| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 54028  [Dalších 53398 >>]
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:13:48
Ivi :-(((((
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:12:46
jO, zUZI, TEN PŘÍŠTÍ TÝDEN DOMLUVÍME.¨mOc se těším.písni kdy a kde se ti to hodí.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:11:55
a je to tady zpátky a na novo,loučím se a dám zas vědět!!!
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 22:10:29
Cyrda mi sedí na klíně. Nechce se mu prý spát.

Ivi, no tak to se nedivám, že jsi v takové náladě. Ta nepřítomnost chlapa ti moc nepřidá, ale asi s tím nic neuděláš.:-(

Sandro, no nazdar. :-)Mám asi vidiny!
Jsem ráda, že tě vidím. Jak se s Nelinkou máte? Dorazíš na srazík na konci září?
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 21:56:50
Tak už mám vytřeno,prádlo se pere a jdu ne tu sedajdu!!musím,všede to tu je cejtit!já to vlastně cejtím i z vlasu,podprdy,je to všude!chudinka moje!mám počkat do středy a když budou komplikace,tak zase přijít!hlavně nevím co s ní budu dělat 14 dní doma!to ze mě bude blázen!manža má dovču,tak ho zapojím!kdyby zustal doma,tak se nic neděje!i porod mi přivolal tím,že nebyl doma o 14 dní dřív o)))musela jsem ho schanět,měli podnikovej večírek a myslila jsem,že pujdu rodit pěšky,mám to kousek a nic mě nebolelo,jen praskla voda!nakonec to dobře dopadlo o)))už začínám mít lepší náladu jupííí
Jutka 27795

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 21:41:05
Ivko, to je hrůza:(( Nech sedačku sedačkou a radši zalehni, jestli Klaudinka spí..... Ty jsi sama doma? A nemůže třeba zítra někdo dojít ti pomoct? :(((
A jak dlouho říkali v nemocnici, že to dráždění může trvat? :OO

Ahoj Sandro:))
zuzka
  • 

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 21:41:05
Ivi posíláme hodně síly ať je Klau brzy dobře.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 21:38:04
Dádo,manža je na Seči!odjížděl a Klau nic nebylo!a teď ho nenávidím za to,že tady není!!!!!!!upřimně NENÁVIDÍM!kdyby jste mě viděly,jak ji vezu do nemocnice v náručí u toho řídím a ona brečí a zvrací,taky by jste ho nenáviděly!!!jdu uklízet,zase nakouknu
Sandromeda+Nelinka 5.11.04 23009

Re: pozdrav

19.8.2006 21:31:53
jo už tu jste...ale ne zrovna v náladě :-(

Přeji Klaudince brzké uzdravení....
Sandromeda+Nelinka 5.11.04 23009

pozdrav

19.8.2006 21:29:16
Zdravím :-))))

Jsem sama doma a nemám do čeho píchnout (teda mám, ale nechce se mi), tak sem vás chtěla pozdravit a potěšit moji přítomností....no a on tu nikdo neni :-(

A aktuální fotky taky nevložim, neb zjišťuji, že už to neumim :-)))

achjo
[<<Předchozích 620] Názory 621630 z 54028  [Dalších 53398 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.