| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : prosinec 2004

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 54028  [Dalších 53358 >>]
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 20:19:32
a ta fotka je naprosto silena:D:D..myslim,ze nejen pro Dadu!vazne sila

IVI:kolik je manzovi??
shirin 15589

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 20:17:05
hojky,

sarda me dneska rozesmala...pribehla za mnou a rika..mamiiii,bojim bojim...a ja se ji ptam,co se stalo a ona..LALA(SARA) PICHLA VOSU!! a pak mi to jeste nekolikrat zopakovala...

ji vosa nepichla,tak teda nevim,co te vose udelala:D
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 19:03:13
Kamyš to já taky!ale buhužel to mám doma zařízený jinak!vždyt já přece všechno vzládám!teď už se to lepší,ale jde to pomalu!zkusím mu to navrhnout!uvidíme!
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 18:45:19
Ivi, to je mi jasný, že s Klau nepočítá... Nevím, každej to má doma zařízený jinak... Ale možná by mu prospělo, kdyby si zařídil s kamarádama něco, kam může Klau vzít... A tobě taky. Už jsou jí skoro dva roky, tak jí můžeš občas pustit samotnou s tatínkem... Ale možná vám to fakt vyhovuje jinak... Já se teda kluků občas ráda zbavím...!
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 17:42:30
Ha,ha Kamyš to on s Klau ani nepočítá!jedou na čundr a budou spát pod širákem!nebo to aspoň tvrdí!!asi abych mu nedala Klau!včera se v noci vzbudila a řvala,měla histerák,já čistila ty hoby,tak musel jít on!holky,on ji neutišil,tak přišli ke mě,já jivzala a byla ticho!docela ho to sebralo!kéž by mu to vydrželo a hlavně se zamyslil!!ikdyž nevím,nevím!teď mi dělá starost Klau!odjevila jsem 2 pupínky,aby to nebyly neštovice!
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 17:38:26
Holky,jste tady někdo???kolik se odečítá od digi. teploměru???nechci plašit,ale Klau má asi horečku,sakra!
kaMyš 6886

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 17:36:31
Výborně, Ivi, jen ho nech jet někam s klukama. Hlavně ať si to naplánuje na jinej termín než je srazík - A AŤ SI VEZME S SEBOU KLAUDINKU!!! Ať si zkusí, jaký je to "relax s kámoškama", když máš s sebou malý torpédo :-) A budeš mít chvíli pro sebe. Schválně, co ti na to řekne?
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 17:12:05
SHIRI,uplně jsem včera zapomě+la pochválit chodníček,zahrádku a bazének!je to jak v pohádce!DÁDO,Cirdu chválim taky,je to fešák a těch hračak!někdy si myslím,hlavně,když to takhle vidím,že jich má KLau málo,ale pak to uklízím a přejde mě to!LIN,myslím,že u nás je to stejný,jako s mažou,ale u nás jsem mu dala nuž na krk já,pomohlo to,jenže když tamu začnu věřit a snad i chválit,tak to je zase v pr....,PÍďo,ten obr. je pěknej na pobavení a podívání,ale mít to doma,tak brečím!!!snad to je všechno,příště si to budu psát!
Iva a Klau 4781

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 16:50:34
Ahojky!tak jsem byla ve městě,koupila rifle,pásek a dokonce jsem si i hod. zacvičila!manža večer přišel,přinesl houby a dělal jakoby nic!tak jsem se naštvala a ráno konala a po o nařídila hlídání,jen já blbec jsem řekla,že mi stačí hodina a on to snad stopoval!o))jinak mi řekl,že když já jedu s váma ne srazík,tak on,že pojede taky někam s klukama!takže budu zase sama!no,začínám si zvykat!!taky jsem začala uvažovat,že budu dávat Klau 5krát do měs. do jeslí!hlídání nemám a snad i něco udělám,abych na to vidělala a taky měla čas sama pro sebe!!hlavně abych to dotáhla do konce,už to vidím,jenco zchladnu,vše bude ve stejných kolejích!!ale vám holky,díky za podporu!!!
Petruše* 17932

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek

18.8.2006 16:16:37
Ali, jsem se zamyslela nad vaším ránem a docela jsem se pobavila-už vidím Tebe,jak lítáš a funíš a relaxujícího manžela:o))) měla by jsi ho pořádně zapřáhnout!:-)

Píďo, dobrý...To bych chtěla mít doma:-))))

Luci, zkus dát inzeráty a tak, určitě to vyjde!A nedepkuj, jak se zaběhneš,tak bude líp.
A co všichni ti chlapi blbnou???:-OOO My už to naštěstí máme za sebou:-DDD Je z nás teď báječný pár;-)
[<<Předchozích 660] Názory 661670 z 54028  [Dalších 53358 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.