

21.8.2006 13:54:25
Dado,
díky za info!Bezva!Možná to absolvujem o víkendu,to tam jedem všichni.
[<<Předchozích 530] Názory 531540 z 54028  [Dalších 53488 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.