| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 54028  [Dalších 53478 >>]
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re:

21.8.2006 13:53:13
Míšo na ponk se pojedu kouknout. Domluvíme se odpoledne.

Lyže chci pro Cyrdu.:-P
Neboj, jen ho potaháme po rovince, nejsme blázni.Lyžáčky už mám domluvené, ale lyže chybí. Ať si pomalounku zvyká, že to k zimě patří.
lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re:

21.8.2006 13:53:13
Díky, holky! Já jsem hroznej tragéd. :-) Aspoň, že navenek Aničce nic není. I ta doktorka říkala, že kdyby to lezlo do kosti, tak by ji to určitě bolelo a nelítala by a byla by ukňouraná a klidnější. Uvidí se podle rentgenu ve středu a kdyžtak by si nás nechali v nemocnici a dávali jí ty antibiotika v injekcích. No, snad to nebude třeba. Fakt nevím, proč se to vrací. Jestli jí tam zas nafoukalo. Chodili jsme normálně ven. Nikdo nic neříkal. :-(
Ona měla rýmu asi na začítku měsíce. Fakt hnusnou. Takovou zelenou tuhou. Asi jsme s tím měli jít k dr., ale v noci spala a dýchat mohla, jen přes den jí to vytýkalo a odsávat jsem se snažila, ale šlo to špatně, tak to asi zůstalo v dutinách a teď to leze ven pomalu. :-(
Dada+2 24860

21.8.2006 13:51:16
Jani, lodí jsme jeli malý okruh - 60 minut.Velký okruh je 2 a půl hodiny.

Vláčkem(odjezd ze zastávky na pláži, na hrázi, u parkoviště, ve Vranově nad Dyjí, parkoviště dole pod zámkem, konečná nahoře u zámku)jsme jeli z hráze až nahoru na zámek.To jelo půl hodiny,na zámku jsme zvládli nádvoří, kašnu, vyhlídku a zahrádku a za půl hodiny to jelo zpátky.Nastoupit i vystoupit můžeš kde chceš, cena je jednotná za jeden směr 30 Kč dospělý, 20 Kč děti od narození.

Katu, musíš si ty fotky zmenšit. Jaký máš program na fotky?
Míša*Tom*Any 14043

Pondělí

21.8.2006 13:48:53
Hihi,řekla bych,že pro Cyrilka:)
Já bych brala ty "100"-jsou na prodej?

Dado,pěkný fotečky.
Já Ti hned posílám ty houbařský od nás ze zahrady.
Psala jsem Ti včera o tom ponku od Ilči.Co Ty na to?
Piškotek 14942

21.8.2006 13:42:37
Dadi M.neberu, stačí mi to co mám doma.My jsme měli nedávno tichou domacnost skoro týden:-))Ani mi to nevadilo:-))
A výlet do Prahy evidentně zabral:-))

Lyže??Nevím, ale nechceš je pro Cyrka že ne?:-))

Kamyš, pevné nervy!!Máš muj obdiv!!
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re:

21.8.2006 13:39:59
Holky,
teda vy si s těma nemocema užíváte!:-( Snad bude brzo líp!At jsou bobíšci brzo zdraví!

Kamyš,když měl Vašík tu horečku,tak to může mít něco Vojta od něj,ne?Zarudlo v krku k tomu taky může být a nemusí to být angína.Třeba to nebude tak zlé!Tak se držte!

Dado,super fotky,zvlášt ta černobílá je moc pěkná!Jak dlouho jste jeli parníkem?My jen 10min.na Bítov.Kluci byli taky nadšení.Na pláž možná pojede ted Jonáš s babi a dědou.Musím jim říct,že jede ten vláček na Vranov!Jak to tam přesně funguje?
A s tím srazem teda souhlasím ve čtvrtek kolem 16h!Zuzko,ok?U vás,teda?Budu si muset vzít auto!:-D

Katuna 31056

21.8.2006 13:39:00
Dádo,já vím jak je vkládat,ale pořizovali jsme nový foťák a ty fotky jsou v o dost lepší kvalitě a prostě to tam nevleze.A M mi odmítá něco vysvětlovat,sakra.........

Dádo,my lyže máme,ale 100.....

Kamyš,když děti marodí,marodím taky,ale nervově...
Dada+2 24860

Re: Re:

21.8.2006 13:35:03
Ježkovy voči, Kami, vy zase stůněte.:-((((

Katu, já fotky na rodinu vkládám zásadně večer. A jestli ses ptala jak do diskuse, tak je návod někde v deníčku.

Piškotku, upřímně ti raději dám M.:-) V sobotu mně opět tak naštval (slabé slovo, nechci být vulgární)......ále, nebuddu to tu ani řešit, zase bych se rozčílila.

Jo holky, nemáte některá tip na jeté dětské lyže 70 cm. S pevným vázáním?
kaMyš 6886

Re:

21.8.2006 13:29:32
Ahoj kočky,
Lynn, to je hrůza, že se ještě furt trápíte s tím ouškem! Vydrž, bude to určitě brzo OK!
Ivi, to je taky děs, ty neštovice, to jsem vůbec nevěděla, že se takhle všude můžou rozlézt, i dovnitř, potvory.

U nás je to taky na pytel, v pátek byl nemocnej Vašík (měl teplotu, ale od soboty už nic) a teď zas má Vojta angínu... Já jsem taky na nervy, páč se na něj snažím být milá, když je mu blbě, ale nějak se mi pak nedostává energie na Vašíka a ten se vzteká a zlobí... Jsem zvědavá, jak to budu dělat, až tu budou tří...
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 13:21:05
Hmmm Dadi, dost dobré, bedle i Marek:-)))))Hned bych si dala..bedle:-)))

Lynn, snad bude to ouško dobré!!Odsáváš když má rýmu??
[<<Předchozích 540] Názory 541550 z 54028  [Dalších 53478 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.