| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 54028  [Dalších 53408 >>]
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: ...

19.8.2006 22:42:50
Ty nám zase nedělej chutě s vyhřívaným bazénem.:-) Anetka se dneska taky koupala a říkala "ledovica ledová".
Dada+2 24860

Re: Re: Re: ...

19.8.2006 22:41:49
Jo a Shirin, dr mi říkala, že na první štípnutí nebývá alergie. Prý až na to druhé...ale už si nevzpomínám, jak mi to s těmi protilátkami vysvětlovala.:-(
shirin 15589

Re: Re: Re: ...

19.8.2006 22:41:36
mnam holky,nedelejte mi chute s hribama!!
Dada+2 24860

Re: Re: ...

19.8.2006 22:40:28
Jani, kde jste byli na bedlách? V Hoře?
Nám známý donesl koš hřibků, zítra bude smaženice a gulášek, mnňam mňam.
Jak to vidíš v tom týdnu? Kdy si dáme sraz s tou Zuzkou?

Ivi,co říkal manža, když si mu volala?Dorazí domů?
Dada+2 24860

Re: ...

19.8.2006 22:38:02
Sandro, chich, ty se vdáváš? :-)

Cyrek usíná. Snad už to bude o.k. Je v pohodě, vždycky ke mně provinile příjde a řekne, že si chce (s)kádat.:-)
Teď jsem u něj byla a v polospánku mi říká "a,a" na zácodě se opět probral.:-)
Že bych mu pustila Hvězdné války?
Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 23277

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:37:39
Ahojky,
jen nakukuju,protože celý den někde trajdáme.Byli jsme na bedlách a donesly jsme jich mraky,tak bylo pošušnáníčko.:-)

Ivi,to mě mrzí,že si takhle sama doma užíváš.Já bych okamžitě manžu zavolala zpátky domů.A taky mi není jasný,proč pořád zvrací,přece Ti museli něco v tý nemocnici na to dát,ne?Aspon Torecanový čípek nebo něco aby jí to nedráždilo...přece takhle nemůže zvracet pořád?:-( To jsem Tě teda uklidnila.Bude to určitě dobrý,držte se,chuděrka malá.

Sandro,to teda taky koukám,kde se tu bereš?:-D To je paráda,tak piš,co je u vás novýho!:-)

Sandromeda+Nelinka 5.11.04 23009

...

19.8.2006 22:26:48
Ivi...to je fakt hrůza:-(((....nezávidím.....ale určitě to brzo přejde....

Dado, vidiny nemáš :-) Na srazík samozřejmě dorazím...už sem kvůli tomu i svatbu odmítla :-)
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:21:36
sammik po bazenu usnul -to bylo kolem pate a spal az do deviti..a ted se diva na Hvezdne valky...snad bude po nich dobre spat:(:(
fakt vychovny film pro deti..ja vim:(

a my si pro tatuldu jedeme zitra v 10 vecer!!!!!!NESKUTECNE se tesime:),ale to asi chapete..ted se to jaksi protahlo a byl pryc 6 tydnu:(
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:19:39
ivi>je mi vas uprimne lito..obou..a manzu bych volala urcite.
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:18:36
ahoj vecer,

IVI"preju hodne sily,at to zvladnes!!!A at je bobiskovi Klaudince brzy lepe!!!A manzovi zavolej,at prijede za vama,ne??

SANDRI:cauuuu!!!!jsi tu jeste??

ja dneska opet sadila,gruntovala(hi nejen)protoze prijede Johnny,koupali jsme se v bazenu,saru pichla vosa do licka(alespon vim,ze alergicka neni) a vecer,kdyz jsem uklizela,tak jsem nasla doma v predsini male ropusatko..:D..a chytla ho sammikovi do kyble,at se koukne.
My tady nekde pobliz mame zaby..uz predevcirem nasel pes jednu velikou..asi maminku ropusatka:)
[<<Předchozích 610] Názory 611620 z 54028  [Dalších 53408 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.