Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Alienka |
| • |
Re: Re: Re: Pátek18.8.2006 14:14:51
Cau holky,
Dadi, Cyrek vobec nie je oplacany, to ani nahodou!! Nas Viktorko ma 13,5 kg a 87 cm a tiez sa mi nezda tucny:-)Asi som zaslepena matka... Petrus: to je strasne, co sa vam stalo s Eliskou, blba kava:-o(( Uz som pocula o takychto pripadoch oliatia kavou, chudatko Elis, no snad ste si uz urazy vybrali na dlhu dobu dopredu. Pekne ste to zvladli v nemocnici, nech sa to Eliske rychlo zahoji, sak slnko uz tento rok aj tak nebude, pravda, okrem tohto vikendu...Drzte sa baby, nech je to rychlo za vami.Jo a vravis, ze doktori v nemocnici boli pekni?:-o)) to je dobre, ze to tu takto pises, zrovna vcera som premyslala, ci ma vydata zenska (to akoze ja, viem ze vy nie ste zobrati:-o) pravo (:-o)) hodnotit pritazlivost cudzich chlapov..- Mala som vcera pracovnu schodzku s jednym strasne pritazlivym chlapom, baby, ten tak naadherne vonal a bol cely tip-top, no proste high level nobl manazer.Sice sa mi tento typ muzov moc nepaci, no ale tento bol fakt dobry...Ale za muza by som ho nechcela. Nebola som si ista, ci to vobec mozem verejne vyslovit, chichi, ale sak vam mozem povedat vsetko:-)))) Ivko a ostatne baby, co mate trable s manzelmi - na to sa neda nic konstruktivneho povedat, len si spolocne zanadavat, snad sa nam ulavi...My mame tiez taky vztah ako na hojdacke, raz lepsie, raz horsie, aj ked sa mame velmi radi. Moj muz je tiez velky sebec, no co by ste povedali na to - obaja sme rovnako zamestnani, ale ja rano vstavam o pol siestej, aby som stihla vsetko pripravit, ranajky, trochu upratat, atd. a manzel vstava 6:50, jeho jedinou povinnostou (podla neho) je dat si 20 minutovu sprchu a ranajky a potom pocuvat radio, kym ja ficim, obliekam maleho, umyvam mu zuby, obliekam seba, a musim sa nejako poludstit, kedze idem do prace...Jeho sa to asi netyka, aspon sa tak tvari...som mu dnes rano povedala, ze je velky sebec a ze nech mi laskavo pomaha s malym...no uvidime... Baby, zajtra ideme vyuzit posledny letny den vhodny na kupanie a ideme teda do toho Velkeho Medera na termalne kupalisko, kedze sa tam niektore mozno chystate, tak vam potom hodim info, ake to tam je (este sme neboli). Lucko, preco vam vybuchlo hlidani?:-o((( Pocuj, nerozmyslala si nad tym dat Lauris do jasli? Jasle su proste stabilne, tam ti nepovedia len tak zrazu, ze uz tam Laurinku nechcu a ten detsky kolektiv sa mi zda, ze aj ma nieco do seba... Viac si nepamatam:-o) |
| Míša*Tom*Any | 14043 |
|
|
Re: Re: Pátek18.8.2006 13:41:15
Ahoj ženský:)
Dadi,volala jsem Ti zpátky,ale nebralas to pro změnu Ty. Nevím,v kolik dorazí Milan z práce,Tomáš jel s ním taky... Kdyby pozdě,tak s vámi rády půjdeme:) Ozvu se Ti,až se Fiona vyspí. Hihi,neboj Cyrilek se vytáhne a bude jak ostatní kluci na fotce. Ája byla taky oplácanější v jeho věku,ale to je normální-batole:) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Pátek18.8.2006 13:03:12
Míííšoooooooo, nemůžu se ti dovolat.Ve čtyři jdeme za Kubíkem na zahradu,tak píšu, jestli nepůjdete s námi.Jestli máš práci na baráku, tak si vezmu aspoň Anetku.Písni mi sem, jo.:-)
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Pátek18.8.2006 12:56:56
Petruše, no já nevím. Tak se Ho zeptej.:-)
Jak Ho znám já, myslím, že proti tobě rozhodně nic nemá. Přikládám foto ze včerejší návštěvy.Cyrek sice nejmladší, ale bezkonkurenčně nejtlustší....má přes 13 kilo. ![]() |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 12:35:14
neda mi to napsat..jak tak probirate manzely,tak ja mam s nim taky spoustu problemu a vecne se kvuli necemu handrlikujeme,ale jednou vlastnost nema ani v nejmensim..a to je sobeckost..toto NASTESTI absolutne postrada,pro druhe by se rozdal,me vecne chvali,jak to vsechno zvladam a myslim taky,ze chape,¨ze je s detma spousta prace.
Preze vse,stejne mame spoustu jinych problemu,takze si to ani neumim predstavit,ze by byl navic sobecky:( Kami:jsi dobra,ze jsi to vydrzela!!a k terminu neni co dodat,snad jen,at si mimco opravdu pospisi:) LYnn:hod nejake fotecky zahrady,at se mam cim kochat!!a zcela chapu,ze se me"chich dilo"neda srovnavat s praci zahradnika!:)..hi,ale ten pocit,kdyz si to clovek udela sam,ten za to stoji:):) Petri:fajn,ze alespon ten pobyt v nemocnici probihal tak jak probihal...a to tvoje sprazeni chytrych reci nema chybu! Jutko:hi:)..bojim bojim na borovinku:) |
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 11:31:21
Jo, Peťo, to jsi mě potěšila, že se k vám chovali tak hezky. Ono kolikrát záleží, jak se kdo vyspí. Jak jsem teď chodila s Aničkou do nemocnice na čištění uší, tak poprvé nás tam seřvala sestra, že jdem pozdě, že jim začíná pohotovost (kdo má tušit, že pohotovost začíná ve tři odpoledne???) a po druhé mě litovala, jaký mám strašný ruce a radila mi krémy, čím si to mám mazat. :-)
|
| lynn+Áňa | 17834 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 11:26:01
Teda Shirin, jsi fakt šikula! Nemám slov. Je to nádhera! Já se teda musím pochubit, že na naší zahradu jsem taky pyšná, ale dělal ji zahradník (návrh i realizaci), nikdy bych si na to netroufla. :-) Super, že nečekáš na manžu v koutku (jak bych to asi dělala já), ale vždycky něco vymyslíš, čím ho překvapíš a co nového uděláš. :-)
Koukám, že jsem tu svými depkami v manželství známá. :-DDD Ivi, u nás to bylo podobné (vlastně je pořád i když už ne tolik). Jirka se sice ve svém chování trochu umírnil a taky si začal víc všímat Aničky a trochu víc chápat, že to doma asi není taková legrace a že je to občas na budku. Taky mi přestal vyčítat, že trávím čas u mámy. On totiž nejen, že tu včně nebyl, ale ještě organizoval čas mě. :-((( Myslím, že u chlapů je prostě sobectví vrozené, spíš je vyjímka, když nemyslí v první řadě na sebe. :-( Nepomohlo moc, když jsem se mu to snažila vysvětlit já, ale nakonec ho asi trochu nakopla jeho vlasntní matka. Sice s ní od té doby nemluví, protože ho seřvala jak malýho kluka, ale asi si uvědomil, že by o nás velice snadno mohl přijít a že mu na nás přeci jen záleží víc, než to vypadá. :-) S těma nákupama je to stejný. Jdu si koupit džíny a přinesu hračky a oblečení pro Aničku. :-))) Doufám, že bude na srazu Anička dobře spát abysme to tam mohly společně s holkama probrat a pořádně to zapít. :-))) |
| kaMyš | 6886 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 10:32:21
Chichi, už jsem měla uzv a byla jsem statečná a řekla jsem, že to nechci vědět :-D
Protože už jsem stejně smířená s klukem. A kdyby to byla náhodou holčička, tak z toho budou mít všichni radost, takže nevadí, že se to dozví až v po porodu. Jinak na tom uzv se prcek tak mrskal, vůbec nemohla Dr. změřit nožičky, vždycky když to už už chtěla zastavit, tak jí odplul, takže by to pohlaví stejně asi nebylo vidět. Termín mám 21.12., tak doufám, že budu pokračovat ve své tradici a porodím opět aspoň o týden dřív, abych byla na vánoce doma. Jak je Vojta prťavej (ještě nemá ani metr), tak se mě teď všichni ptají, kolik jsou kluci od sebe a tipujou tak rok...! Asi vypadá Vašík dementně, když furt tak slintá :-D Nebo že by naopak vypadal starší? |
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 10:21:23
Kami a kdy máš vlastně přesně termín? Budeš mít děti jak schůdky:oDDD A kdy máš další UZV, aby ti potvrdili to pohlaví?
|
| Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 | 12094 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 10:17:08
Ahojky, koukám, že tady řešíte veselé zážitky z nemocnice. No moc mi o tom nemusíte povídat...Ale teda anesteziolog musel být super:oO
Luci co se stalo s hlídáním? To je teda pech:o( Já myslela, že to Terku baví... Shirin zahrada je úžasná, jsi fakt děsná šikulka a Johky bude mít určitě radost! A teda Sárinka jak mluví, no to čubrním, asi bude ženská ukecaná:oD Mně dneska Kubas strašně spadl na hlavu, běžel bosky a uklouzl na mokré podlaze. Chudáček, požádně brečel, takový strašný záda:o( A včera si odřel koleno. A taky mi dnes spadl z postele, ale naštěstí jsem ho stihla chytit za ruku, tak nespadl na hlavu. No je to pěkněj otloukánek... A za chvíli vyrážím do města reklamovat ty boty, ze kterých jsem měla takovou radost:o( Snad mi je vymění, nebo se na to vyprdnu. Mají trochu rezavej jeden čudlík na tkaničku, asi spíš kosmetická vada, ale za ty prachy:o( Hlavně to nechci reklamovat, bo je potřebnuju příští týden na hory... Ivi je mi líto, že máš takovou krizi, ale ono to snad přejde, až skončí mateřská, ne? Aspoň ten pocit nedocenění... |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.