| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 54028  [Dalších 53468 >>]
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 13:20:28
Dádo,jestli chcete fotky,tak mi poraď jak je dostat do alba:-)))))Jo a jeli jsme tam i zpátky na Znojmo,takže jsme křižovali Mor.Budějovice,máte moc hezký městečko...a fotečky máš taky pěkný...

Lynn,to se ještě trápíte s tím ouškem??Už nějak dlouho,snad to nic nebude a spraví to nějaký kapičky..

Jani,taky jsem bez staršího dítka,je to pohoda....
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 13:11:29
Ivi, to je děsný. To jsem ani netušila, že jde mít neštovici v oku.:-(

Lynn, s Aničkou si tedy užíváš.:-(Chápu, že tě to vycucává.Vydržať! Určitě bude líp.

Petruše, jsem moc ráda, že máš dobré zprávy od dr.

Katu, vítej z dovolené. Na fotky se taky moc těším.

Simi, super, že si to dovolenkování tak užíváte. Až budeme jednou pracháči, hihi, tak to potápění asi taky zkusím. Moc mě to láká.

Zuzi, no s autosedačkou není žádný problém, takže až tě ekoturistika omrzí stav se pro ni.:-)
Čtvrtek odpoledne - nejdřív v 16.h. beru.

Míšo, odpoledne se stavíme.

Piškotku, Marek ti posílá virtuální bedle...kmín máš doma, né.:-D

Nasbíral je včera z auta, když jsme se vraceli z Vranovské přehrady.Viděl je už z dálky v lese, tak jen přibrzdil.
A ještě pár fotek ze včerejška

Vláčkem na z pláže až na nádvoří Vranovského zámku

a jízda lodí

lynn+Áňa 17834

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 12:42:29
Čauky, čauky! :-)

Tak jsme se před chvílí vrátily s Aničkou z Bulovky. Sice měla jít na kontrolu až v půlce týdne, ale nějak se mi to její ucho furt nezdá. Udělali jí výtěr a možná v té nemocnici nakonec skončíme. Uvidí se podle výsledků ve středu. O víkendu jí hnisalo i oko, teď už je to lepší, ale z toho ucha to pořád teče. Zase už měla v noci plný nos. A ještě ke všemu má okolo toho ucha takovou vyrážku. Asi to nic nebude, jen jak si tam šťourá, tak si to asi opatlá a dráždí jí to, ale i sem tam na těle má občas pupínek, tak nevím. Jak se projevujou třeba zarděnky? Vůbec se v dětských nemocech nevyznám. :-((( Chová se ale úplně normálně. Lítá tu jak poděs. V noci spí... Tohle fakt není pro mě. Jsem z toho nějak psychicky na dně. Vím, že se v podstatě nic neděje, ale jsem už nějaká vycucaná. :-(

Peťo, taky jsem moc ráda, že budete bez následků. :-) A holky, doufám, že politiku fakt vynecháte. :-))) Já ani nevím, kdo nám momentálně vládne. Až budou u moci komouši, tak mě, prosím, probuďte ať stihnu emigrovat. :-DDD

Ivi, aspoň, že se to snaží manža napravit. I když ti úplně rozumím, že je to někdy horší, když jsou doma a radí co a jak. :-) Klau posíláme pusinku na bolístky.
Piškotek 14942

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 12:27:47
Simi, Petruš...spešl pro vás mám nachystanou exluzivní slivovičku:-)))

Jinak Petruš paráda že ručička Elis je lepší a bude ok!!!Mám radost!!!

Ivi at je Klau co nejdřív líp a tatku pořádně využij a taky užij, když je doma:-))

Bedle závidím:-))Miluju je na kmíne!
jutka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 12:06:57
Ivo, ceníky jsou tam dva - rozpočteno z týdeního pobytu to vychází 540 Kč os/noc s polopenzí, v ceníku pro školení je 400 Kč os/noc se snídaní... Děti do 3 let bez nároku na lůžko zdarma.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 11:00:43
Ahoj holčiny!u nás noc hrozná!klau nemohla spát,buď se dusila,nebo ji to svědilo,tak sebou házela a brečela chudinka!nejhorší jsou ty potvory v krku,puse a teď i v oku!sakra,kdyby mi to někdo vypravoval,tak nevěřím!Péťo supr zprávy o Elis!tupě se tady nad nimi usmívám!holky,prosím písněte mi cenu toho našeho srazíku,jako nocleh a tak!nějak se mi nedaří to stáhnout!jsem holt šikula no!taky se těším,že proberem všechno možný a už dělám zasoby vínka!o))jinak má manža odedneška dovču,prej aby mi pomohl,když to tak po...,taky že jo!!tak uvidíme!nevím,ale upřímně,kolikrát mi je líp,když doma není,než když je!jsem hrozná,co???moc vás všechny zdravím!!
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 10:52:13
Jani čtvrtek je prima asi možná odpolko jestli se Vám bude chtít bude víc času a dopoledne my aspon něco ukuchtíme:-)) a poklidíme:-)))
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 10:39:08
Zuzko,
ty bedle budou zkraje asi vysbíraný,ale třeba se Ti poštěstí!je jich tam fakt dost a zase dorůstají.Tak uvidíš,kam s Ter dojdete.My je našli v ostužinách,kde nikdo nešel.:-)
Zítra má Tomáš dovolenou,tak chceme něco udělat kolem domu.
Dado,Zuzko,co se domluvit na čtvrtek?Kdy se vám to hodí,dopol.nebo odpol?Mně je to jedno.

Katu,at jste brzo fit!
Zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 10:30:40
Dadi já taky myslela autosedačku , sedačku na kolo mám, tak jsem koupila teď v zastavárně helmu - no až na ty pikačuky je dobrá:-)) protože bez helmy si tak daleko netroufnu:-)) stejně většinu cestu povedu kolo:-))

A auto sedačku taky neřeš, já bych stejně nabourala, při vjezdu do garáže:-)) mají tam moc krámu, tak budeme jako na ekoprázdninách:-))
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz

21.8.2006 10:26:49
Zuzi, já myslela AUTOsedačku.
Sedačku na kolo máme v garáži, je to starší Hamaxka....ale nevím, jestli je tam k ní všechno.
Mám se po tom pídit nebo ne?
[<<Předchozích 550] Názory 551560 z 54028  [Dalších 53468 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.