Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jutka | 27795 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 21:05:28
jdu spát, dn:)
|
| Marselar | 5307 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:56:31
Dadi:))) Sorry, ale musím se tu smát:)))
Ivi, tento problém je i u nás. Však jsem si holkám v Brně na srazíku taky postěžovala. Já teď vymýšlím uspořádání dlaždic a obkladů v koupelně. To je makačka. Pak mě ještě čeká debordelizace kuchyně. Tak dáme ještě po štamprli, ne? ![]() |
| shirin | 15589 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:55:34
ivi..nevim jak zle to je,ale obdobny problem mela(nebo ma)LYnn...ten problem s kamarady..treba ti napise vice.
diky holky:) dadi:..my mame bouzov podzim..takze je to takove cervenozlute..je to porad ona? |
| Jutka | 27795 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:52:20
Shirinn, zapomněla jsem napsat PARÁDA!!!!!! A taky, že je mi líto to s Johnnym :(
Ivko, nedoceněná...KLidně piš, myslím, že tento pocit tu máme občas každá...nebo skoro každá...spolehlivý lék asi neexistuje...leda..vražda? :) |
| Dada+2 | 24860 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:48:05
Hola hola,
mám za sebou super odpoledne. Měli jsem velkou dětskou návštěvu, pak do toho přifrčeli ještě jejich chlapi.....všude plno lidí.....miluji když je u nás plno. Debordelizace proběhla rychle, Cyrek mi vydatně pomáhal,te´d si tu chvilku hraje, tak jdu za vámi. Ivi, asi se opijeme na srazíku jo? Máme toho hodně společného.:-(((( Dneska Marek řezal křidlice (dodělával stříšku nad garáží) a fakt jsem si přála, aby si uřízl hlavu. To jsem co? Shirin, to je nádhera.Moc mě ta fota potěšila, protože máte stejnou dlažbu jako my (tu červenou) a vidím, že i v té zahradě vypadá bombasticky. Jsi fakt šikovná. Zítra má být teplo, tak si užij koupačku. Simi, ty jsi ale závislačka, hihihi. Lynn, hmm, tak 4 hodiny jsem neluxovala nikdy. Když jsem hóóóóódně pečlivá, tak to mám tak na 1,5 hodiny.Ale chápu, že s Aničkou to asi není jako s Cyrkem.:-) Peti, já někde slyšela, že je i 100 faktor. Ale ruku za to nedám. Neboj, už je po létě a příští roku už bude Eliška zahojená. |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:47:28
JANI,jsi hodná,ale o nic jinýho se nesnažim,než mu popsat jak se cítím!jenže je to sobec!!a já pitomec!páni jak já jsem pitomá! někdy je zlatej a někdy na zabití!jsem pořád doma s Klau a snažím se ji věnovat,on přijde unavenej z práce a potřebuje se odreagovat a odpočinout!já přece nemužu bejt unavená,to on by si to klidně se mnou vyměnil!blbec!potřeboval by si to zkusit,cítíém se neoceněná,sakra!ale už je mi líp,když jsem vám to řekla!díky
|
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:37:37
Ivi,tak už jsi to napsala,než jsem to odeslala.
CHápu Tě,taky bych se cítíla blbě.Je to těžký.Nešlo by si o tom promluvit a říct mu,jak se cítíš.Ale zároven mu říct,že chápeš,že chce mít taky nějaký čas pro sebe a domluvit se na nějakým týdenním harmonogramu?Třeba,že 3dny bude s váma a 2 dny ne nebo nějak jinak,zrovna mě nic jinýho nenapadá. |
| Jutka | 27795 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:36:26
AHoj babky,
Všem Peťulím alle gute k svátku :) Petruši jsem k narozkám už poslala SMS :)) Vítejte doma!!! Elišku bys stejně mazala takovým faktorem, ne? :)) Určitě to zvládnete uhlídat a skrvnky nebudou! :)) A kdyby nějaká malá.....já mám na nose jizvu a zrovna toto mě nikdy netrápilo :))) Luci, Marsi, já taky postrádám kompanii na kolovýlety:( Konečně jsme pořídlili sedačku a je to super!! AKorát se EMča vždycky pokadí:OOO Asi jak se natřese:))) Ivko, co se dějě? :OO Jdu do sprchy a ještě kouknu, pokud tam neusnu:) Byla jsem po dvou letech v kině!!! Jupíííí. Pýcha a předsudek-hezké, romantika jako hrom :))) |
| Iva a Klau | 4781 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:34:56
Holky Dík!!MARSI NA ZDRAVÍ!
|
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:17.8.2006 20:32:26
Shirin,
Ty jsi fakt třída!Moc krásný!A neboj,v neděli si to pořádně všechno vynahradíte.:-) Ivi,klííííííd!Snad to nebude tak strašný.Kdyžtak nám něco písni,at jsme trochu v obraze.... Ali,Tobiáš je poslední dny přes den taky někdy pěkně protivný.Přijde mi,že si začíná prosazovat svou a s tím máváním ruky to má přesně tak.Myslím,že je to normální.Jonáš to měl taky tak,teda ještě horší.:-D V noci spí dobře,tak možná to budou nějaký sny nebo jak psala Dada-růstová záležistost.:-) |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.