Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 22:35:02
tak se tu teď klepu.Soused si dal vařit jídlo a usnul,najednou jsme měli byt plný smradu,zoufale jsme ho budili a D. připravoval evakuaci Elis,protože to vypadalo na požár!Je tohle normální???
Dadi,myslíš si,že je možné,aby proti mně ON něco měl?:-))) |
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 22:04:55
Dadi, v to doufám!Ale je těžké fungovat normálně dál a neupadat do deprese. Jeden moment a život je naruby:-( No,ale hlavní je,že to není tak zlé,jak to mohlo být.Blbý kafe a přitom je to vražedná zbraň v rukou dospělých...
|
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 22:04:05
Shirdo, Sari musí být kouzelná.:-)
Jj, dlažba byla móóóc drahá.......a ještě bude.Ale i pan architekt říkal,že jsme zvolili dobře.:-) DN. |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:57:24
Marsi:ono se to nezda,ale to usporadavani je docela fuska,vid?:)..delala jsem to loni,mela miliony nakresu..no fuj,jesteze uz to mam za sebou:)
DADI::)me se siiilene libi:)..ale ta cena uz mnohem mene,protoze je to momentalne nejdrazsi zamkovka na trhu:( dobrou noc taky se moooc tesim na srazik ale hlavne...uz pocitam minuty,aby tady Johnnny byl...decka nemluvi o nicem jinem... Sara rano..baba v cine,baba ma ponozky v cine(chichi..nechapu), sara obed..baba spinka v cine..lala(sara) tesi baba sara vecere...baba domu za lalou(sarou),mam radost,lala pusinku babovi:) a kdyz s nim telefonuje,to je k sezrani..to jeji HI baba,I love u,very much:) a sammy zase pocita dny |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:42:31
Petruše, hlavně nic nestuduj!
Eliška bude o.k. |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:40:44
Jéééééé Ivi,piš ještě chvíli. Nechci být hnusná, ale je mi zase o trochu líp. Neseděli ti naši chlapi spolu ve škole? Jinak nechápu,kde se to nohli naučit. Jesti z Cyrka bude taky takový sobec....škoda mluvit.
Shirin, já nevím, jeslti je to bouzov podzim:-), ale je červeno-žlutá. Vypadá stejně,to bude ona. Marci,tak si ty dlždice pěkně uspořádej.:-D |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:38:08
petru....s tou padesatkou je to tak,jak pises
|
| Petruše* | 17932 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:32:04
slavím:-) Nestíhám.Jen zahrada vypadá skvěle,Dada je dobrej drsoň a zbytek jindy:-)
Faktory-50 je teď maximum-větší OF prý byly výmysl a nesmí se uvádět,takže tuhle 50,co mám je bývalá stovka od Biodermy:-) Mazat máme tím sádlem,studovala jsem net( mmch-upadla jsem z toho zpátky do těžké deprese) a primář Vinohradského popáleninového centra doporučuje červenou indulonu.Ještě uvidím,co řekne Dr. v pondělí na převaze,ale sama nic ordinovat nechci... |
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:10:00
Ivi,
no jo,lehce se mi to říká,je to složitější,to je jasný...Tak se drž! Dado,máš fakt zajímavý představy.:-D 100 faktor je od Altermedu,měla jsem nějaký vzorečky.Ještě bych možná zkusila ty popáleniny stříkat sprejem Aloe vera. DN |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:07:28
Holky díky!!já se na ten sraz tak strašně těším!!Dádo,já tě chápu!!!!!!MARSI,NA ZDRAVÍ!JEN VÁM NAPÍŠU JEN PŘÍKLAD! a pak dám pokoj!MANŽA jde do města a přinese si 2 trčka,jak jinak značkové,prej ve slevě!!já jdu do města a přinesu žrádlo a něco Klau!a takhle je to se vším!!!no nejsem pipina!!!na tom srazu vám asi povím víc!!hi,hi hlavně po tý flašce!!a to druhý dítě nechce taky jen ze sobeckosti!a už dost!!jsem ráda,že jsem vám to napsala!dokonce se u tzoho i usmívám a to jsem začala s brekem!!!o) to červený víno fakt léčí,ale hlavně jste mi pomohly vy!díky!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.