Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| kaMyš | 6886 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 10:14:21
Luc, bříško roste, roste, ale zatím ještě moc nepřekáží. Už mě začíná okopávat i do močáku. Akorát trochu bolí záda, musím cvičit. Včera jsem koupila miminku 2 bodíčka v sekáči, úplně malinká :-)
|
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 10:10:06
vidíš jaká je to holka šikovná :-) Lauris jenom vidí dr. tak má hysterák. Ještěže u toho rentgenu bya tak malinká, dneska si to nedovedu představit... Stačil mi nedávno ten ultrazvuk :-( A na odběr krve jsem s ní raději poslala L. Sem to ale matka :-)
Kamyš, co bříško? :-) |
| jutka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 9:55:45
Lucko, řekla jsem, že předpokládám, že bude asi plakat, ale jestli se domnívá, že situaci nějak vylepším, když jí řeknu, že to bude hrůza hrůz a budu tady plakat s ní a lomit rukama:))) Nakonec Emča ani necekla :)))
|
| kaMyš | 6886 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 9:54:13
Ahoj kočky,
moc nestíhám diskusi, ale koukám, že Elis s Petruší měly rušné období... Tyjo, vůbec bych neřekla, jakou může jedno blbý kafe způsobit patálii!!! Musím Martina líp hlídat! Elis posílám pofoukání. Petruš, jsi statečná, žes to zvládla, neupadej do depresí, jsou horší věci! Nikdo holt nezvládne ohlídat všechno! Skvělý že se k vám v nemocnici aspoň chovali hezky. |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 9:49:11
Juti, ty jsi nemohla být u rentgenu s ní???? Lauris když dělali rentgen tak na mně navlíkli jakousi těžkou zástěru a nechali mě u ní..
A co jsi jim na to řekla? :-DD |
| jutka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 9:31:02
To víš chytřejší než sestry jsou v nemocnici už jen uklizečky :DDDD
Vzpomínám na rentgen, když měli Emče snímkovat tu hlavu, tak jsem ji tam uložila a klidným hlasem říkám: "Emičko, klidně lež, nebude to bolet, bude to legrace-mamka se schová támhle za okýnko" a obsluha na to (vzrušeně, že jsem jako úplně blbá): "No to teda nebude vůůbec v pohodě, bude pěkně křičet, jen počkejte!!!!" :DDD |
| Luckaa | 26673 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 9:20:44
Ahoj holky :-)
Teda Petru, tak zálusk na doktora jooo :-DDDDDDDDDD Shirin, fakt super :-) ale nepsala jsi, že sebudete stěhovat? :-) Ivi, Dadi a ostatní, škoda, že jsem tu večer nebyla :-( Přidávám se k vám.. Sobectví a málo času atd...U nás je teď takový divný období :-(( Navíc mi včera vybouchlo hlídání Lauri a já nevím co budu od září dělat :-( chjooo |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 8:16:19
jo, a dovolená padla-to je jasný. Ale chceme někam sem do hor na chatu.
|
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 8:14:26
Džut,:-DDD
Naše zdravotnictvi kupodivu udělalo velký pokrok v přístupu k lidem-až teda na Dr. na příjmu,která měla mimořádně empatické poznámky. A později pomocného personálu. S větou-zkuste se polít kavou,aby jste viděla,jak ji to musí bolet-přestaly právě,když jsem se rozhodla,že o další osobu přerazím smeták,až to řekne:-) Přijali mě absolutně bez problému,platila jsem jen 25 Kč za televizi na den:-) Kojení každého udivovalo,ale nakonec jsme se všichni shodli,že hrozně moc pomáhalo. David má jiný přístup k životu, zatím co já jsem nejedla, nespala a v hlavě mně jelo samé kdyby, tak on se mě snažil přesvědčit,že mám fungovat normálně a vzít to jako fakt,kašlat na kdyby a nebrečet.Čtvrtý den jsem zjistila,že to jinak ani nejde:-) Takže já tu šílím,že kafe se tu už nikdy pít nebude a on mě přesvědčuje, že můžem. Ale nešťastný z toho byl a je moc. A doktoři...áách...Chirurgové-příjemní,sexy a mohla jsem i na operační sál.Anesteziolog mě naprosto dostal, byl tak milý,vstřícný, snaživý a lidský;-) Budu Ti vyprávět,ale on nás vždycky ze sálu dovezl až na pokoj a ještě čekal.Taky měl jednou akutní krvácení a my musely čekat a on volal na dětské ať nechodíme, že si pro nás přijde.My jsme ale už čekaly u sálu,takže když pro nás přišel,tak jsme tam nebyly.Dr. mně povídala,že se úplně rozběhl,ať déle nečekáme,přiběhl k operačnímu sálu zadýchan a ještě se moc omlouval:-OOOO Být tak mladší a svobodná:-DDDD |
| jutka |
| • |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:18.8.2006 7:25:21
Petruše, ty si ty situace snad vymýšlíš:OOO Nevím, jestli tě nemáme vyloučit ze srazu, aby tam na nás třeba nespadlo letadlo do USA, na které nad Borovinkou zaútočí arabští teroristé :DDDDD
Neplaš!!! Elis bude jistě ok. Horší tvoje nervy:))) Možná by to chtělo Jeseník a pár koleček (tam se léčí nervové choroby procházkama:) ) Vyrážíte na tu dovču, nebo vám to změnilo plány? A jak to bylo v nemocnici? Kromě blbých keců - ty nesmí nikdy chybět - součást našeho zdravotnictví:)) - hospitalizovali tě v pohodě, nebo si musela přiznat, že kojíš? A platili jste něco? A jak D.? Ten z toho není nervní? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.