| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 54028  [Dalších 53428 >>]
zuzka
  • 

Re: Ahojte...

20.8.2006 9:44:22
Dadi domluvte se s Jančou, mě je to celkem jedno, protože jsem nesehnala půjčit sedačku, takže se mi vyřešilo objíždění příbuzenstva:-))(žádné) a budeme tu asi obcházet pískoviště, odpo půjdeme asi tam jak jsou ty nové bytovky za osmipatrákama.

Jani a jak zvládá Tobiášek les, já byla s Ter dvakrát a obojí bylo fiasko, takže u nás se letos houby nekonají, to bylo řevu, že to bylo skoro na ostudu:-))řvala v šátku a i když šla pěšky - to pak zakopla a řvala že je pinavá:-)) a doma s babičkou taky nebude:-))No aspoň nebude mít klíšťata:-))
Market+3 18362

Ahojte...

20.8.2006 0:35:33
se tu nějak vyrojilo spousta zatoulaných maminek :-)

Ivi, přeju pevné nervy a Klaudince co nejrychlejší úlevu, tohle je teda šílený! Řídit se zvracejícím dítětem na klíně, no to bych určo nezvládla, bych se bála, že se někde vybourám. Asi bych volala sanitku. Každopádně manžel je opravdu nenáviděníhodný :-(

Petruše, všechno nej k narozkám a Elis pofoukání na bolístku, jsem ráda, že váš hrůzostrašný zážitek má šťastný konec.

Shirin, Sárinčino mluvení mě absolutně fascinuje!!!

Co u nás - Sebís začal taky už víc mluvit, říká si EBIS a pořád mele o svých nejsilnějších zážitcích - minulej víkend při betonáži asistoval tatínkovi, takže teď si pořád vykládá píset-oda-cemet-beton, někdy si vzpomene, jak jsme byli v zoo: opice, meďa beďa, tozy (kozy) a tak pořád, je s nim sranda. Akorát je furt kojenec, nebere to konce, jsem si pořád myslela, že ho to někdy musí přestat bavit. A taky je hroznej závislák na mamince, jak mu zmizím, tak hned "mami, de si?!" a hned řev, řve i tátovi a babičce, tak nevim, doufám, že je to jen přechodné období.

Jo a dneska pomáhal tatínkovi v dílně, přijdu za nima, S. obě ruce černočerný od vazelíny a když jsem ho vyzvala, že se okamžitě jdeme umýt, tak si je suverénně utřel do trička. Uááá! Asi to už nikdy nevyperu.
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:13:40
No jsou krapítek větší....dlouho jsi tu nebyla.

Jdu hodit sprchu a spát. Marek je mimo, tak to zas budu mít ve sprcháči Psycho. Vždycky se mi tam ten záběr vybaví.:-)

Dobrou a přijď častěji.:-)
Sandromeda+Nelinka 5.11.04 23009

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:13:30
tak si tu povídám sama...takže dobrou a zase třeba za rok :-))))....vlastně ne....vždyť bude ten srazík :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:11:38
jo, kde ty loňské sněhy sou....že :-))

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:11:04
sem si teď prohlížela fotky v albíčku a nějak se ty děti změnily :-)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:10:13
vel. 86-92....jinak fakt netušim :-)
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:05:50
Ještě mi řekni, jak je Nelinka veliká.Už bych jí asi nepoznala...i když ta její kukadla....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:04:45
ale jedu tam hlavně pracovat, tak to snad přežiju :-)
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 23:04:45
Jo jo, rodinná dovolená u příbuzných.....to je labůžo.

My pro změnu nebyli nikde.:-D
[<<Předchozích 590] Názory 591600 z 54028  [Dalších 53428 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.