Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:49:06
Ahojky, kouknete, co jsem nasla na hlavni strane rodiny, fotka akorat pro Dadu:oDDDDD
![]() |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:31:11
Patru, tchýni jo :-DDDDDDD To by ji napřed muselo něco osvítit!! Ona děti už neviděla pěkně dlouho :-( a to mi naposledy říkala, že si je vezmou na chalupu. Po několika letech :-( a nic jak jinak :-)
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:14:09
Jj kusanec to ona je :-DDDDDD Měří cca 87 cm asi :-)
U nás asi důchodkyně vymřeli .-( Asi budu po řečkách lepit inzeráty nebo co :-( Holky, já už z toho všeho mám fakt depky :-( Docela na to nestačím aL. mi zrovna moc nepomáhá uááá Tak sem se vykecala :-) |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:09:32
Ali, určitě vypadáš max. na třicet;-)))
Jo,ještě mně upekli dvě bábovky:-) To mně připomíná,že D. má narozky v neděli a já pro něj nic nemám a El taky ne:-O Luci,tak to je na pytel-co sehnat nějakou důchodkyni,nebo třeba tchýni platit za hlídání? |
| Alienka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:07:43
Lucko, no mne rodicovsky prispevok nezobrali, aj ked je maly v obecnych jasliach...Lauri je tiez pekny kus zenskej, a kolko meria?
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:03:02
Petru :-)) Super dárečky :-))
Jo a Lauris má 13.5 kg :-DDDDD |
| Alienka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:02:50
Petrus, vsetko najlepsie k narodeninaaaam - som samozrejme zabudla...hehehe, krasnych 29, ja budem mat v novembri 31, neskutocne cislo, ale URCITE vyzeram na menej:-o)))))
A mate pravdu, chlapi sa nam mozu pacit, aj ked sme matky...Akurat ze pri takomto nobl manazerovi som sa citila jak chudobna pribuzna:-))))Znackovy oblek sity na mieru, hodvabna kosela...mhhhhhm, no kto by zehlil tolko koseli, zeano:-)))) |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 15:01:21
Dadi, krásný fotky :-)
Ali, už jsem nad jeslama uvažovala, ale na 5 dní neberou a celý měsíc mně vyjde pěkně draho a ještě přijdu o rd :-( Lauris by tam byla jen 15 dní z měsíce.. Holky, kdyby jste třeba věděli o soukromích jeslích sem s tím :-) |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 14:54:50
Cyrda je kus chlapa!:-) elis má něco kolem 11,5 kil a to každého překvapovala,že je na svůj věk obřík:-)
Ali, vdaná-nerovná se- mrtvá,ne?:-DDD Mně se chlapi líbí furt;-))) Tak jsem dostala dvě kytky,dvě čokolády, dvě lahve, dvoje spodní prádlo-stejné dárky od El i Davida-bylo to hrozně milé:-) Ještě mám dostat kolo jako hlavní dárek od D.-jsem napnutá..Budou taky dvě?:-DDD |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 14:47:51
Alienko, hihihi, no mám-li být upřímná, tak mně by se takový high level nobl manazer velmi páčil.Samo kdybych dom neměla toho svého.:-)
Vkládala jsem fotky, tak sem ještě něco hodím. Když byla v létě zima ![]() Kuželkář ![]() Tady se mi nejvíc líbí koule v letu.:-) ![]() Míšo, Cyrek je vzhůru a já si jdu pro telefon.Tak se ozvi. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.