Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zuzka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 10:11:19
tak Terezka si pustila písničky v televizi a mám hodinu klíííííííííííd jupí:-))
|
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 10:05:34
Jo,tak doufám že až budete pomlouvat chlapy na srazu,bude to zrovna ten den co tam budu já,chichi...........:-(((
|
| Katuna | 31056 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 10:04:33
Ahojky,před chvilkou jsem přišla od dr.Mirek vyfasoval atb ráno a já taky teď,tak snad to přeléčíme a budem ok.........
Piškotku byli jsme v Gradaci,bylo tam krásně,ale určitě jsou i pěkný místa někde vejš,bylo to zbytečně daleko.A s fotkama nevím jak si poradit,od tý doby co máme nový foťák mi nejdou vkládat.Jestli potřebujou zmenit velikost formát,rozlišení,vůbec tomu nerozumím.... |
| Saimona + HONZÍK a dvě ségry | 17253 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 10:03:58
asi vyrazím s Míšou, je to až do neděle, a hlavně tam hraje Cirque Trottola...a ten já bych moc chtěla vidět......
a půjdu zzlanařit další pražajdy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
| zuzka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 10:02:29
Ahojky holky
Dadi díky moc za nabídku, kdyby mi šla ráno rodina, tak neutrácím prachy za helmu na kolo no už se stalo tak odpo s Ter vyjíždím na skládačce:-)) do Syrovic a že bych ještě v týdnu vyzkoušela horu?:-))) Jani jsou ty bedle někde zkraje já mám zákaz sama do lesa, protože jdu jdu, ale cestu zpátky nenajdu:-)) Jinak na zítra jsem se na odpo domluvila s kámoškou na kavárnu, kdyby jste se chtěli přidat:-)) a od středy máme taky volno:-) Jo a odjezd Jonáška Vám přeji já jak jsem teď sama s Ter tak si to vyloženě užívám:-))) Ona je naprosto zlatá:-) Ještě k tomu lesu klacíky jsme sbírali, šišky házeli, z pařezů skakali borůvky jedli ale pořád řev jak tur a když jsem ji na jednom součku nakojila, tak jsem pro změnu chytla klíště:-( Při tom já do lesa děsně ráda:-)) Jdu upéct papouška ať mám co vzít bábičce:-)) |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 10:01:29
stojí to zaprd, ale stejně musím bejt v obraze :DDDDDDDDDDDDDDDD
jdu se oblíkat, musíme vyrazit do centra, potřebuju ještě něco zařídit..... ve čtvrtek jdeme do divadla na Absolventa...:D v Praze je akce Letní letná nebo jak se to jmenuje, tak když nebude pršet tak vyrzím s Jeníkem, mají tam bejt nějaký představení pro dítka.... jinak mají na večer super program. |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 9:51:42
Petru,
taky jsem moc ráda,že se to ELis dobře hojí!Jste holky statečné! Konečně jste se Simčou přišly na to,že je lepší se bavit o užitečnějších věcech než o politice!:-DDD |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 9:48:42
Líza děkuje!:-)
A víš,že mně se to nebytí v obraze docela zamlouvá?On ten obraz totiž stojí za prd:-DDDD |
|
|
Re: Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 9:46:34
no to počítám se slivovicí hihihihihi
ted jsem taky trošku mimo, jak jsme byli pryč..... posílám pusu Elíze |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Poslední převaz21.8.2006 9:44:51
zvlášť na rozbor Jiřího s Mirkem by jsme si měly vzít nějakou slivovici;-)))
Ale abych byla úpřimná-sleduju spíše možnosti léčby popálenin,než politiku:-) Nejsem vůbec v obraze:-))))))) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.