| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 54028  [Dalších 53388 >>]
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 21:24:18
Ivi, to je hrozný.:-( Myslím na vás. Doufám, že máš chlapa doma.Držte se.
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 21:14:36
právě jsem se vrátila z nemocnice!když už blila hod. tak jsem jela!byla v náruči jak panenka a pořád zvracela!nejspíš má neštovice i v pusince i v krku a to ji nutí!no,aspon vím co to je!teď jdu uklidit tu spoušť!musím všede vytřít,vyprat sedačku,peřiny no prostě všechno!jsem k smrti unavená,ale mám pob... i vlasy,prostě všechno!já řídila,držela ji v náruči a ona zvracela!holky to je hrozný!uvidím zítra!
Jutka 27795

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 21:01:54
Ivko, to mě mrzí, co si zažívate:(( Těžko říct, co je normální... Třeba Emča začínala i končila ty neštovice průjmem.... Uvidíš... Třeba jí jen něco nesdlo a přeci jen je to viróza...tak halvně ať už neblije a pěkně ti pije:) Máš před sebou asi hezkou noc :(((

Ještě mě napadá, nedávalas třeba ten Fenistil? Nemůže to být reakce na něj?
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 19:50:33
prominte,že s tím otravuju,ale Klau právě poblila celej obyvámk!jsem toho plná a musím to ze sebe vypsat!to přece není normální k neštovicím???jdu měřit teplotu!!!to bude zase řevu!
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 18:41:27
posílám aktualní foto!nešťovice přibejvaj rychlostí blesku!!
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 16:11:33
Holky,mám to potvrzený!máme nešťovise!přibejvaj mrchy snad každou minutu!!dík za podporu!horečka zatím nic!večer písnu víc,teď mizím!
Zuzka a tygříci 26106

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 11:03:05
Ahoj holky hlásím se z Budějovic:-)) Jsem tu na prázdninách:-))Tak mám chvíli internet, ale vypadá to nadějně, že brzy bude i v Brně:-)
Snažila jsem se trochu dočíst, co se tu děje, ale asi bych potřebovala u toho sedět od rána do noci:-)) což se s Ter tak trochu nedá.
Všem přeji k narozeninám i svátkům, po zpátku i dopředu:-))
Je mi moc líto co se stalo Elišce, Peti přeji pevné nervy, ale určitě už bude jen dobře.

Něco málo od nás, Ter měla na rok a půl prohlídce 85 cm a 11,70 kg, jinak je už děsně fajn a ukecaná - říká si Teezka Utlová (Terezka Šustrová) Nejraději zpívá - momentálně neťukej , Neťukej táta je divokej, Není nutno, Dělání , Mámo táto v komoře je myš, Houhou kočka snědla kroupy, strašně ráda tancuje:-)) k tomu holky brňačky 8. září je zápis na cvičení do sluníčka v BCVČ je to cvičení děti + rodiče hodinu - půl hodiny básničky, písničky a hry , pak cvičení na nářadí a nakonec pohádka. Tak kdyby jste se chtěli přidat... stojí to 450/půl roku.

Jinak jsem tu jen s Terezkou, kluci mají GP a Martin řekl, že si tam nechá Kubíka celý týden, no už mají stejně tréninky, takže se moc nudit nebudou- tak to je tak nejnovější u nás Kuba začal hrát hokej za Kometu Brno a je z toho nadšenej, teď měl odjet na týden do Rosic na soustředění, nicméně to tatínek psychicky nezvládl, tak ho tam denně bude vozit:-))

Tak to je tak všechno, odpoledne jdem do Heřmanic na grilovačku, Dadi Jani můžem se některý den domluvit a můžete se k nám stavit:-))
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 9:52:47
Džut, díky:-)
Jutka 27795

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 9:31:43
Kamyš, poslala jsem to a mizím. Ema se usadila v sedačce...Myslela jsem, že budu uklízet, ale asi někam vyrazíme :))
Dada+2 24860

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neštovice

19.8.2006 9:29:58
Míšo, díky.

Petruše a co starý dobrý tvaroháč.Teda jestli má D.rád tvaroh. Je to raz dva, nahážeš do mixéru a vyliješ.:-)
To "tiramisu" z lučiny je taky moc dobré.
Ať se oslavička zadaří.

Ivi, ať je to u Klau cokoli, přeji klidný průběh.

Jdu vařit.
[<<Předchozích 630] Názory 631640 z 54028  [Dalších 53388 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.