Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: ...19.8.2006 22:42:50
Ty nám zase nedělej chutě s vyhřívaným bazénem.:-) Anetka se dneska taky koupala a říkala "ledovica ledová".
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: ...19.8.2006 22:41:49
Jo a Shirin, dr mi říkala, že na první štípnutí nebývá alergie. Prý až na to druhé...ale už si nevzpomínám, jak mi to s těmi protilátkami vysvětlovala.:-(
|
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: ...19.8.2006 22:41:36
mnam holky,nedelejte mi chute s hribama!!
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: ...19.8.2006 22:40:28
Jani, kde jste byli na bedlách? V Hoře?
Nám známý donesl koš hřibků, zítra bude smaženice a gulášek, mnňam mňam. Jak to vidíš v tom týdnu? Kdy si dáme sraz s tou Zuzkou? Ivi,co říkal manža, když si mu volala?Dorazí domů? |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: ...19.8.2006 22:38:02
Sandro, chich, ty se vdáváš? :-)
Cyrek usíná. Snad už to bude o.k. Je v pohodě, vždycky ke mně provinile příjde a řekne, že si chce (s)kádat.:-) Teď jsem u něj byla a v polospánku mi říká "a,a" na zácodě se opět probral.:-) Že bych mu pustila Hvězdné války? |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice19.8.2006 22:37:39
Ahojky,
jen nakukuju,protože celý den někde trajdáme.Byli jsme na bedlách a donesly jsme jich mraky,tak bylo pošušnáníčko.:-) Ivi,to mě mrzí,že si takhle sama doma užíváš.Já bych okamžitě manžu zavolala zpátky domů.A taky mi není jasný,proč pořád zvrací,přece Ti museli něco v tý nemocnici na to dát,ne?Aspon Torecanový čípek nebo něco aby jí to nedráždilo...přece takhle nemůže zvracet pořád?:-( To jsem Tě teda uklidnila.Bude to určitě dobrý,držte se,chuděrka malá. Sandro,to teda taky koukám,kde se tu bereš?:-D To je paráda,tak piš,co je u vás novýho!:-) |
| Sandromeda+Nelinka 5.11.04 | 23009 |
|
|
...19.8.2006 22:26:48
Ivi...to je fakt hrůza:-(((....nezávidím.....ale určitě to brzo přejde....
Dado, vidiny nemáš :-) Na srazík samozřejmě dorazím...už sem kvůli tomu i svatbu odmítla :-) |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice19.8.2006 22:21:36
sammik po bazenu usnul -to bylo kolem pate a spal az do deviti..a ted se diva na Hvezdne valky...snad bude po nich dobre spat:(:(
fakt vychovny film pro deti..ja vim:( a my si pro tatuldu jedeme zitra v 10 vecer!!!!!!NESKUTECNE se tesime:),ale to asi chapete..ted se to jaksi protahlo a byl pryc 6 tydnu:( |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice19.8.2006 22:19:39
ivi>je mi vas uprimne lito..obou..a manzu bych volala urcite.
|
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice19.8.2006 22:18:36
ahoj vecer,
IVI"preju hodne sily,at to zvladnes!!!A at je bobiskovi Klaudince brzy lepe!!!A manzovi zavolej,at prijede za vama,ne?? SANDRI:cauuuu!!!!jsi tu jeste?? ja dneska opet sadila,gruntovala(hi nejen)protoze prijede Johnny,koupali jsme se v bazenu,saru pichla vosa do licka(alespon vim,ze alergicka neni) a vecer,kdyz jsem uklizela,tak jsem nasla doma v predsini male ropusatko..:D..a chytla ho sammikovi do kyble,at se koukne. My tady nekde pobliz mame zaby..uz predevcirem nasel pes jednu velikou..asi maminku ropusatka:) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.