| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 54028  [Dalších 53448 >>]
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

Re: Poslední převaz

21.8.2006 9:40:37
Petru to je moc prima, že Eliza už je skoro v pohodě....
já myslela, že jeden večer věnujeme pomlouvání partnerů :DDDDDDDDDD, už se na to těším chicht......
a další večer budeeme rozebírat politickou situaci hihihihi ale k tomu vezmu nějaké dobré pitíčko, aby se nám dobře diskutovalo......
Saimona + HONZÍK a dvě ségry 17253

Re: Re: Pondělí

21.8.2006 9:37:37
zdarec :DDDD

Piškotku, nějakou hodím fotečku :DDD ale až mi kamoš pošle fotky :DDDDDD
a užívala jsem si maximálně :DDDD. Ted čekám až mi přijde mejlík od cestovky v kolik hodin odlétáme do toho Turecka a kde si mám vyzvednout letenku apod. Už se moc s holkama těšíme :DDDDD. Mamka mi narvala eura, kdyby náhodou něco se stalo tak abych prej měla něco navíc chichichi.
ježíši už se jsem moooooc natěšená..... moc toho sebou zbytečně nechceme brát...ale určitě si beru ploutve a masku chichichichi
Ondrovi tady necháme hárající fionu hihihi...to si užije :DDDD. bohužel začala hárat o dva měsíce dříve, tak nemůže jet na prázdniny ke kamarádovi kterej má psa....

no a pak se těším na srazík :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Petruše* 17932

Poslední převaz

21.8.2006 9:36:19
Ahoj holky!
Tak jsme se vrátily z převazu, dle Dr. vypadá ruka nádherně,večer můžu sundat obvaz, koupat a mazat:-) Dle mě je fialovo-červeně-strupatá a bojím se na ni sáhnout...Ale prý za řadu týdnů,či měsíců by měla být bez následkůůůůů!!!!
Jen se nesmí nic posrat...Jupííí,juch,juch:-)))))
Nebýt půl desáté,nekojit,tak se zpiju,jak Dán:-DDDD

Ivi, no taky dobrý zážitek:-( ten pozvracený byt taky znám-my jsme skončily na JIP, takže si Tvoje zděšení dovedu představit...Ale příště zavolej sanitku!!!A manžela!
Holky, já asi nebudu moct letos pomlouvat D....Od podzimu se jen lepší a lepší,pár měsíců jsem viděla ještě nějaké ty nedostatky,ale tak od jara je naprosto vyhovující ve všech směrech;-))))) Aj ti tchánovci jsou umírněnější,protože je drží zkrátka:-DDD

Všem děkujem za podporu a za přání k narozeninám!
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...

21.8.2006 9:16:33
Ahoj po ránu,
kde jste všichni?:-)
Tobiáš ještě chrní,ale už ho půjdu za chvíli vzbudit....
Užívám si klídek,je to paráda!:-D
Jinak Tobiáš začíná taky trochu víc mluvit.Zajímavý je,že kromě tradičních slov/máma,bába,táta.../říká ještě krtek,traktor/bez r samo:)/,děda,kolo.To se naučil Jonáš až později....
Taky se mu začalo strašně líbít čistění zubů.Sám si je čistí 2krát denně a pasta je mnam,mnam.A krásně plyve do umyvadla.:-DDD

Zuzko,a ještě v tom lese s Tobiášem sbíráme ostružiny,klacíky a kamínky,tak nám ani nepřijde,že nemůže přímo na ty houby.:-)

Piškotek 14942

Re: Pondělí

21.8.2006 9:12:37
Jejda jejda ty moje překlepy:-(((
Holky sorry:-)))
Piškotek 14942

Pondělí

21.8.2006 9:11:07
Ahojte ženské!!!

Teda když jsem četla příspěvek od Petry, tak se mi udělalo uplně zle, petmuselo to být hrozné:-((Petruš držím palce at je to co nejdřív za vámi(i psychicky)!!!A Elisce pofoukání, je moc statečná!!!!
A co se týká faktroru, tak holka co dělá u Vichy mi říkala, že podle nějakých nových forem, je každý faktor 5O a více považovaný za sunblock, tudíž by ta ochrana měla být max.Třeba ale zrovna Vichy má i vyšší než 5O.

Ivi, vy jste si teda taky užívali:-(((Doufám že už je Klaudinka dobrá.no a manža.., já bych mu teda aspon zavolala, třeba by v tu chvíli vystřízlivěl, kdyby jsi mu řekla jak malé je.no nic necháme to na srazík, myslím že hodně z nás se do diskuze přidá:-)))

jinak jsem taky koukala na monitor koho že to tu nevidím:-))Sandro asi tu už asi zase nejsi..ale ahoooj!!Moc vás s Nelinkoum zdravím.
škoda že jsi nam to tady neotapetovala jak za starých času, myslím že každý na ty fotky každý koukal moooc rád!!:-)

Taky zdravím Market a Sebíska!!Jedete na srazík??

Katu vítej z dovolenky!!Super že jste si to užili!!!Těším se na fotečky!!!!Ve které části jste byli???

Simi taky jsi si to užívala,co????:-))Co taky nějakou tu fotečku, třeba v novém neoprénu!!:-)))Něbo nějakou hlubinou, nefotíte???

Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...

20.8.2006 21:59:01
Zuzko,Dado,
Jonáš dneska odjel s rodičema na chatu,tak mám klídek,veget,šábes a relax!:-))) Už jsme z něj po tomto víkendu málem lezli s manžou po zdi.:-DD Tobiáš ho měl asi už taky plný zuby,protože jak odjel,tak byl úplně vysmátej a v pohodě.:-D Ale jinak se mají strašně rádi a milujou se.:-)
Ještě zítra a v úterý mám nějakej program a od středy do pátku můžu kdykoliv,kamkoliv.Tak to naplánujte,je mi to jinak celkem jedno a těším se!

Simčo,Lynn,vy jste borky s tím potápěním.To musí být paráda,co?Já bych si na to asi netroufla....

Ivi,co Klau?Jak jí je?Snad už to bude dobrý.Tvůj manžel-no comment.:-)

Sandro,kde jsi?Snad se tu ještě ukážeš.Potřebovala bych nějakou odbornou konzultaci.:-)

Dado,Zuzko,jo,bedle jsme našli v Hoře.Dneska nám jich můj tatka dovezl 3 koše.Musela jsem je rozdat,protože to se už nedalo.:-D Kdyby jste chtěly,tak tam ještě skáknem a doneseme v týdnu čerstvý.:-)Je jich tam mraky.
A do lesa jsme včera šli s kočárem,ještěže máme takovej "terénní".Jonáš s Tomášem jdou do lesa a já s Tobiášem jdu po "cestičce".Jinak ho nosíme houštím a nebo tak nějak všelijak....:-)

Míša*Tom*Any 14043

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...

20.8.2006 21:46:03
Dadi,nezlob se,že jsem ani nevylezla,ale měla jsem tak šílenou migrénu,jak nikdy.Málem jsem nedojela z Jaroměřic.Zabral mi až druhej ibuprofen.
Ilča Ti vzkazuje,že si máte přijet pro tu postýlku-nám se do Oktávky nevešla,tak jedině Markovi do velkýho.A taky Ti prodá ten ponk skoro se 100% příslušenstvím jestli budeš chtít.
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...

20.8.2006 21:29:43
Zuzi, já ti autosedačku půjčím. Tento týden nikam necestujeme.
Katuna 31056

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...

20.8.2006 21:01:33
Ahojky.....už jsme doma.....:-)))

Holky bylo tam nádherně,když pominu cestu tam a zpět(zpět asi 20km v koloně na dálnici).Už asi v životě autem nejedu,bylo to nekonečný.A 1.den mi taky nebylo do smíchu,oba s manžou jsme odjížděli s teplotou,skolil nás kašel,který nás ještě neopustil,takže zítra asi mažem oba k lékaři.Kubas tam předváděl po příjezdu divadlo na přeplněný recepci a korunu tomu nasadil,když jsem ho tam musela přebalovat vztelouna....Ale hlavní,že jsme si to nakonec pěkně užili všichni.Fotky nevím jestli dodám,nejdou mi vložit na rodinu:-((

Nebudu dočítat zpátky jen jsem zaregistrovala marody Elis a Klaudinku,chuděrky obě.....
[<<Předchozích 570] Názory 571580 z 54028  [Dalších 53448 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.