Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| simča |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 20:46:36
chicht :DDDDDDDDDDDDDDDD
|
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 19:59:59
Jupííííí!tak já už trénuju:
![]() |
| Saimona + HONZÍK a dvě ségry | 17253 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 19:55:33
Ivko chachachacha to víš že jo :DDDDDD
Lindo týýý jooo to bych se fakt nasr.... tak at něco vymyslí kam pojedete spolu. Máme jet ještě v půlce září znovu se potápět, nechceš taky jet?????? Měla by jet ještě jedna holčina, která si bude dělat óvédéčko. Jeli bychom na prodloužený víkend tj že bychom ve čtvrtek vyrazili a v pondělí se vrátili. Potápko by bylo pátek, so ne a pro neřidiče v po chichi |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 19:27:08
Jéééé,holky,já bych se taky chtěla potápět!!!v EgYptě jsme jen šnorchlovali a uplně mě to dostalo!i těch 15 dní mi bylo málo!vezmete mě do party????
|
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 18:52:11
Jé, Simčo, nazdár! :-) To víš. Bylo mi jen oznámeno, že se jede potápět na víkend. Spletla jsem se. Nebyl na Elbě, ale v Rakousku. Na to bych asi neměla oblek. Prý byla voda okolo 12. To na můj neopren není a v sucháči to neumím a ani ho nemám. Na Elbu jede manža až příští týden (na týden). Ale to bude ve stanu, to bych si asi netroufla. Fakt mě to štve. Budu jak ten tvůj kámoš. :-/
|
|
|
Re: Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 11:47:01
Ivko ty sis teda užila....
Hlavně že jste už v pořádku a jen puntíkovatí :DDDDD Petru zdravím a zpětně gratuluju k narozkám a Elí je mi moc líto, když jsem to čtla tak mi uplně zatrnulo..... |
|
|
Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 11:39:52
Zdarec holky,
tak jsem zase v Praze...... zdar Lindo, JAKTOŽE SI SE TAKY NEJELA POTÁPĚT????????????????? příště pojedeš s námi,aspon budu mít parťáka na potápění :DDDD. Jo a už mám AOWD a Nitrox juch juchajdáááááááá. Byl s námi kamarád, který si obnovoval potápění po pěti letech...bylo to jakoby začínal znovu. Každopádně jsem mu dělala budyho a málem jsem se utopila smíchy :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. Lindo to si piš,ž e to bylo těmi antibiotikama. ozvi se mi jo at se dohodneme jak se uvidíme. jo a Jeník vůbec do moře nevlezl :((((((((. Jsemna něj zvědavá v Turecku |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Ahojte...20.8.2006 10:34:38
holky,prosím vás,mužete mi napsat kolik bude stát to ubytování na srazu???nejde mi to stáhnout a manžovi teď nechci říkat!!děkuju
|
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Ahojte...20.8.2006 10:22:39
Jé, no to je překvápko!!! Kdo se to tu zjevil? :-) Sandři, choď častějc, ne? :-) Já taky včera neměla do čeho píchnout, ale myslela jsem, že tu bude mrtvo a na icq jsi nebyla. :-) Tak jsem zhlídla Hvězdný války po 1001 a dopila načatý šampus ze včerejška. Shirin, nevím, co by na SW bylo nevýchovnýho. :-D Já na tom vyrostla (teda na těch starších). Pro mě je to kultovní film. :-)))
Ivi, jak to s Klau vypadá? Snad už je líp. Tu cestu si dokážu představit... Zvládla jsi to statečně. To je normální, že se takovýhle věci dějou, když je člověk sám doma. Taky vždycky manžu proklínám. :-((( No nic. Manža se potápí na Elbě a já jedu za tchánovcema (nějak s matkou pořád nemluví, tak se s ní stýkám pomalu tajně) aby Anička nezapomněla, že má dvě babičky. Včera hlídala a já byla na spinningu a trochu jsem to přepískla. Málem jsem se tam složila. Myslíte, že to mohlo být těma antibiotika, co jsem brala? |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Ahojte...20.8.2006 10:22:24
ahoj holky!Teda,já se těším na sraz??to tam bude i kosmetika?o)))jééééé,to bude paráda!právě tohle potřebuju!ikdyž si neumím představit,Jak budu s Klau cestovat!už po 5 min. v autě řve eeee,samozřejmě se ji nechce,ale nudí se!docela to zabírá v krámě,ve frontě,začne řvát éééé a lidi nás pouštěj dopředu!taky jste včera psaly,ať zavolám manžu zpátky!no nevím,při předstvě,že přijede a přiopilej mi tady pomáhá,nebo možná i opilej!byl na akci,na kterou jezdej jednou za rok a je to jen a pouze o chlastu!!ani ho nechci vidět teď§však já si to vynahradím!klau už je lepší,nic nejí,ale i nezvrací,tak uvidím zítra!už aby to bylo za náma!díky za podporu,fakt jste mi včera pomohly a je smutnný,že víc než muj manžel,ale je to tak!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.